Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Ja som hlavne sklamaný, že zmenili pôvodné
Spoiler
"only Cat" na "your sister", proste mi to tam tak nepasuje... inak vcelku nudnejšia časť, snáď o to lepšia bude ďalšia - The Mountain and the Viper 
Dnešný koniec:
Inak nezamenili herca Hory? Či to sa mi len zdalo.
-
goldenshit
Medium Expert
hughito napísal:Inak nezamenili herca Hory? Či to sa mi len zdalo.
Hej. To uz je treti herec co ho hra
Ten herec vyzerá o dosť mladšie ako chlapík, čo hrá Sandora (ktorý má byť mladší z bratov) 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Muffi: Samozrejme máš pravdu, ale tvorcom seriálu asi išlo o veľkosť v prvom rade.
Navyše v dvojke bol pomerne tenký a dlhý a hlavne kludný
Teraz vyzerá postavou ako má , len tá mladosť bije do očí , každopádne , ten súboj je legendárny a ja fakt dúfam že to nejako nedomrvia
Ďalšia časť by mala byť až o 2 týždne kvôli nejakému 'murica sviatku
Ďalej som zvedavý na
Ďalej som zvedavý na
Spoiler
bitku o Wall , teraz som si znovu prečítal Jonové kapitoly z 3.knihy a neviem ako to všetko dajú do konca série, ale podla trailerov sa Stannis vylodí , v knihe bolo najprv prepadnutie skupinky s Thennmi , následne o pár dni bol hlavný útok , ktorý tiež trval niekoľko dní , a celé to bolo spracované perfektne , no ja mám taký pocit že to tu urýchlia a stratí to svoje čaro.Uvidíme
Momo46 napísal:Navyše v dvojke bol pomerne tenký a dlhý a hlavne kludnýTeraz vyzerá postavou ako má , len tá mladosť bije do očí , každopádne , ten súboj je legendárny a ja fakt dúfam že to nejako nedomrvia
Ďalej som zvedavý naSpoiler
bitku o Wall , teraz som si znovu prečítal Jonové kapitoly z 3.knihy a neviem ako to všetko dajú do konca série, ale podla trailerov sa Stannis vylodí , v knihe bolo najprv prepadnutie skupinky s Thennmi , následne o pár dni bol hlavný útok , ktorý tiež trval niekoľko dní , a celé to bolo spracované perfektne , no ja mám taký pocit že to tu urýchlia a stratí to svoje čaro.Uvidíme
Spoiler
hej tiez sa na to nemozem dockat, moje druhe najoblubenejsie dejove zakoncenie v 3. knihe..idealne by to bolo - 8. epizoda utok Styrovej skupiny, 9. epizoda utok zo severu + ta "obrnena" korytnacka(myslim ze pokryta mamutou kozov?vobec nepamatam),10. Stret Jona s wildlingami + Stannisov utok --v 4. knihe som zatial v prvych kapitolach a obavam sa, ze tam vela Jonovych kapitol nebude, takze to asi pekne roztiahnu
Spoiler
Hej tá korytnačka, dokonca v traileri bolo niečo s Jonom v tuneli ak si pamatam , možno on nakoniec skolí obra Maga
Hehe, vie niekto dôvody? Len ma to zaujíma, prečo sa tí herci menia ako ponožky.
Prvý mal veľa iných povinností a nestíhal a druhý raz ho vraj vymenili, lebo Mountain má mať väčší priestor a potrebovali pre neho niekoho pôsobivejšieho.
Spoiler
Väčší priestor? 
Ono ber to tak, predtým sa tam tá postava po prvom recastingu len na chvíľu objavila v Harrenhale, zato teraz
Spoiler
má byť viac menej ťahúňom cele epizódy, takže v relatívnom pomere to väčší priestor je, i keď tá irónia je tam zrejmá 
Ešte som potom zvedavý na postavu Ser-a Roberta Strong-a, či si pre ňu nechajú toho istého herca (i keď pochybujem, keďže do tváre mu asi vidieť vôbec nebude)
Ešte som potom zvedavý na postavu Ser-a Roberta Strong-a, či si pre ňu nechajú toho istého herca (i keď pochybujem, keďže do tváre mu asi vidieť vôbec nebude)
Spoiler
Ako bude tu ten kľúčový súboj, ale že by to bola až taká zásadná scéna aby museli meniť hercov atď. Potom možno ešte pár záberov, ako bude zomierať. Inak ten prvý sa mi páčil najviac, scéna s koňom. Ako pozerám toho druhého herca, tak to bol casting riadne mimo, ani som nezaznamenal, že to je vlastne G. Clegane.
A na toho R. Stronga som zvedavý, ktohovie, aké zviera zas vytiahnu, podľa mňa ešte niekoho väčšieho.
A na toho R. Stronga som zvedavý, ktohovie, aké zviera zas vytiahnu, podľa mňa ešte niekoho väčšieho.
Dwayne Johnsona 
Frco, hughito pisal ze vytiahnu niekoho vacsieho nie mensieho... 
najviac ma škrie Robin, ten malý to nehrá dobre resp. čoraz horšie
/kedy už konečne prídu divoký...
soon™mico5000 napísal:najviac ma škrie Robin, ten malý to nehrá dobre resp. čoraz horšie
-
goldenshit
Medium Expert
Spoiler
Neviete niekto ci sa objavi aj Lady Stoneheart?