Waagbistritz69 napísal:experti na imunológiu..
10258305_1510415365848874_1196516944364627643_o.jpg
Videl som aj horsie,... bohuzial.
t0m4s3 napísal:Zrovna vcera sme sa s kolegom v praci dostali k tejto teme. Oni svoje dieta tiez nedavaju ockovat, prijimaju vsetky rizika a neprijemnosti s tym spojene (nezoberu ich do ziadnej nesukromnej skolky, moznost "udania" od obvodnej lekarky na socialku atd...). Vcera mi, ale vyrazila dych informacia, ze proti tetanu ho ockovat tiez nedali, pretoze samostatne ockovanie neexistuje, iba hexavakcina. Oni celkovo zacali "zit" trochu "alternativne", stylom zelenina jedine od farmara, dzusy doma, lesna skolka, neockovat. Zaraza ma to o to viac (alebo vlastne menej?), ze jeho zena pracovala ako manazerka sukromnych zdravotnickych stredisk (typu mojeambulance atd), takze by prave mala mat viac informacii ako "bezny" clovek. Nie je asi velky tajomstvom, ze o medicine v podstate neviem viac ako moje okolo, ale principialne mi nie je blizky ani jeden z extremov (lekar ma vzdy pravdu verzus vsetci lekari klamu/nic nevedia). Dalsi znamy, ucitel na VUT v Brne, "dopadol" tak, ze neje ziadne obilniny pretoze je v nich ulozena negativna energia z toho ako mlatili klasy.
Ja som videl podobne "zcvokuntie" u ludi, ktori by mali mat tiez viac informacii. Ale myslim, ze to nie je o informaciach, ale proste ti ludia si povedia a dost (po dacom nevydarenom, zlom zazitku s lekarmi alebo sa boja toho co citali nanete) a potom sa zaseknu, lebo v tu chvilu je ich svet jednoduchsi, maju jednoduchu odpoved, ako byt zdravi, ako sa dozit vysokeho veku, ako vyliecit rakovinu doma. To neni o rozume a informaciach, to je cisto o emociach a pocite kontroli vlastneho osudu.