Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa harrison314 »

Waagbistritz69 napísal:experti na imunológiu..
10258305_1510415365848874_1196516944364627643_o.jpg
Videl som aj horsie,... bohuzial.
t0m4s3 napísal:Zrovna vcera sme sa s kolegom v praci dostali k tejto teme. Oni svoje dieta tiez nedavaju ockovat, prijimaju vsetky rizika a neprijemnosti s tym spojene (nezoberu ich do ziadnej nesukromnej skolky, moznost "udania" od obvodnej lekarky na socialku atd...). Vcera mi, ale vyrazila dych informacia, ze proti tetanu ho ockovat tiez nedali, pretoze samostatne ockovanie neexistuje, iba hexavakcina. Oni celkovo zacali "zit" trochu "alternativne", stylom zelenina jedine od farmara, dzusy doma, lesna skolka, neockovat. Zaraza ma to o to viac (alebo vlastne menej?), ze jeho zena pracovala ako manazerka sukromnych zdravotnickych stredisk (typu mojeambulance atd), takze by prave mala mat viac informacii ako "bezny" clovek. Nie je asi velky tajomstvom, ze o medicine v podstate neviem viac ako moje okolo, ale principialne mi nie je blizky ani jeden z extremov (lekar ma vzdy pravdu verzus vsetci lekari klamu/nic nevedia). Dalsi znamy, ucitel na VUT v Brne, "dopadol" tak, ze neje ziadne obilniny pretoze je v nich ulozena negativna energia z toho ako mlatili klasy.
Ja som videl podobne "zcvokuntie" u ludi, ktori by mali mat tiez viac informacii. Ale myslim, ze to nie je o informaciach, ale proste ti ludia si povedia a dost (po dacom nevydarenom, zlom zazitku s lekarmi alebo sa boja toho co citali nanete) a potom sa zaseknu, lebo v tu chvilu je ich svet jednoduchsi, maju jednoduchu odpoved, ako byt zdravi, ako sa dozit vysokeho veku, ako vyliecit rakovinu doma. To neni o rozume a informaciach, to je cisto o emociach a pocite kontroli vlastneho osudu.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

10289783_650298661684675_5047014950972246708_n.png
"je tato kombinace možná, že právě z toho mu bylo zle?"
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tiez nechapem.
Stotoznujem sa z vyrokom:"Neubehne tyzden aby tito ludia neodsudili k smrti aspon jedneho cloveka, co ma velku sancu na vyliecenie sa z rakoviny."
Prílohy
1514602_10201158168391400_4312062736437996576_n.jpg
10320259_10201158164591305_8363633003962008520_n.jpg
10361317_10201158188031891_3507997680891578546_n.jpg
10366287_10201158166471352_4309754913608848065_n.jpg
10417604_10201158175991590_6951146281259802323_n.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nepohybujem sa v podobnej spolocnosti, takze citat nieco taketo je pre mna uplne 'wow'
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Preto je toto šarlatánstvo vyslovene nebezpečné a naozaj to už nie je ani na srandu. Už na ZŠ by sa mali zaviesť predmety smerujúce ku kritickému a racionálnemu mysleniu.

Naozaj je tento stav kritický.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Pokiaľ to nebudú aplikovať na svojich deťoch, tak nech si žerú aj kamene.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale práveže budú.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:nepohybujem sa v podobnej spolocnosti, takze citat nieco taketo je pre mna uplne 'wow'
Ak chces odporucim ti skupiny na FB, kde je takych nazorov dost na kazdy den. Mna len velmi mrzi, ze podobne pripady sa deju aj z detmi, no socialka to neriesi
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Mali by sprísniť zákony týkajúce sa takýchto parazitov spoločnosti, ktorí sa priživujú na falošnej nádeji.
Aj keď môže za to aj naivita ľudí, ktorí k nim chodia.

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mozno sa to bude zdat divne, ale podla mna by bolo najlepsie keby sa liecitelstvo zlegalizuje ako koncesovana zivnost.
Mali by zodpovednost podobne ako lekari, vsteko by bolo dokladovane. Lebo teraz sa s toho vykrutia, ze oni vyjadrili len svoj nazor.

Ked to zakazu, tak to budu vykonavat nacierno a nazvu to duchovne poradenstvo, alebo podobnym zvastom, okrem toho by to bola len voda na mylin a vykrikovali by ako ich farmabiznys vytlaca a aka je to konspiracia voci tym co "naozaj liecia".
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

harrison314 napísal:Ak chces odporucim ti skupiny na FB, kde je takych nazorov dost na kazdy den. Mna len velmi mrzi, ze podobne pripady sa deju aj z detmi, no socialka to neriesi
inak by to bola "juvenilná justícia," ba dum tsss.
inak fejsbruk:
juvenilná justícia?
neverím mýtom o škodlivosti očkovania
facepalmiáda
prečo ľuďom hrabe?
asi ste si mysleli, že..
lovci šarlatánov
tučná's blog
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

citat:"Chuťovka pre priaznivcov konšpiratívnych praxí: Pred pár dňami sa na webovej stránke asi najpoužívanejšieho systému na šifrovanie počítačov TrueCrypt objavil oznam od autorov, že systém nie je bezpečný a končia jeho vývoj a odporúčajú prechod na komerčné proprietárne riešenie od Microsoftu. (Čo je asi také "nenápadné", ako keby vegetariánska stránka zrazu odporučila dať si poriadnu klobásu.) Keďže stránka truecrypt.org obsahovala množstvo podrobných návodov, ktoré tým pádom zmizli, šiel som na osvedčený archive.org - archivovanie internetových stránok, prevádzkované americkou vládou (tuším národnou knižnicou). A ajhľa: stránka bola vylúčená zo zálohovania. Pritom na archive.org nájdete hocijaký obskúrny slovenský web. Netreba asi spomínať, že práve TrueCrypt použil Edward Snowden na zašifrovanie diskov, na ktorých vynášal z USA interné údaje NSA ako darček svetovej verejnosti a Vladimírovi Putinovi."
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

už som to dával do príslušnej témy o onom programe aj s ďalším komentárom.. inak tomu archivovaniu sa dá zabrániť aj vopred skrz robots.txt, veľa webov tak činí, alebo aj po zrušení sa to dá vyradiť odtiaľ, ale to nemusí mať nič s nejakou politikou..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://knowyourmeme.com/memes/uvb-76-mystery :new01:

konecne aj stadocko imperialistickych oveciek "ma nieco" na bratov ovciakov, ktori sa klanaju Kremlu :D

vzhaldom na zdroj, prosim nebrat ako "nabozensku pravdu" ako to robia kamarati putinofili
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Oni sa riadia týmto. Tak potom to aj tak vyzerá.
Prílohy
10402704_653076774740197_3937281187041839277_n.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vladenko007 napísal:Oni sa riadia týmto. Tak potom to aj tak vyzerá.
Keby viem, ze to budu vsteci zdielat, tak si na tom dam viac zalezat :D
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

To je tvoj výtvor? Ak áno dám ti K :plus:
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hej je, ale bola to asi dvojminutova robota vo Visiu cez prestavku ucenia sa na statnice, ja som ani necakal ze to spravi taky rozruch.

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2014, 16:59)
IMHO zdroje s ktorych som cerpal
https://www.facebook.com/groups/sloboda ... i/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/3828869 ... 6/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/4229536 ... 4/?fref=ts
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

na druhom odkaze ma zaujalo citat: Martine, našla jsem ve zkušenostech tvůj první příspěvek ve skupině, bohužel jsem ještě nekopírovala i data, teď už to dělám. Ale je až neuvěřitelné, podle toho , co jsem četla, jak to maminka s Vaší podporou zvládá ...s dovolením vložím ...." Dobrý den tak po dnešku co jsem byl za mámou v nemocnici jsem uplně překvapen a myslím že za zlepšení může opravdu CDS2 pravidelného pití.když nastoupila tak po dvou týdnech ji dávali jen 14dní života 2 týdny pití kdy jsme se dostal podle vašeho návodu na 4 protokol.Dnes po 14 dnech Máma se prí cítí o 100procent lépe než když nastoupila do nemocnice chuť k jídlu opravdu velká, dobrá nálada, pořád se prochází po oddělení.Ani to žebro kde má metastáze ji už pomalu nebolí, jen je ted postavena před velké rozhodnutí a to je chemoterapie zítra se rozhodne. Ale chci ji mít doma abych zkusil ještě tohleto cds2 jestli se její stav ješte více nezlepší a zkusil ji vymluvit chemo. Nevím jak se při chemo dávkuje DCS2 zda se vubec může a zda to pomůže. Opravdu nevím ale moje manželka je sestra a říkala že nato cds nevěří ale po dnešku neví co říct že je zpět v plném elánu a začína věřit v účinek. Říkala že lidem po 4 týdnech v nemocnici kde podávali jen prášky na bolest se nemůže takhle zdraví vrátit. To je snad zázrak. Jinak mamce diagnostikovali rakovina plic 4 stadia metastáze do plic a do kostí
piju tam zazracny napoj,o com to je konkretne to dcs?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:na druhom odkaze ma zaujalo citat: Martine, našla jsem ve zkušenostech tvůj první příspěvek ve skupině, bohužel jsem ještě nekopírovala i data, teď už to dělám. Ale je až neuvěřitelné, podle toho , co jsem četla, jak to maminka s Vaší podporou zvládá ...s dovolením vložím ...." Dobrý den tak po dnešku co jsem byl za mámou v nemocnici jsem uplně překvapen a myslím že za zlepšení může opravdu CDS2 pravidelného pití.když nastoupila tak po dvou týdnech ji dávali jen 14dní života 2 týdny pití kdy jsme se dostal podle vašeho návodu na 4 protokol.Dnes po 14 dnech Máma se prí cítí o 100procent lépe než když nastoupila do nemocnice chuť k jídlu opravdu velká, dobrá nálada, pořád se prochází po oddělení.Ani to žebro kde má metastáze ji už pomalu nebolí, jen je ted postavena před velké rozhodnutí a to je chemoterapie zítra se rozhodne. Ale chci ji mít doma abych zkusil ještě tohleto cds2 jestli se její stav ješte více nezlepší a zkusil ji vymluvit chemo. Nevím jak se při chemo dávkuje DCS2 zda se vubec může a zda to pomůže. Opravdu nevím ale moje manželka je sestra a říkala že nato cds nevěří ale po dnešku neví co říct že je zpět v plném elánu a začína věřit v účinek. Říkala že lidem po 4 týdnech v nemocnici kde podávali jen prášky na bolest se nemůže takhle zdraví vrátit. To je snad zázrak. Jinak mamce diagnostikovali rakovina plic 4 stadia metastáze do plic a do kostí
piju tam zazracny napoj,o com to je konkretne to dcs?
Je to krute, ale v skutocnosti to patri sem http://www.savo.eu/savo-pribehy
Napísať odpoveď