Vidis tam niekde nejake naj ? Max. tak pri opise tych rastlin, napr., ze ceresna acerola je naj vacsi zdroj vitamu C na svete a podobne. A to su dokazane zmeratelne veci, s tym nic neurobis...
A vidíš, že tie moje naj boli v úvodzovkách? Myslené ako ironická poznámka k tomu, ako sa takéto produkty ospevujú. Aj keby to obsahovalo višňu zo sadu v Ďurkove... Tie účinky, nie sú dokázateľné.
Stoji to majland ? Ked je pre teba 1,5e za min. pol litrovy napoj majland, tak k tomu ani nemam co dodat...
Prečo to rozpočítavaš? Lebo sa ti lepšie pozerá na 1,50€ ako na 45€? Samostatne sa to kúpiť nedá, len celá krabica a tá stojí 45€
Tá OG káva tiež stojí nejakých 40€ sa mi zdá, keď si to rozpočítam na šálky kávy, tiež nie je drahá. Ale viem si kúpiť tri šálky tej kávy? Neviem. Viem si kúpiť, tri sáčky toho energeťáku? Neviem.
Poďme rozpočítavať všetko a zistíme, že moja šálka kávy stojí páru centov a pollitra energeťáku tak isto. Keď máš balenie 16tich hajzlákov v akcii a pri rozpočítaní na kus dostaneš bezkonkurenčnú cenu oproti hajzlákom, ktoré sa ako kus predávajú, tak si otvoríš to balenie 16tich a vyberieš si z neho 3 kusy?
Samostatne sú nepredajné, len ako balenie a balenie mú svoju cenu, to tvoje má 45€.
Ked ti nic nehovoria certifikaty olympijskej dopingovej komisie a asi vobec najuznavanejsi certifikat prirodneho zlozenia kosher, tak je to tiez len tvoja vizitka...
ad1 - certifikaty? ja vidím len jeden. Resp. certifikát? veď to je len obyčajný list.
ad2 - je to olympijska komisia a len slovinská (žiadna medzinárodná)
ad3 - je to len vyjadrenie (list, žiadny certifikát) slovinskej olympijskej komisie, nejakému slovinskému športovému družstvu o tom, že v skúmaných vzorkách nebol nájdený doping. (aspoň tak som vyčítal aj keď po slovinsky neviem)
ad4 - kde sa v tom liste spomína niečo o nejakom Blue, cituj mi text z toho listu z ktorého je zrejmé, že sa ten list týka Blue.
ad5 - to že je najuznávanejší, si si z malíčka vycucal? A tu je presne to "naj, naj" od MLM obchodníkov.
ad6 - ten kosher certifikát sa týka len Purple Caps (máš to na ňom napísané), nie nápoja Blue.
K tvojej vizitke sa ani radšej neidem vyjadrovať.
Prajem pekny den
//inak všimol si niekto, že na tom liste, "certifikáte", od OK chýba jeden olympijský kruh v logu, teda skôr je vymazaný alebo len chyba tlače? nanajvýš zaujímavé..