Energeticke napoje

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

aky je najlepsi energetak??

Hlasovanie ukončené 17 jún 2009, 21:50

Redbull
32
67%
UP
14
29%
Power UP
2
4%

Celkom hlasov: 48

NoLimit
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Energeticke napoje

Príspevok od používateľa NoLimit »

Nieje to moje meno, ale nevylucujem, ze tam onedlho pribudne.
Nieje dolezite, akou formou sa co predava, ale ci je produkt kvalitny... MLM zaziva velky rozmach, aj Bill Gates dal nedavno vyhlasenie, ze lutuje, ze nesiel cestou MLM. Mas pocit, ze vsetko co sa takto predava, musi byt nekvalitne ?
Toto su produkty, ktore v podstate nemaju konkurenciu, nic take na trhu nieje. A kvalitne su, inak by neboli take oblubene medzi sportovcami, ale napr. aj studentmi na celom svete. V Slovinsku napr. je klub ,,modry student" (napoj blue) pretoze vyrazne pomaha pri uceni

NoLimit napísal:Nieje to moje meno, ale nevylucujem, ze tam onedlho pribudne.
//Ak to nieje Tvoje meno,preco pouzivas jeho email?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Vcera som sa pozeral prave na tohto pouzivatela a mal dva prispevky na tento napoj, cize ide o jasnu reklamu a bude to niekto kto to distribuje a snazi sa tu ohanat aky je ten napoj skvely. Miesto toho napoja si mozem dat kludne tabletky s guaranou a zapit to napriklad obycajnym iontakom, chut budem mat vybornu a ucinok guarany sa mi dostavi z tabletky. Keby bol tejto napoj taky uzasny, skvely a neviem co, tak sa uz davno predava v obchodoch, hypermarketoch, na benzinkach a kade tade.

Napoj postaveny na guarane je napriklad tu - http://energy-drinks.cz/text-guarana-en ... i-je-sila/

Kto z vrcholovych sportovcov pije napoj Blue?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

O MLM sa nemusíme baviť. Je tu o tom samostatná téma.

Na tých športovcov som zvedavý aj ja. O študentoch na celom svete ani nepíš, lebo to je vyslovene hlúposť.
NoLimit
Zablokovaný
Zablokovaný

Ano, prave prichadza na Slovensky trh, preto chcem dat ludom o nom vediet, nezahmlievam.
V obchodoch nikdy nebude, pretoze MLM....
Napr. lyziari Bode Miller, Tina Mazeova... Mnoho klubov ho dava svojim hracom po celom svete
Nejde len o Guaranu, Blue je namiesany aj z Glucuronolactone ( Dalsi prírodný stimulant, podporuje tvorbu kolagénu), Peruanskej Maci, kora bielej vrby, Acai jahod, zensenu a Stevie. Obsahuje 20 aminokyselin, 8 vitaminov a 7 mineralov... Ma iba 25 kalorii, 10 mg sodika a 4g cukru... Mimochodom, tie v linku obsahuju aj zdraviu skodlivy kofein
A k tym studentom, napr.: xxx
Nikoho na nic neprehovaram, len chem, aby ludia vedeli o niecom novom na Slovensku. Uplne chapem vase postoje k MLM... Ale viem, ze tieto napoje su naozaj dobre a konkretne Blue je top, co sa tyka energie
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Kde si mozem overit, ze Miller alebo Mazeova to skutocne piju sami od seba a nie ako platenu reklamu? Mas dake fotky toho ako to piju? O skodlivosti kofeinu sa da polemizovat, jeho skodlivost je pri velkej miere v podobe obliciek, zrychleny krvny obed, problemy so spankom a nervozita. Ale ta skodlivost je pri vysokej miere, napriklad 5 silnych kav denne. Mimochodom, aj Ibalgin, Panadol a ine tabletky od bolesti obsahuju kofein, ale to urcite vies.

Kolko stoji ta sranda Blue? Daj dake ceny, mozno by som to pre skusku objednal zo zvedavosti.
NoLimit
Zablokovaný
Zablokovaný

Samozrejme, vsetkeho vela skodi, aj Guarany...
To je take... Ako to povedat... Pripada mi to ako ,, nepoznam to, tak to nemoze byt dobre..."
Je zbytocne tu prehovarat, dal som len zakladne info. Kto vyskusal, overil si...
Stoji to krabicka s 30 napojmi 45e... T.j. 1,5 eur napoj, lacnejsie ako napr. Red bull...
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

lacnejší ako red bull, ale drahší ako všetky ostatné ... Takýchto super ultra výrobkoch tu už bolo. A to že sa to deje formou MLM to už zaklincovalo. Priam srší z teba ten prednáškoví entuziazmus :D Páni v oblekoch alebo známa tvár ti niečo nakecá na prednáške tak to musí byť pravda ;)
NoLimit
Zablokovaný
Zablokovaný

:D To nie, ziadne prednasky nerobim :D Tiez nemam rad MLM, ale ked sa inak neda...
Je drahsi ako ine, ale to sa neda porovnavat, tie su namiesane s par chemikalii, primiesaju 30g cukru a hotovo, toto je nieco uplne ine, ked si pozres zlozenie... A vsade v EU kde je uz na trhu stoji 48e krabica....

A ty zase: nepoznam to, tak to nemoze byt pravda, je tak ? :)
Ako vravim, nikoho nenutim nic kupit, chcel som len dat vediet aj tu, ze nieco take je. Pite si co chcete :)
Peace

Alebo, ak je tu niekto z BA, kto ma naozaj nedostatok energie, nejaky aktivny sportovec, niekto kto pije vela energetakov a podobne, niekto, kto keby si na sebe overil, ze je to naozaj take dobre, tak by si to aj kupil, dam mu na vyskusanie zadarmo... Vacsina ludi, ktori vyskusali, si to aj kupili.
Myslim, ze viac ako ferova ponuka...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

NoLimit
ale ked sa inak neda...
Inak sa nedá zvyčajne preto, lebo ak by sa to malo predávať v obchodoch, tak všetky tie účinky a to "naj, naj" by muselo byť dokázané, inak by to bolo zavádzanie zákazníka. Rovnako ako tá káva Organo Gold.

Inak podobnosť tohto produktu s tou kávou čisto náhodná, distribuované cez MLM, blahodárne účinky, stojí to majland, nič nehovoriace certifikáty. A tie predajné ťahy taktiež, vzorky zdarma, tí čo vyskúšali si už kúpili. Prečítaj si neďalekú tému o Organo Gold a zistíš, že píšeš absolútne to isté len o inom produkte.

Ako vravim, nikoho nenutim nic kupit, chcel som len dat vediet aj tu, ze nieco take je. Pite si co chcete
A ako každý správny MLM obchodník nikoho nenútiš, len chceš dať vedieť. Ďakujeme za povolenie, budeme si piť čo chceme. Ak si sa sem registroval len kvôli tomu, tak môžeš ísť.
NoLimit
Zablokovaný
Zablokovaný

Kto chce psa bit, palicu si najde....
Vidis tam niekde nejake naj ? Max. tak pri opise tych rastlin, napr., ze ceresna acerola je naj vacsi zdroj vitamu C na svete a podobne. A to su dokazane zmeratelne veci, s tym nic neurobis...
Stoji to majland ? Ked je pre teba 1,5e za min. pol litrovy napoj majland, tak k tomu ani nemam co dodat...
Ked ti nic nehovoria certifikaty olympijskej dopingovej komisie a asi vobec najuznavanejsi certifikat prirodneho zlozenia kosher, tak je to tiez len tvoja vizitka...
Prajem pekny den
mLuks
Addict
Addict

Vidis tam niekde nejake naj ? Max. tak pri opise tych rastlin, napr., ze ceresna acerola je naj vacsi zdroj vitamu C na svete a podobne. A to su dokazane zmeratelne veci, s tym nic neurobis...
A vidíš, že tie moje naj boli v úvodzovkách? Myslené ako ironická poznámka k tomu, ako sa takéto produkty ospevujú. Aj keby to obsahovalo višňu zo sadu v Ďurkove... Tie účinky, nie sú dokázateľné.

Stoji to majland ? Ked je pre teba 1,5e za min. pol litrovy napoj majland, tak k tomu ani nemam co dodat...
Prečo to rozpočítavaš? Lebo sa ti lepšie pozerá na 1,50€ ako na 45€? Samostatne sa to kúpiť nedá, len celá krabica a tá stojí 45€
Tá OG káva tiež stojí nejakých 40€ sa mi zdá, keď si to rozpočítam na šálky kávy, tiež nie je drahá. Ale viem si kúpiť tri šálky tej kávy? Neviem. Viem si kúpiť, tri sáčky toho energeťáku? Neviem.
Poďme rozpočítavať všetko a zistíme, že moja šálka kávy stojí páru centov a pollitra energeťáku tak isto. Keď máš balenie 16tich hajzlákov v akcii a pri rozpočítaní na kus dostaneš bezkonkurenčnú cenu oproti hajzlákom, ktoré sa ako kus predávajú, tak si otvoríš to balenie 16tich a vyberieš si z neho 3 kusy?
Samostatne sú nepredajné, len ako balenie a balenie mú svoju cenu, to tvoje má 45€.

Ked ti nic nehovoria certifikaty olympijskej dopingovej komisie a asi vobec najuznavanejsi certifikat prirodneho zlozenia kosher, tak je to tiez len tvoja vizitka...
ad1 - certifikaty? ja vidím len jeden. Resp. certifikát? veď to je len obyčajný list.
ad2 - je to olympijska komisia a len slovinská (žiadna medzinárodná)
ad3 - je to len vyjadrenie (list, žiadny certifikát) slovinskej olympijskej komisie, nejakému slovinskému športovému družstvu o tom, že v skúmaných vzorkách nebol nájdený doping. (aspoň tak som vyčítal aj keď po slovinsky neviem)
ad4 - kde sa v tom liste spomína niečo o nejakom Blue, cituj mi text z toho listu z ktorého je zrejmé, že sa ten list týka Blue.
ad5 - to že je najuznávanejší, si si z malíčka vycucal? A tu je presne to "naj, naj" od MLM obchodníkov.
ad6 - ten kosher certifikát sa týka len Purple Caps (máš to na ňom napísané), nie nápoja Blue.

K tvojej vizitke sa ani radšej neidem vyjadrovať.

Prajem pekny den
:wink:

//inak všimol si niekto, že na tom liste, "certifikáte", od OK chýba jeden olympijský kruh v logu, teda skôr je vymazaný alebo len chyba tlače? nanajvýš zaujímavé..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ziadna "olympijska dopingova komisia" neexistuje a vitamin C mi je v energy drinku na dve veci.

..ale na co to tu pisem.. tebe to povedali a ma to certifikaty..

//akurat dneska som sa smial v TV nad asi 40r manzelskym parikom (takze ziadna starecka demencia), ktory dokazal v pohodli svojho domova kupit vysavac za 1300€, pretoze povodne stal 2600€, ale kedze mu daju ich stary vysavac, tak im ho da za polovicu... Ty nie si o nic mudrejsi.
NoLimit
Zablokovaný
Zablokovaný

Aha neexistuje... Olympijska komisia v slovinsku http://www.olympic.si/
Kazda olympijska komisia testuje produkty na doping. No dobre, tak to nieje certifikat, ale potvrdenie, spokojny ?
O Blue sa tam nepise, su tam kody vzoriek, ktore je mozne overit. Dal si ho urobit Slovinsky futbalovy klub, ktory ho dava hracom pred treningmi a zapasmi.
Blue obsahuje 20 aminokyselin, 8 viatminov a 7 mineralov...
Ak si myslis, ze v energydrinku su na skodu a lepsi, zdravsi je ten s kofeinom a 30g cukru v 2,5 deci, pi tie, nikto ti nebrani, toto je zdravy energydrink. A pritom ucinnejsi.
Napis mi uznavanejsi certifikat o 100% prirodnom zlozeni ako Kosher. Ano, ma ho len Purple caps, ale vsetky produkty bHIP su 100% prirodne.
Myslis, ze by nejaky distributor behal a donasal niekomu vec za 1,5 eur ? Pozri sa na to trosku realne.
Ja som tu len chcel dat ludom vediet o novinke na trhu. A vy tu mate silnu potrebu nieco vyvracat a ociernovat bez akejkolvek skusenosti a znalosti... Asi nejaky komplex. Zle zle zle MLM.
Asi vam niekedy niekto predal predrazeny vysavac, hrnce alebo neviem co, oklamal vas... Ale hadzat vsetkych do 1 vreca... To je take slovenske. Kazdy, kto sa vyzna v doplnkoch vyzivy a liecivych rastlinach, ked sa pozrie, z coho su tieto napoje namiesane a co obsahuju potvrdi, ze to nemoze byt zle. Su to jednoucho tie najzdravsie byliny a plody z celeho sveta... Ale zle zle zle MLM
mLuks
Addict
Addict

Aha neexistuje... Olympijska komisia v slovinsku http://www.olympic.si/
ty si napísal "olympijska dopingová komisia" a taká neexistuje

Kazda olympijska komisia testuje produkty na doping. No dobre, tak to nieje certifikat, ale potvrdenie, spokojny ?
Nie, to robia anti-dopingové organizácie krajín prípadne medzinárodné, ale budiš, v tej dobe... Hlavne že sa vyjadruješ k mojej vizitke a ty nevieš aký je rozdiel medzi certifikátom a listom.

O Blue sa tam nepise, su tam kody vzoriek, ktore je mozne overit. Dal si ho urobit Slovinsky futbalovy klub, ktory ho dava hracom pred treningmi a zapasmi.
Ak sa tým chceš oháňať, tak over a dolož, inak to môže byť papier od hocičoho iného, čo si ten klub dal spraviť.

Blue obsahuje 20 aminokyselin, 8 viatminov a 7 mineralov... Ak si myslis, ze v energydrinku su na skodu a lepsi, zdravsi je ten s kofeinom a 30g cukru v 2,5 deci, pi tie, nikto ti nebrani, toto je zdravy energydrink. A pritom ucinnejsi.
Či účinejší, je otázne.

Napis mi uznavanejsi certifikat o 100% prirodnom zlozeni ako Kosher.
Prečo by som mal? Vieš čo je dôkazné bremeno? Ty tvrdíš že je najuznávanejší, tak to dolož. Podľa mňa si o ňom ani len nevedel, kým ti kamarát nepovedal o tom Blue
Ano, ma ho len Purple caps, ale vsetky produkty bHIP su 100% prirodne.
Dôkaz tohto tvrdenia? Prečo potom majú certifikát len na jeden produkt? Na ďalšie certifikáty nezvýšili peniaze?

Myslis, ze by nejaky distributor behal a donasal niekomu vec za 1,5 eur ? Pozri sa na to trosku realne.
Toto čo je za argument? Reálne to funguje tak, že sa vec za 1,5€ predáva v obchodoch. Bohužial sa tieto produkty v obchodoch nikdy predávať nebudú, kvôli tým nedokázaným blahodarným účinkom.

Ja som tu len chcel dat ludom vediet o novinke na trhu. A vy tu mate silnu potrebu nieco vyvracat a ociernovat bez akejkolvek skusenosti a znalosti... Asi nejaky komplex
Opäť tie reči MLM obchodníka. Nakoľko musím byť skúsený a znalý, aby som ti mohol vyvrátiť, že to nemá certifikát, ale len list? (a ani z neho nie je jasné či sa jedná o daný produkt). To ti mám dovoliť aby si klamal a zavádzal ľudí? Toto by sa ti páčilo, aby si to ľudia bez rozmýšľania kupovali a ty aby si na nich zarábal.

//aaa škodaaa :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Skoda, ze dostal ban. Mna by zaujinalo, ze ktory z energetakov bol alebo je na zozname zakazanych pre zakazane dopingove latky.

Dovolim si este napisat k obsahu cukru. Je pekne, ze tento Blue ma minimum cukru, ale pre sportovca je aj tento cukor velmi dolezity ako zdroj energie. Ked v Cesku nedavno testovali energetaky, ci tie bez cukru s aspartamanom alebo s cukrom, tak z medicinkeho hladiska bol jednoznacne odporucany klasicky s cukrom, ktory je ako zdroj energie. Preco napriklad cyklisti na kopci piju coca colu, ci len tak pre chut v ustach?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, preco som to pred rokom v Slovinsku nikde nevidel? alebo je to supernovinka?
mLuks
Addict
Addict

no ten list z olympijského výboru či komisie je z 2008, čiže ak to používali už vtedy, tak to až taká novinka na trhu nebude.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Co tak aktualizovat anketu? Dnes je uz velky vyber. Taktiez otazku je mozne vylozit rozne - "najlepsi" moze byt najchutnejsi, najzdravsi (resp. najmenej skodlivy), s najlepsim pomerom chut/cena a pod.

Osobne som egergy drinky nepil vobec, teraz ich pijem parkrat tyzdenne az parkrat mesacne.

Najviac mi chutia: WATT Natura, WATT Original, HELL, Original Energy Drink (billa), Mixxed Up (lidl, rozne prichute), ujde aj ten z hypernovy a tesco...

Najmenej mi chutia: Semtex, Maxx (rozne druhy)

Urcite som na nejake zabudol, niektore som pil davno a uz sa nepamatam ako chutia alebo som ich nepil vobec.

Samozrejme k chuti - je to subjektivne, aj ked par ludi naokolo ma podobne chute ako ja.

K skodlivosti - prave WATT Natura nema(l) zvysene mnozstvo kofeinu, ma(l) prirodne latky, neviem nakolko je to reklamny trik, kazdopadne uz dlho som nikde ziadny nevidel, len cierny original, skoda.

(este to mozno doplnim...)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

BAN sa tu nerozdáva len tak pre nič za nič, to aby bolo jasno. A čo sa týka toho, že na etikete je písané zloženie ešte neznamená, že to tak aj je. Nikto nemôže poprieť, že v akomkoľvek produkte nie je niečo navyše, ako je uvedené na etikete. A taktiež aj v tom tebou ospevovanom nápoji. Dám krk na to, že sa v ňom nachádza nejaká chémia. Alebo mi nebodaj budeš chcieť nahovoriť, že všetky tie prírodné látky sa vyextraktujú samo od seba bez pričinenia nejakej chémie, ktorá sa na tú extraktovanú zložku naviaže? A zrovna takúto chémiu nikdy na etikete nenájdeš uvedenú a nie každej chémie sa dá dodatočnou úpravou zbaviť.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

poslednu dobu klasika MAXX nas slovensky, .... alebo semtex, cesky bez bubliniek, k tomu sa osvedcil ISOSTAR, v podstate bid jedna k jednej alebo 2 (isostar) k jednej (energetak) a pohoda....
Napísať odpoveď