e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Dnes mi prisla zasielka a stala sa mensia kuriozita,na jednej mikine je ten ochranny magnet ci co to je
,ktory vam odstrania pri pokladni
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
chod do najblizsej predajne kde taky maju a popros tetu nech ti to da dole..obcas sa to stava
Hej jasne,ze pojdem ja len taku nestastnu pikosku som tu chcel poznamenat.
Ja by som sa chcel spýtať,že či mi vyreklamujú poškodenie na kopačkách,viz. obrázky dole,síce nie sú nejako extra moc poškodené,ale predsa len sa mi začínajú trhať asi tak 2-3 cm v časti vyznačenej dole na obrázku a aj vzadu sa mi ten pásik začína trhať ale 4-5 cm,mám ich ešte len rok,vyreklamujú mi ich ?V tomto nie som skúsený moc,nikdy som nebol ešte kopačky reklamovať,ďakujem
)
-
guess.whoo
Redeemer
sa ti to oplati posielat tam a cakat na ich reakciu? navyse uz je to rok
Ja idem do Bratislavy takže už by som behol do SD
Ty si ale kúpil kopačky cez net z anglického eshopu, nie? V BA ti to nevyreklamujú.
Nie,ja som ich kupoval v Bratislave v Avione
-
guess.whoo
Redeemer
no tak ich tam odnes a uvidis, ale pochybujem ze ti ich po roku zreklamuju kvoli takej vade
-
hrban
Addict
mne adidi vyreklamivali komplet rozrthnuté kolo ľavého palca asi 7 cm, ale to bolo po cca 3-4 mesiacoch. Zhruba tak ako máš na druhom obrázku.
Nepoznate niekto dobry,overeny zahranicny eshop predavajuci obuv ??
Niekde kde je siroky vyber topanok napr. zn. Nike,nepotrpim si na nejake 100€ modely,len nech tam je siroky vyber.
Niekde kde je siroky vyber topanok napr. zn. Nike,nepotrpim si na nejake 100€ modely,len nech tam je siroky vyber.
Toto je skvelý e-shop, ak ti stačí napr. 296 produktov v kategórii obuv od Nike, tak skús.
http://www.jdsports.co.uk/men/brand/nike/#q_back0
http://www.jdsports.co.uk/men/brand/nike/#q_back0
Ako prebieha vrátenie peňazí v prípade zrušenia povedzme 3/4 objednávky, a nie celej? posielajú peniaze sami od seba na účet odkiaľ to bolo platené, alebo im treba predom napísať? dík 
-
kukiak
Addict
namiesto pisania na forum napis priamo im, kazdy obchod to moze mat inak. nenapisal si ani, ci si to uz zaplatil alebo sa este len chystas ani kolko casu ubehlo..
//edit: sorry ,som si neuvedomil ze je to tema priamo o SD
//edit: sorry ,som si neuvedomil ze je to tema priamo o SD
Taka akcia na tenisky http://sk.sportsdirect.com/dunlop-mens- ... e=24604601 a ja musím mať nohu 10,5 
-
kukiak
Addict
toto sa ti zda ako super akcia? 
Neplanuje niekto objednavat teraz? Chcel by som par veci ale s full postovnym sa mi to neoplati
Ide niekto objednávať ?
Nemám účet ani paypal, takže nemám ako si to objednať preto sa chcem pridať ku hromadnej objednávke. Chcem len 2 veci v cene 30€. Potom by mi to človek čo objednáva pre poslal poštou. Nemám v úmysle tu niekoho oklamať a nechcem si pošpiniť meno. Tak ak bude objednávať nejaký seriózny človek ozvite sa
Nemám účet ani paypal, takže nemám ako si to objednať preto sa chcem pridať ku hromadnej objednávke. Chcem len 2 veci v cene 30€. Potom by mi to človek čo objednáva pre poslal poštou. Nemám v úmysle tu niekoho oklamať a nechcem si pošpiniť meno. Tak ak bude objednávať nejaký seriózny človek ozvite sa
Včera som robil objednávku pre seba, len tak čírou náhodou som natrafil na zľavu 70 a viac % na Lonsdale tenisky, tak už dvoje druhy putujú ku mne. Inak to s tým poštovným, vyšlo mi 4€ a to som ani voucher nedával, to sa mi nezdá tak veľa vzhľadom na to, že to ide z VB na SVK. Či to majú nejak individuálne riešené? (moja prvá objednávka z SD tak sa v tom nevyznám)
-
Scorpion90
King
Momentalne moze byt postovne na Slovensko aj 0€, zalezi od velkosti objednavky