Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Spokojenost?

Ano
186
63%
Ne
71
24%
Jeste nevim
36
12%

Celkom hlasov: 293

r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

tomexx napísal:Ja som neuviedol odkaz na forum, max tak na Guugl

PS> Ako vidim Capone a Holubar su uz tam xe xe :lol:
a čo ? ? ? porušil som tým niečo ? ? ? môžem chodiť, kde chcem, aj keby som išiel na WC tak ťa nič do toho. :x
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

bude mi tu za všetkym smutno, ale tešim sa na novy začiatok. Držim palce hojko a dufam, že to bude minimalne take skvele ake to bolo doteraz. :aasmile24:
Up
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Up »

Tak sa mi zda, ze hojko tymto krokom chcel nepriamo podporit zacinajuce fora. Tak ako je to zname zo sveta warezu ...zrusis jedno p2p, vzniknu dalsie dva :wink:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Fakt by nebolo zle keby hojko uploadol databazu(cast kde sa nachadza warez). Napokon sme nadtym stravili plno casu pisanim a zhananim liniek, tak si to snad zasluzime. Ved co ti to da?
brejky
Expert
Expert

Príspevok od používateľa brejky »

Vam co je s tou databazou???ste blby ci co???Kebyze ste hojko,dovolili by ste to?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Up napísal:Moja teoria je taka, ze hojkovi niekto napisal, on sa zlakol, ale nezareagoval. Potom si to nechal preist hlavou a toto je vysledok. Ked sa voda ukludni, warez bude iba moderatorov a ty ostatnu vyssiu spolocnost tohoto fora. Problemy s detmi budu vyriesene, vsetci budu radi, lebo jediny kto bude mat chut klabodit tu o blbostiach budu iba ty modi :idea:
Vsetko co si napisal je uplne od veci.

all: Uz som pisal, ze databazu som si nezalohoval a pouzil som precistenie fora, takze ziadna zaloha nie je. A keby aj bola, tak vam tu zalohu nedam. Si predstavte, ze prideto do banky a vyziadate si vypis uctov vsetkych klientov. Dali by vam ho???
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Traktorista napísal:1.ano, platit si to budete sami (ja vam nedam ani halier :D )
2.ukaz mi plateny hosting s povolenym warezom,...
nejde o povolenie warezu ale oto ze plateny hosting ti nemozu len tak zmazat ako freehosting :wink:
brejky
Expert
Expert

Príspevok od používateľa brejky »

Ludi ako je sonic_x by som hned zmazal alebo mu dal aspon hodnotenie spammer.Sa pozrite do games :shock:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no este k tmu warezakovmu foru:prikladam reakciu moderatora,na to,ze som mu dokazal,ze kopiroval link z ineho fora a navrhol mu za to ban.Maju to totiz v pravidlach.
No a som tu s5. Kamo prisiel som z kostola ale tak ma este asi nikto nevytocil ako ty, respektive v poslednu dobu sa mi to nestalo. Ci pana vidim, ze kazde jedno forum je plne dementov ako si ty! Nemam sajnu naco uploadujes veci na net, ked nechces aby to ludia stahovali, naco to robis ha? Asi tazko si chapes funkciu shareovacich serverov. Blivno mi bolo ked prisli hojkari a zacali dokazovat, ze oni su najsamvacsi na svete ale ty si to, priklincoval poriadne! A ako dokaz skus sa kuknuc tu

Kód: Vybrať všetko

http://warezka.ru/modules/news/article.php?storyid=259

a takych serverov je kopec! Ako uz fakt neviem co dodat bo mam chut roztrieskat komp a odist z kazdeho jedneho fora, kde som ci uz h0jk0 alebo toto! Bo vsade je dajaky dement alebo je ich dokonca viac, ktory mi vedia poriadne pit krv a vytocit do sialenstva. Mas stastie, ze som setril slovnymi prirovnaniami a to len preto, ze som si chcel zachovat ako normalny clovek lebo tu chodia aj mladsi.
Cize hura vsetci tam...a stretavajte takychto primitivov :roll:
Saboter88
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Saboter88 »

Hojko zaujimave? ........ hmmmmm sa nečuduj ked Ty Offneš iné fóra zamerané na warez. Potom to môžeš čakat ............ :P
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Saboter88 napísal:Hojko zaujimave? ........ hmmmmm sa nečuduj ked Ty Offneš iné fóra zamerané na warez. Potom to môžeš čakat ............ :P
ty si zrejme nic ale vooooobec nic nepochopil!? :D:D:D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Saboter88 napísal:Hojko zaujimave? ........ hmmmmm sa nečuduj ked Ty Offneš iné fóra zamerané na warez. Potom to môžeš čakat ............ :P
asi o tri dni ked budem na svojom kompe ti poslem log z irc, na ktorom sme sa dohodli jedneho pekneho vecera ze to proste vypneme a premazem.. neviem kto ti nabulikal sprostosti o hacku, alebo neviem preco taku informaciu siris, ale nejake dokazy by sa zisli inak tvoje slova su len vystrely do tmy...
lama2d
VIP
VIP

hojko napísal:Vsetko co si napisal je uplne od veci.

all: Uz som pisal, ze databazu som si nezalohoval a pouzil som precistenie fora, takze ziadna zaloha nie je. A keby aj bola, tak vam tu zalohu nedam. Si predstavte, ze prideto do banky a vyziadate si vypis uctov vsetkych klientov. Dali by vam ho???
Ide nam o sekciu Vase oblubene. Ved napokon mi sme sa trapili z linkami.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

03:45] <Hojko> heh
[03:45] <Hojko> podme zmazat dnes warez
[03:45] <Hojko> co vy na to?
[03:45] <Hojko> to bude take prekvapenie na zajtra :O
[03:46] <Hojko> davam hlasovat o zmazani warezu z hojko.com
[03:46] <Hojko> kto je za
[03:46] <Hojko> potrebne dva hlasy
[03:46] <Hojko> Ja som za
[03:46] <Hojko> kukuricky kde ste?
[03:48] <tomase> ja som za
[03:48] <Hojko> tak podme :D
[03:48] <Hojko> zacnem to pomaly precistovat aby to nejeblo
[03:50] <Hojko> dobra ko*ot, precistujem a mysql ostava stale rovnako velka
[03:50] <tomase> asi synchro
[03:50] <tomase> treba
[03:50] <Hojko> jj
[03:50] <Hojko> to potom
[03:51] <Hojko> a este vyprazdit tabulku s vyhladavanim a naindexovat iba temy co ostali
[03:51] <Hojko> bude hned z 236mb sql taka 120-150
[03:52] <Hojko> alebo zmazme cele forum
[03:52] <tomase> najlepsie
[03:53] <Hojko> ani znamky by nam nestihol oznamit
[03:53] <tomase> tak to zrob
[03:53] <tomase> na den
[03:53] <tomase> daj tam ze forum skoncilo
[03:53] <tomase> game over
[03:53] <tomase> chodte vsetci domov
[03:54] <tomase> a hlavne fajn ze si to piseme na irc :)
lama2d
VIP
VIP

Zalohu ma aj hosting staci si ju vypytat.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Capone_SVK napísal:a čo ? ? ? porušil som tým niečo ? ? ? môžem chodiť, kde chcem, aj keby som išiel na WC tak ťa nič do toho. :x
Ja sa nehnevam, ani nic, ved aj ja som sa regol :wink:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to all: vsetci co si myslite, ze hojko zrusil warez preto, lebo ho niekto pritlacil, ste na velkom omyle. da sa povedat ze tento "warez" uz nie je to co by nas bavilo. odpovedat stale na tie iste otazky a bla bla. je to presne tak ako to hojko napisal do fora !!!INFO!!!.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

No mne sa forum paci ajtak lebo som tu kvoli warezu nechodil ale kvoli diskusiam takze pre mna sa nic nemeni ale myslim ze vela ludi hlavne takych ktori chcu warez ze sa na forum vykaslu. :cry:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Sheep napísal:No mne sa forum paci ajtak lebo som tu kvoli warezu nechodil ale kvoli diskusiam takze pre mna sa nic nemeni ale myslim ze vela ludi hlavne takych ktori chcu warez ze sa na forum vykaslu. :cry:
a nech sa vykaslu, otvori sa priestor uzivatelom, ktory chcu na fore diskutovat a riesit problemy.
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

mastermind napísal:to all: vsetci co si myslite, ze hojko zrusil warez preto, lebo ho niekto pritlacil, ste na velkom omyle. da sa povedat ze tento "warez" uz nie je to co by nas bavilo. odpovedat stale na tie iste otazky a bla bla. je to presne tak ako to hojko napisal do fora !!!INFO!!!.
Dobre, mas pravdu, zmeny su potrebne, ale myslis ze sa to musi riesit takto radikalne? :? Preco by sa v casti warez nemohli prispevky zamykat tak ako vtipy? Proste by tam boli iba linky a ak by mal niekto otazku ohladne linku, napisal by SS tomu co to tu postol... A ak chcete mat super poriadok, tak ako som uz navrhol - dat warez sekciu ako kvazi elite sekciu a pustat tam len tych, o ktorych uz viete ze su OK... Hm? :) Plus zrusit pocitanie prispevkov. Ja viem ze to nie je moc realne, ale nadej zomiera posledna... :oops:
Napísať odpoveď