a čo ? ? ? porušil som tým niečo ? ? ? môžem chodiť, kde chcem, aj keby som išiel na WC tak ťa nič do toho.tomexx napísal:Ja som neuviedol odkaz na forum, max tak na Guugl
PS> Ako vidim Capone a Holubar su uz tam xe xe
Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsetko co si napisal je uplne od veci.Up napísal:Moja teoria je taka, ze hojkovi niekto napisal, on sa zlakol, ale nezareagoval. Potom si to nechal preist hlavou a toto je vysledok. Ked sa voda ukludni, warez bude iba moderatorov a ty ostatnu vyssiu spolocnost tohoto fora. Problemy s detmi budu vyriesene, vsetci budu radi, lebo jediny kto bude mat chut klabodit tu o blbostiach budu iba ty modi
all: Uz som pisal, ze databazu som si nezalohoval a pouzil som precistenie fora, takze ziadna zaloha nie je. A keby aj bola, tak vam tu zalohu nedam. Si predstavte, ze prideto do banky a vyziadate si vypis uctov vsetkych klientov. Dali by vam ho???
-
Holubar
Darca
no este k tmu warezakovmu foru:prikladam reakciu moderatora,na to,ze som mu dokazal,ze kopiroval link z ineho fora a navrhol mu za to ban.Maju to totiz v pravidlach.

Cize hura vsetci tam...a stretavajte takychto primitivovNo a som tu s5. Kamo prisiel som z kostola ale tak ma este asi nikto nevytocil ako ty, respektive v poslednu dobu sa mi to nestalo. Ci pana vidim, ze kazde jedno forum je plne dementov ako si ty! Nemam sajnu naco uploadujes veci na net, ked nechces aby to ludia stahovali, naco to robis ha? Asi tazko si chapes funkciu shareovacich serverov. Blivno mi bolo ked prisli hojkari a zacali dokazovat, ze oni su najsamvacsi na svete ale ty si to, priklincoval poriadne! A ako dokaz skus sa kuknuc tu
Kód: Vybrať všetko
http://warezka.ru/modules/news/article.php?storyid=259
a takych serverov je kopec! Ako uz fakt neviem co dodat bo mam chut roztrieskat komp a odist z kazdeho jedneho fora, kde som ci uz h0jk0 alebo toto! Bo vsade je dajaky dement alebo je ich dokonca viac, ktory mi vedia poriadne pit krv a vytocit do sialenstva. Mas stastie, ze som setril slovnymi prirovnaniami a to len preto, ze som si chcel zachovat ako normalny clovek lebo tu chodia aj mladsi.
-
t0m4s3
Admin
asi o tri dni ked budem na svojom kompe ti poslem log z irc, na ktorom sme sa dohodli jedneho pekneho vecera ze to proste vypneme a premazem.. neviem kto ti nabulikal sprostosti o hacku, alebo neviem preco taku informaciu siris, ale nejake dokazy by sa zisli inak tvoje slova su len vystrely do tmy...Saboter88 napísal:Hojko zaujimave? ........ hmmmmm sa nečuduj ked Ty Offneš iné fóra zamerané na warez. Potom to môžeš čakat ............
Ide nam o sekciu Vase oblubene. Ved napokon mi sme sa trapili z linkami.hojko napísal:Vsetko co si napisal je uplne od veci.
all: Uz som pisal, ze databazu som si nezalohoval a pouzil som precistenie fora, takze ziadna zaloha nie je. A keby aj bola, tak vam tu zalohu nedam. Si predstavte, ze prideto do banky a vyziadate si vypis uctov vsetkych klientov. Dali by vam ho???
-
hojko
Site Admin
03:45] <Hojko> heh
[03:45] <Hojko> podme zmazat dnes warez
[03:45] <Hojko> co vy na to?
[03:45] <Hojko> to bude take prekvapenie na zajtra :O
[03:46] <Hojko> davam hlasovat o zmazani warezu z hojko.com
[03:46] <Hojko> kto je za
[03:46] <Hojko> potrebne dva hlasy
[03:46] <Hojko> Ja som za
[03:46] <Hojko> kukuricky kde ste?
[03:48] <tomase> ja som za
[03:48] <Hojko> tak podme
[03:48] <Hojko> zacnem to pomaly precistovat aby to nejeblo
[03:50] <Hojko> dobra ko*ot, precistujem a mysql ostava stale rovnako velka
[03:50] <tomase> asi synchro
[03:50] <tomase> treba
[03:50] <Hojko> jj
[03:50] <Hojko> to potom
[03:51] <Hojko> a este vyprazdit tabulku s vyhladavanim a naindexovat iba temy co ostali
[03:51] <Hojko> bude hned z 236mb sql taka 120-150
[03:52] <Hojko> alebo zmazme cele forum
[03:52] <tomase> najlepsie
[03:53] <Hojko> ani znamky by nam nestihol oznamit
[03:53] <tomase> tak to zrob
[03:53] <tomase> na den
[03:53] <tomase> daj tam ze forum skoncilo
[03:53] <tomase> game over
[03:53] <tomase> chodte vsetci domov
[03:54] <tomase> a hlavne fajn ze si to piseme na irc
[03:45] <Hojko> podme zmazat dnes warez
[03:45] <Hojko> co vy na to?
[03:45] <Hojko> to bude take prekvapenie na zajtra :O
[03:46] <Hojko> davam hlasovat o zmazani warezu z hojko.com
[03:46] <Hojko> kto je za
[03:46] <Hojko> potrebne dva hlasy
[03:46] <Hojko> Ja som za
[03:46] <Hojko> kukuricky kde ste?
[03:48] <tomase> ja som za
[03:48] <Hojko> tak podme
[03:48] <Hojko> zacnem to pomaly precistovat aby to nejeblo
[03:50] <Hojko> dobra ko*ot, precistujem a mysql ostava stale rovnako velka
[03:50] <tomase> asi synchro
[03:50] <tomase> treba
[03:50] <Hojko> jj
[03:50] <Hojko> to potom
[03:51] <Hojko> a este vyprazdit tabulku s vyhladavanim a naindexovat iba temy co ostali
[03:51] <Hojko> bude hned z 236mb sql taka 120-150
[03:52] <Hojko> alebo zmazme cele forum
[03:52] <tomase> najlepsie
[03:53] <Hojko> ani znamky by nam nestihol oznamit
[03:53] <tomase> tak to zrob
[03:53] <tomase> na den
[03:53] <tomase> daj tam ze forum skoncilo
[03:53] <tomase> game over
[03:53] <tomase> chodte vsetci domov
[03:54] <tomase> a hlavne fajn ze si to piseme na irc
-
mastermind
VIP
a nech sa vykaslu, otvori sa priestor uzivatelom, ktory chcu na fore diskutovat a riesit problemy.Sheep napísal:No mne sa forum paci ajtak lebo som tu kvoli warezu nechodil ale kvoli diskusiam takze pre mna sa nic nemeni ale myslim ze vela ludi hlavne takych ktori chcu warez ze sa na forum vykaslu.
Dobre, mas pravdu, zmeny su potrebne, ale myslis ze sa to musi riesit takto radikalne?mastermind napísal:to all: vsetci co si myslite, ze hojko zrusil warez preto, lebo ho niekto pritlacil, ste na velkom omyle. da sa povedat ze tento "warez" uz nie je to co by nas bavilo. odpovedat stale na tie iste otazky a bla bla. je to presne tak ako to hojko napisal do fora !!!INFO!!!.