Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Ak by tak Uruguaj odohral aj proti Kostarike tak by urcite vyhral a mal by uz 6 bodov a jasny postup no chybal im fantasticky Suarez. Zatial z Robenom urcite najlepsi hraci MS. Celkovo dobry ofenzivny zapas.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale prečo Gerrard hral 90 minút to nechápem
inak Angličania dosť slabo, zahral akurát Rooney, Sterling tiež vypojený z hry...o obrancoch tu nejdem ani písať to je asi zbytočné
a neviem prečo tak podceňujete Costa Ricu, veď hrala výborne, ja myslím že postúpia spolu s Talianmi 
-
Silmer
Darca
Slovaci prepinaju na cesky komentar ( ceske tv) , Cesi zas na slovensky komentar (slovenske tv).
http://sport.sme.sk/c/7243293/cesi-prep ... viziu.html
http://sport.sme.sk/c/7243293/cesi-prep ... viziu.html
-
DanielDevil
Addict
áno v jednom zápase bol na chvíľu posunutý zvuk, ale ešte v priebehu to opravili, to bolo asi jedinýkrát kedy bola RTVS lepšia alternatíva 
Neviem čo máte za problém s STV. Merčiak je super futbalový komentátor, chodiaca kronika, ten jeden mladý sa tiež dá celkom počúvať, ma zaujímavý komentár a takisto Česi nemajú Borbélyho (prihrávková obsesia a z toho vyplývajúca herná neuróza). Ja pozerám na STV. 
RTVS je až na pár výnimiek (napr. spolukomentátor Hudec, ktorý si len frfle popod nos a neskutočne ma irituje) celkom fajn. Včera sa mi celkom dokonca páčil Kočiš v štúdiu, mal trefné postrehy 
tiez sa mi nakoniec kosic pacil viac ako lešický.
Štúdia nesledujem, takže to ma nezaujíma. Niektorí spolukomentátori štvú aj mňa - či niektorí tí stačí brlbači si popod nos, čo im ani je je rozumieť, alebo Zeman, ktorý mi proste nesedí a to jeho mudrovanie nemám rád. Ale tak Borbély je super, pod. aj starého Lešického môžem, ale toho skôr zo srandy.Innocence napísal:RTVS je až na pár výnimiek (napr. spolukomentátor Hudec, ktorý si len frfle popod nos a neskutočne ma irituje) celkom fajn. Včera sa mi celkom dokonca páčil Kočiš v štúdiu, mal trefné postrehy
-
DanielDevil
Addict
Lešický je totálne mimo môj vkus, Borbély, na tom sa akurát všetci smejú že ani nevie čo rozpráva (horizontálna vertikála to áno
to len on môže dať), Hlavena to je tiež veľký šéf, ako tam ide rozprávať že gól, ktorý bol uznaný na základe novej technológie gólom určite nebol
mne sa páči že na ČT vždy povedia aj niečo mimo toho čo sa deje na ihrisku, príbehy futbalistov, trénerov a podobne, ako sa dostali k futbalu alebo nejaké zaujímavosti, ale tak každí máme radi iné 
Však ale treba sa aj zasmiať, o to mi ide. Mňa celkom často rozosmejú tie bláboly Lešického či Borbélyho, niekedy aj v konfrontácii z hlavným komentátorom. Ale tak Merčiak je top a ponúka aj to, čo hovoríš ty - však aj o tom by mal byť komentátor. Ja ten futbal vidím, nepotrebujem komentovať všetko, kto má kedy loptu a kedy kto vystrelí - na to by sa mali špecializovať komentátori v rádiu.
Ja vzdy zasnem odkial vytiahne vzdy merciak nejaku historicku poznamku o niecom kolko a v ktorych minutach padli nejake historicke goly ktore znamenali postup niekoho a vzdy to vyplynie z hry , neviem ci to maju pripravene dopredu ale jeho sportovy prehlad musi byt masivny
-
DanielDevil
Addict
Merčiak prehľad má, keď bol tuším v Čo ja viem, pýtali sa ho nejaké veci historické a ozaj vedel...čo sa týka ČT, tak napríklad Záruba raz rozprával ako sa pripravuje na komentovanie zápasov a predchádzala tomu niekoľkohodinová príprava, až som bol prekvapený aké číslo to bolo ale už si nepamätám tak nebudem zavádzať
Určite si robí aj prípravu nejakú, ale veľa vecí proste vie, z hlavy. Hovorím, on je čosi ako futbalový historik. Myslím, že robil aj nejaké testy, kde sa ho z redakcie pýtali na rôzne veci z futbalovej histórie a mal tuším plný počet.
-
guess.whoo
Redeemer
z Merčiaka som aj ja mimo. Niektore momenty si pamatam aj ja, ale co on dava z 80tych rokov to je moc. Presne goly, zapasy a pod. Podla mna najvacsia kapacita v CSR
Podľa mňa musí mať fotografickú pamäť alebo niečo také... 
-
theBliZZard
Star
Fotograficku pamat nemusi mat... staci to sledovat. Ja sledujem cely zivot NBA a taktiez si pamatam niektore zapasy, niektore sekundy zo zapasov z pred 8-10 rokov, co presne, ako, kto a kedy ... takze ked sa tomu clovek venuje, tak vsetko ide. Inak suhlasim ze Merciak je TOP. K Borbelyho komentaru by mali ponukat lingvistisky slovnik 
Taliani po svižnom a dobrom výkone proti Anglicku dnes úplny prepadák a Kostarika ide zaslúžene do osemfinále. Je to neuveriteľné, že po 2 zápasoch sa tomuto tímu podarilo postúpiť z takejto skupiny, ale prajem im to veľmi, najsympatickejšie prekvapenie turnaja.
-
guess.whoo
Redeemer
tak to cumim..toto nepredpokladal hadam nikto. vedel som, ze taliani to nebudu mat lahke, ale cakal som vysledok 2-3:1 pre nich a nie takuto prehru.
Blizzard - tiez sledujem futbal velmi podrobne, ale tolko co on si veru nepamatam ani zdaleka. Neviem ci je to o priprave pred zapasom, alebo to fakt vsetko sype z rukava. Dokaze ma vsak "zabit" aj poznamkou k otazkam v hre Čo ja viem. Videl som to asi len 2-3x ale tiez to tam seka.
Blizzard - tiez sledujem futbal velmi podrobne, ale tolko co on si veru nepamatam ani zdaleka. Neviem ci je to o priprave pred zapasom, alebo to fakt vsetko sype z rukava. Dokaze ma vsak "zabit" aj poznamkou k otazkam v hre Čo ja viem. Videl som to asi len 2-3x ale tiez to tam seka.
tak prvy zapas v cudu.. taliani to snad vypustili naschval.. ci ?
tak z ocakavaneho vyrovnaneho zapasu sa stava debakel a to este benzema nedal