Tak Belgicko ma za sebou 2 zapasy z toho 2 vitazstva a jasny postup zo skupiny a hlavne ze cely cas sa hadas ty expert č.2plusminus napísal:Podla mna Belgicko bude mat problem postupit zo skupiny.. uvidime, ci im jedna vyhra, jedna remiza a jedna prehra staci na postup..
Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Vyskakuješ, ale oba zápasy naozaj vyhrali len-tak-tak, čo si si potvrdil aj sám. Neviem, ako presne rozhodla EPL, keď 2 z 3 gólov dali hráči, ktorí v nej nehrajú. Rusi dnes nehrali zle, len im to tam nepadlo, Courtois mal pár dobrých zákrokov. Inak bol zápas slabučký.
Neviem, prečo máš potrebu stále sa tu naťahovať, že bože, toto som vravel, bože, toto som nevravel. Však to sú len tipy, občas vyjdu, občas nie. Ak aj nie, nikto z teba nebude robiť debila, ak ho teda nespravíš sám zo seba, čo sa ti v poslednej dobe úspešne darí..
..s Keržakovom súhlasím. Šetrí ho na posledný, rozhodujúci zápas? Zranený? Neviem..
Neviem, prečo máš potrebu stále sa tu naťahovať, že bože, toto som vravel, bože, toto som nevravel. Však to sú len tipy, občas vyjdu, občas nie. Ak aj nie, nikto z teba nebude robiť debila, ak ho teda nespravíš sám zo seba, čo sa ti v poslednej dobe úspešne darí..
..s Keržakovom súhlasím. Šetrí ho na posledný, rozhodujúci zápas? Zranený? Neviem..
Tak neviem kto ma potrebu sa stale natahovat pozri si historiu prispevkov , ale uz koncim lebo to nema zmysel len urazat viete nic viac.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze Kokorin mal ku koncu sezony lepsiu formu a typologicky mi sedel viac do tohto zapasu. Capello urcite vedel, ze prim budu hrat Belgicania a Kokorin je typ takeho samotara na utok, co zrejme potreboval. Nakoniec mal aj najvacsiu sancu Rusov ked hlavickoval sam, len netrafil.
-
DanielDevil
Addict
-
phatres1994
Star
Da sa niekde sledovat archiv zapasov? Ct mi nejde, kedze sa nachadzam mimo CR. Dakujem (Cez proxy mi to strasne laguje)
IMO len blbá momentka, ktovie, o čom sa tí dvaja bavili.. No a následná konšpirácia, nakoľko bola Nigéria zapletená do manipulácie výsledkov 
To hádam nechce niekto robiť na základe tohto akúsi konšpiráciu?DanielDevil napísal:videli ste tento obrázok?
-
DanielDevil
Addict
no niekto určite
ja som tam naschvál nepísal svoj názor nech nikoho neovplyvním
...každopádne by som bol rád keby tieto kiksy rozhodcovské už skončili, prípadne sa pristúpilo k zavedeniu techniky 
USA - Portugalsko nakoniec 2:2. Gól v 95. minúte. No, myslím si, že celkovo zaujímavé MS, veľa gólov, zaujímavé zápasy. Ja, čo som futbal už pomaly vôbec nesledoval posledné roky, tak si ho teraz zase užívam a úplne mám chuť ho opäť hrať (a to sa mi splní na UAFA cupe). 
Portugalsko nulovy vykon. Nezasluzena remiza Portugalcania mozu bozkavat rit rozhodcom za tych 5 minut. Vobec si nezasluzia postup za tie vykony.
To je pravda.
-
Scorpion90
King
Oni ani nepostupia ak ma neklame pohlad na tabulku.. Museli by vyhrat nad Ghanou a USA by museli prehrat s Nemeckom. Plus ta vyhra nad Ghanou by musela byt vyrazna, co sa mi pri vsetkej ucte k Portugalcom nezda ako velmi realne. Portugalci si len predlzili agoniu..
-
guess.whoo
Redeemer
Pekny gol Hollandu. Ak doteraz Chile niekto nepovazoval za adepta na top umiestnenie na MS, po tomto zapase musi
Ten chlapik co spolukomentoval USA - Portugalsko, je na zastrelenie. Ma absolutne otrasny nudny hlas, a navyse skace do reci hlavnemu komentatorovi. Zase sa STVcka blysla 
FANTOM092 napísal:Tak neviem kto ma potrebu sa stale natahovat pozri si historiu prispevkov , ale uz koncim lebo to nema zmysel len urazat viete nic viac.
ty trkvas, prvy krat ta urazam teraz. priznat si chybu nie je tvoja silna stranka.
ok, ja som sa netrafil, tipoval som 1-1-1 zatial maju 2-0-0 a? este stale su Belgicania z najvacsich favoritov MS ako si pisal? Drzim ti palce, nech sa to podari a Belgicania vyhrali MS..
stream na chorvátsko - mexiko nemá niekto? Pár som ich našiel, ale každých 15 sekúnd sekne.
Nemáš Rakušanov? ORF eins to vysiela...
-
vladenko007
VIP
Stream má aj RTVS na svojej stránke - http://futbal.rtvs.sk/