Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa nemamstastie »

No tak som tu zase, volali sme si, povedala mi ze ju stve to ze si pisem s jej kamaratkou na fb a rozoberame ju, som jej povedal ze ziarli ona povedala ze neziarli len to nema rada... pritom nie stale ju rozoberame iba obcasne, o tom ze aka je naozaj, ze preco prekruca a tak ..predtym este stihla spoznat jedneho chalana ktory bol uponahleny a tlaci na nu a preto u nej skoncil, boli spolu par krat ale zrejme to nedopadlo dobre.. a dava mi najavo ze chce by so mnou, povedali sme si ze sa porozpravame osobne o vsetkom..ale mam zviazane ruky pretoze su matury ..mam tam chut prist teraz ale byvame od seba daleko ..chcel by som ju spat :( co myslite? ma to nejaky vyznam? ..uzavreme kamaratstvo alebo?
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Rozoberat hocikoho na FB, o to viac, ked ide o dievca, ktore chces... Tak to chce odvahu.
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nemamstastie »

Tak bol som odvtedy snou no moc sme nerozoberali to, co sa stalo, citim vsak od nej taky odstup, opytal som sa jej ked sme boli spolu ci pridem za nou, ona najprv prikyvla a povedala ze hej, no neskor uz prekrucala a povedala ze uvidime, bola neista a stale spominala tu jej kamosku a silou mocou ma chcela snou zoznamit ale mna vobec jej kamoska nezaujima, mam taky pocit ze chce ostat sama, este nenasla toho praveho, vravel som jej ze sa jej ozvem no ako vidim nema to zmysel sa jej akymsi sposobom podlizovat a nechcem ju otravovat pretoze vidim na nej ze ma chce iba za naj kamosa sice pre mna to bude tazke pretoze to bude chvilku pobolievat pretoze som ju mal viac nez rad a dost mi na nej zalezalo..neviem co dalej...ale
Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako umierajúcemu od smädu dávať chlieb (francúzske príslovie).
pmp6.9
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pmp6.9 »

Zdravím Vás,
volám sa Martin, a potreboval by som pomôcť s mojím "problémom"

Zúčastnil som sa obyčajného školského výletu (kde a kedy to bolo, tu nechcem uvádzať, náhody sa stávajú :D ) a začal som si všímať jedno dievča, (sme vekovo rovesníci), ktoré chodí do vedľalšej triedy.Pravdupovediac, do vtedy som ani "nevedel", že existuje.Keďže sa pri tom výlete veľa chodilo, kecal skoro každý s každým.Niečo málo som s ňou prehodil aj ja, no nebolo kedy a pohľady sa nám stretávali už 2 dni (pozrel som sa na ňu pozerala ona a naopak :D ).Asi polovicu cesty, od kedy sme prehodili reč, išli sme okolo seba, bola tam ešte aj jej kamarátka, aj môj kamarát, takže potom sme už velmi nedebatovali, skôr každý s vlastným kamošom/kamoškou a to typické srandy atď.Z jej strany tam tuším padol aj dotyk na ruku, no to si už nie som 100% istý, a sem tam nejaký úsmev.Po príchode domov, som ako ináč zapol Facebook, a reku, vyhľadám si ju a pridám si ju do friendlistu.Ako som si zmyslel, tak som aj urobil.Žiadosť bola behom minúty potvrdená.No hovorím si, veď čo, náhodičky sa dejú (a v hlave som si len hovoril : nezačni si nič namýšľať).Nechcel som jej hneď písať, no keď som jej už chcel napísať (o 2 alebo 3 dni), tak pozerám, a v priateľoch už ju nemám (mali sme dokopy okolo 70 spoločných priateľov, no teraz jej ostal iba 1) dosť ma to zarazilo, a povedal som si typickú frázu : JBMNT a kašlal som na to.Na další týždeň sme išli oproti sebe v škole, tak som bol zvedavý aká situácia nastane, pekne pozdravila (nepočítal som s tým) a samozrejme, odzdravil som jej aj ja.Ešte v ten deň sa mi podrailo nájsť jej "nick" na pokeci, v ktorom má uvedené, že ne nezadaná, čo vo mne vzbudilo akúsi "nádej".Nastal další deň a ako je pred koncom školského roka v zvyku, každý sa len túla po škole a nič nerobí.To bolo aj v mojom prípade a sedeli sme na lavičkách.Zrazu sa tam zjavila aj ona aj s tou jej kamarátkou, ktorá si išla vybaviť niečo do vedľajších dverí.Prisadla si, tak som automaticky dával sluchátka z uší dole a pozdravil ju, samozrejme pozdrav opetovala.Kým sme sa na seba pozreli už len bolo počuť učiteľku, že nemáme čo robiť na chodbe a máme odísť do svojích tried, spočiatku som tu učitelku ignoroval, no potom začala tak vriseskať, že som musel jednoducho vstať a odísť a tým to pre dnešok padlo.

Najradšej by som jej aj napísal, pokecal s ňou a pozval ju niekde von, no to vymazanie ma zarazilo, a nechcem sa jej vtierať a byť za debila.

Poradili by ste mi ako "na to" ?

Bol by som Vám vďačný :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To ze padol pocet spolocnych priatelov zo 70 na 1 skor naznacuje ze si robila nejaku vacsiu cistku... trebars si sa tam dostal len "omylom".

Kazdopadne by som sa jej ozval. Prinajhorsom sa zacne vykrucat a za tie 2 mesiace prazdnin na to aj zabudnes.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nepoznas nikoho z jej kamosov/kamosiek osobne? Naj by bolo zistit nieco o nej a stretnut sa s nou osobne, ako pisat si. Lebo vtieranie cez FB je blbe. A pri virtualnom pridani cakat 2-3dni je pekna kravina. Tiez by som cloveka, ktoreho nepoznam vyhodil do marie, ked nic nenapise a len tak ticho si ma prida.
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

Začnem Fasbukom:
Kedysi som mal zopár známych, s ktorými som si písal cez ICQ alebo emaily. Neskôr prišiel FB, tak som si ho vytvoril. Potom som zistil, že okrem žiadostí o priateľstvo od ľudí, ktorých som videl 2x v živote a žiadostí o pridanie sa to akejsi hry SimFarm, či čo sa tam nič nedeje (písal som si s ľuďmi naďalej cez ICQ). FB som teda zrušil. Časom ostali všetci na FB a v podstate som vďaka FB prišiel o pár ľudí, s ktorými som si vždy mal čo povedať (emaily už neexistujú a ja si FB za nich dávať nebudem). To, že som zrušil FB ešte neznamená, že niekto už nie je môj kamarát. To je len výmysel dnešných (hlavne mladých) ľudí, ktorí si bez FB nevedia ani "prdnúť". Schvaľujem čistku, ktorú spravila a ty konečne na to zabudni. Zrejme jej len FB liezol na nervy.

Teraz k tebe:
Kedysi, keď som sa s niekým zoznámil, bolo to v partii. Ak sa mi aj nejaká z nej páčila, nikdy nič z toho nebolo, lebo to bola partia a akosi sa to nedalo rozdeliť. Neskôr som sa s mojou partiou zoznámil s jedným dievčaťom, ale ona bývala v inej obci, takže som sa s ňou v podstate stretával len ja. Mali sme si vždy čo povedať a časom sa mi zapáčila. Raz dostala pusu na líce a to sa jej veľmi nepáčilo. Bral som to tak, že z toho nič nebude. Neskôr, asi o pár týždňov bola príležitosť na ďalší bozk. Myslel som, že buď mi jednu vylepí alebo z toho niečo bude. Dali sme sa dokopy. Chcela sa po čase so mnou rozísť, len sa jej to nedarilo. Bol som dosť otravný a ona nebola dostatočne rázna.

Neviem, aká je tá "tvoja", ale občas treba mať trochu viac odvahy, takže nenechaj sa hneď odradiť každou blbosťou a skúšaj ďalej. Samozrejme, nebuď príliš otravný ako som bol ja, lebo možno bude rázna a skončí sa to. V každom prípade, sú situácie, keď čakáš, že to môže dopadnúť zle, ak urobíš niečo viac než si myslíš, že si môžeš dovoliť. Lenže to ťa brzdí skôr opatrnosť. Ja som nikdy nemal odvahu niečo skúsiť, lebo som sa bál, že to zle dopadne a pri tejto som tú odvahu našiel. Odvtedy sme postúpili o 2 levely.

Ešte pre istotu doplním, že tým, že si k nej dovolíš o niečo viac nemyslím zas nič prehnané. Proste len nejakú "drobnosť".
pmp6.9
Novice
Novice

rovnako som zástancom toho, že najlepší kontakt = osobný kontakt, ale, za posledné 2 dni som ju v škole nevidel, zajtra sa odovzdáva vysvedčenie a nejaké prihovorenie v škole tým padá..cez jej kamarátky, ktoré poznám, to nechcem riešiť..to by z toho bola ale veľká bublina(iná skúsenosť)..

neviem ešte naisto, či je z rovnakého mesta, ak nie, nie je problém do auta a prísť..len ide o to "prihovorenie", ktoré sa už ináč ako cez "net" nebude dať, lebo nikde sa s ňou nestretnem(tak ako v škole)..takže neviem..a napísať jej, len tak, že ahoj do chatu mi príde odveci..

každopádne, cenním si všetky Vaše odpovede :)
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

Napísať cez FB môžeš aj tým, čo medzi priateľmi nemáš. Tak, čo ti bráni napísať jej a dohodnúť sa na stretnutí po vysvedčení? To je tak, keď problém s FB je väčší problém než reálny problém. Som rád, že od FB som dal ruky preč ešte dávno.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Napísať jej predsa môžeš aj tak, že napr. po vysvedčení skočíte na zmrzlinu. Alebo sa spýtať, čo plánuje v lete atd..
Aspoň to skúsiš a nebudeš musieť neskôr ľutovať, že si zaváhal. Uvidíš, či bude mať záujem o stretnutie s tebou alebo sa začne vyhovárať.
pmp6.9
Novice
Novice

tak chválabohu, že som sa v ten piatok nepokúsil o niečo viac :D , údaj na pokeci je nepravdivý a ona má frajera, takže je to uzavretá kapitola; Ďakujem všetkým za pomoc a prajem pekný večer :)
Napísať odpoveď