Multi-kulti
-
tehla
Re: Multi-kulti
Hughitove "kapitalisticke" argumenty ani tentoraz zial neobstoja ... podla statistik realny HDP v Europe klesa, naopak narasta miera socialneho parazitizmu ....
A týmto si chcel čo povedať akože?
-
tehla
no presne to co som napisal
. Comu konkretne nerozumies? Aky to ma suvis? Reakcia na tvoje tvrdenia, ako pristahovalci dvihaju alebo drzia ekonomiku, ako povodne obyvatelstvo neni schopne a podobne nezmysly - statisticky si totiz na omyle, su to klasicky politicky korektne argumenty, ale daleko od reality
mozno pristahovalci v mensej miere by aj boli prinosom, alebo by sa to "stratilo" ale masova imigracia ma opacny efekt ako tvrdis
mozno pristahovalci v mensej miere by aj boli prinosom, alebo by sa to "stratilo" ale masova imigracia ma opacny efekt ako tvrdis
Čo má reálne HDP v Európe s tým, čo som písal a o akom (koho?) sociálnom parazitizme to hovoríš?podla statistik realny HDP v Europe klesa, naopak narasta miera socialneho parazitizmu ....
jasne multi kulturalizmus všetkym prospieva
Moslimske gangy ktore znasilnuju ženy v Europe. Romovia na slovensku zvyšujú HDP neuveritelnym sposobom. Hlavne sestričky a doktori to pocitili na zvyšenych mzdach. Ale dost bolo ironie... Na rade su fakty.
Multikulturalizmus oslabuje silnu, jednotnu europu, naštrbuje občiansku spoločnosť až ju uplne zniči.
Pristahovalci nerešpektuju naše europske zvyklosti, maju uplne inu kulturu a tu našu vehementne odmietaju rešpektovať.
Hughito je ako modelka Katie Piperova, ktora tiež hlasala protirasisticke a humanistické klamstva. Tvrdila že cudzinci su super a všetci sme si sebe rovni, preto si našla priatela černocha Daniela Lyncha. Zo začiatku sa k nej choval slušne, ale po par tyždnoch ju začal mlatiť a znasilnovať. Katie pred nim utielka do Londyna, kde ju ale Daniel so svojim kamaratom našli. Presne 31.8.2008 jej Lynchov komplic polial tvar kyselinou. Do konca života je zohavena a prežila traumu, z ktorej sa už nikdy nedostane a to len preto, lebo verila v multi-kulti. (fotka v prispevku, takto vyzera po 36 plastickych operaciach!)
- Londynska policia eviduje cez 170 pouličnych gangov, takmer všetci členovia su arabi a černoši. Vraj sem prišli pracovat, pretože "Europa emigrantov potrebuje".
- Vo Švedsku sa novinarka Petra Akesson pytala emigrantov, čo si myslia o nativnych Švedoch.
Odpovede boli šokujuce : "Ked sme v meste a kradneme, tak tym vedieme vojnu, vojnu proti Švedom"
"Mať silu znamena, že Švedovia musia ľahnuť na zem a bozkávať mi nohy"
"Je lahke okradnuť Švedov, tak lahke"...
Moj znamy Šved nevie najst jedine pekne slovo na bulharov a inu haved, ktora tam iba kradne a nedokaze sa prisposobiť. Švedi ich nenavidia.
Hughito ak ti nič nehovori socialny parazitizmus tak teraz už bude.
- Švedske mesto Malmo ma najvačšiu komunitu pristahovalcov.
Až 90% emigrantov je nezamestnanych a odmietaju pracovat a beru davky. Do emigranstkych predmesti musia aj hasiči a sanitky jazdit chraneni policajnou eskortou. Bieli ludia hromadne odchadzaju.
- Francuzska policia už nezvlada nasilie pachane čiernymi pristahovalcami. V roku 2008 bolo evidovanych cez 30 000 utokov na hasičov a sanitky. Emigranti si vytvaraju autonomne islamske predmestia a vyhanaju bielych ludi, aj policiu.
- Vo VB emigranti z Afriky a Karibiku sposobuju narast pripadov znasilnenia spachanych gang-mi.
Podla štatistik Scotland Yard: 49% pachatelov su emigranti z Afriky, alebo černoši z Karibiku (Jamajka, Haity) 13% sú moslimovia z Azie.
Žena, ktora bola v siedmom mesiaci tehotenstva v Londyne znasilnena gangom emigrantov, novinarke povedala, že "Všade kde ste sa citili bezpečne, už nikdy nebudete v bezpeči". "Už nemožete ist ani do kupelne a citit sa uvolnene". Tak sa žije v multi-kulturalizme bielym.
Prva generacia pristahovalcov je nenapadna, ale druha si už čim viac dovoluje a graduje to bleskovym tempom. Sam som zvedavy, ako bude Europe vyzerat o 10-20 rokov.
Multikulturalizmus oslabuje silnu, jednotnu europu, naštrbuje občiansku spoločnosť až ju uplne zniči.
Pristahovalci nerešpektuju naše europske zvyklosti, maju uplne inu kulturu a tu našu vehementne odmietaju rešpektovať.
Hughito je ako modelka Katie Piperova, ktora tiež hlasala protirasisticke a humanistické klamstva. Tvrdila že cudzinci su super a všetci sme si sebe rovni, preto si našla priatela černocha Daniela Lyncha. Zo začiatku sa k nej choval slušne, ale po par tyždnoch ju začal mlatiť a znasilnovať. Katie pred nim utielka do Londyna, kde ju ale Daniel so svojim kamaratom našli. Presne 31.8.2008 jej Lynchov komplic polial tvar kyselinou. Do konca života je zohavena a prežila traumu, z ktorej sa už nikdy nedostane a to len preto, lebo verila v multi-kulti. (fotka v prispevku, takto vyzera po 36 plastickych operaciach!)
- Londynska policia eviduje cez 170 pouličnych gangov, takmer všetci členovia su arabi a černoši. Vraj sem prišli pracovat, pretože "Europa emigrantov potrebuje".
- Vo Švedsku sa novinarka Petra Akesson pytala emigrantov, čo si myslia o nativnych Švedoch.
Odpovede boli šokujuce : "Ked sme v meste a kradneme, tak tym vedieme vojnu, vojnu proti Švedom"
"Mať silu znamena, že Švedovia musia ľahnuť na zem a bozkávať mi nohy"
"Je lahke okradnuť Švedov, tak lahke"...
Moj znamy Šved nevie najst jedine pekne slovo na bulharov a inu haved, ktora tam iba kradne a nedokaze sa prisposobiť. Švedi ich nenavidia.
Hughito ak ti nič nehovori socialny parazitizmus tak teraz už bude.
- Švedske mesto Malmo ma najvačšiu komunitu pristahovalcov.
Až 90% emigrantov je nezamestnanych a odmietaju pracovat a beru davky. Do emigranstkych predmesti musia aj hasiči a sanitky jazdit chraneni policajnou eskortou. Bieli ludia hromadne odchadzaju.
- Francuzska policia už nezvlada nasilie pachane čiernymi pristahovalcami. V roku 2008 bolo evidovanych cez 30 000 utokov na hasičov a sanitky. Emigranti si vytvaraju autonomne islamske predmestia a vyhanaju bielych ludi, aj policiu.
- Vo VB emigranti z Afriky a Karibiku sposobuju narast pripadov znasilnenia spachanych gang-mi.
Podla štatistik Scotland Yard: 49% pachatelov su emigranti z Afriky, alebo černoši z Karibiku (Jamajka, Haity) 13% sú moslimovia z Azie.
Žena, ktora bola v siedmom mesiaci tehotenstva v Londyne znasilnena gangom emigrantov, novinarke povedala, že "Všade kde ste sa citili bezpečne, už nikdy nebudete v bezpeči". "Už nemožete ist ani do kupelne a citit sa uvolnene". Tak sa žije v multi-kulturalizme bielym.
Prva generacia pristahovalcov je nenapadna, ale druha si už čim viac dovoluje a graduje to bleskovym tempom. Sam som zvedavy, ako bude Europe vyzerat o 10-20 rokov.
Rómovia na Slovensku = multikulturalizmus. Ok, to hovorí za všetko.. na viac netreba reagovať. V podstate klasická taktika, aká tu bola použitá a veci, ktoré sa už riešili.
__
Odporúčam ešte tento super zhrňujúci článok, výdatne potvrdený štúdiami a prieskumami. Veľmi zaujímavá je tá, ktorá hovorí v skratke to, že "vnímanie sa nerovná realita" = obrovský vplyv médií na vytváranie dojmov u ľudí.
Druhú polovicu článku venujem hlavne AA, lebo pojednáva o problematike, ktorá ho tak veľmi ťažila - teda pracujúca trieda (vrátane migrantov) vs šéfovia.
How anti-immigrant myths serve the bosses
When we talk about working class anti-racism, its not a meaningless label that we tag on – it is a fundamental, practical and effective means to win, to respond to the divide and rule of bosses in a way which undermines their ability to play one set of workers off with another. It is a means to recognise the interconnectedness of struggles and how they relate to wider workers struggles. Bosses attempt by any means necessary to prevent any form of collective action, where the media and politicians provide the social and political climate for such divisions to exist even before any struggles emerge. Thats why as militant anti-fascists, we are also committed working class anti-racists, as we believe one without the other means with can be neither.
A na záver ešte čosi pre trola tehlu - viď. príloha.
__
Odporúčam ešte tento super zhrňujúci článok, výdatne potvrdený štúdiami a prieskumami. Veľmi zaujímavá je tá, ktorá hovorí v skratke to, že "vnímanie sa nerovná realita" = obrovský vplyv médií na vytváranie dojmov u ľudí.
Druhú polovicu článku venujem hlavne AA, lebo pojednáva o problematike, ktorá ho tak veľmi ťažila - teda pracujúca trieda (vrátane migrantov) vs šéfovia.
How anti-immigrant myths serve the bosses
When we talk about working class anti-racism, its not a meaningless label that we tag on – it is a fundamental, practical and effective means to win, to respond to the divide and rule of bosses in a way which undermines their ability to play one set of workers off with another. It is a means to recognise the interconnectedness of struggles and how they relate to wider workers struggles. Bosses attempt by any means necessary to prevent any form of collective action, where the media and politicians provide the social and political climate for such divisions to exist even before any struggles emerge. Thats why as militant anti-fascists, we are also committed working class anti-racists, as we believe one without the other means with can be neither.
A na záver ešte čosi pre trola tehlu - viď. príloha.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
takže nabudúce nech nejdú protestovať pred štátne inštitúcie, ale rovno k nejakej osade, lebo tam za to môžualik napísal:Romovia na slovensku zvyšujú HDP neuveritelnym sposobom. Hlavne sestričky a doktori to pocitili na zvyšenych mzdach.
Romovia na Slovensku je sranda? A čo tak romovia v UK, alebo romovia vo Francuzsku, ktori su pravidelne deportovani... To tiež nie je multi-kulti, však? Jasne, ale ked sa jedna o diskusiu z hughitovej strany, tak objektivnosť ide stranou. Každy kto ma iny nazor je pre neho arogantny, alebo troll... Každy si vždy zoženie take informacie, aby podložil svoje tvrdenia. Vid. moj prispevok, alebo podomnou.
Ja v multi-kulti neverim, vy ano. Ale mam ešte jednu otazku hughito, bol si niekedy v Bruseli, vo Svedsku, alebo v UK, Francuzsku? Rozpraval si sa s nativnymi obyvatelmi o tejto problematike a poznaš ich nazor? Ja ano a nazor je negativny. Alebo si mysliš, že ty zo svojej izby vieš lepšie, ako domaci? Vyzera to tak, že ano.
Ja v multi-kulti neverim, vy ano. Ale mam ešte jednu otazku hughito, bol si niekedy v Bruseli, vo Svedsku, alebo v UK, Francuzsku? Rozpraval si sa s nativnymi obyvatelmi o tejto problematike a poznaš ich nazor? Ja ano a nazor je negativny. Alebo si mysliš, že ty zo svojej izby vieš lepšie, ako domaci? Vyzera to tak, že ano.
Ty aj v tejto téme potvrdzuješ, že akákoľvek snaha o diskusiu s tebou je úplne zbytočná. Putuješ do ignore listu. 
-
tehla
neviem neviem kto tu potvrdzuje, ze diskusia je zbytocna .... kazdopadne ego mas dost velke Hughito, ze nazves trollom mna, ktory tu sem tam napisem svoj nazor prave ty, kto tu mas tisice prispevkov, kde tvrdis, ze cigansky problem neexistuje, multikulturalizmus je pozitivny,absolutna ignoracia reality, anarchisticke utopie, ludia ti tu donekonecna vysvetluju to iste - trocha sebakritiky by nezaskodilo ...
No dobre, vratme sa k veci .... Keby si bol schopny realne mysliet, by si videl, ze domnely rast ekonomik vo väcsine statov umelo nafukuje masivne statne zadlzovanie ... taky pristup ale nebude fungovat donekonecna ...
realny HDP v skutocnosti klesa
No dobre, vratme sa k veci .... Keby si bol schopny realne mysliet, by si videl, ze domnely rast ekonomik vo väcsine statov umelo nafukuje masivne statne zadlzovanie ... taky pristup ale nebude fungovat donekonecna ...
realny HDP v skutocnosti klesa
Skúsiš aj odcitovať?multikulturalizmus je pozitivny
-
tehla
no mam pocit ze si tu obhajoval prilev imigrantov, ci sa mi len mari? napis ty ...
A vieš, čo je to multikulturalizmus? Ono ak chceš o niečom diskutovať, mal by si mať naštudované aspoň základné pojmy, minimálne predtým, ako začneš niekomu niečo prisudzovať. Tvrdenie "cigansky problem neexistuje" tiež nie je košer, detto "absolutna ignoracia reality" (to si na základe čoho vyvodil?), atď.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2014, 13:02)
AA:
Ok, neriešme teraz pravdivosť tohto tvrdenia, ale to, čo má spoločné s témou?No dobre, vratme sa k veci .... Keby si bol schopny realne mysliet, by si videl, ze domnely rast ekonomik vo väcsine statov umelo nafukuje masivne statne zadlzovanie ... taky pristup ale nebude fungovat donekonecna ...
Ako sa ten môj údaj líši od "reálneho"? Je nereálny? Objasni, dolož. A tiež upresni, čo má HDP Európy spoločné s témou, ktorú sme tu riešili.realny HDP v skutocnosti klesa
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2014, 13:02)
AA:
Tvoja motivácia je zrejmá od začiatku.Z mojej pozicie ide predovsetkym o ochranu povodnej identity, kulturneho a rasoveho charakteru Europy a jej jednotlivych casti - co pokladam za esencialne.
Skúsiš aj konkrétne?Je treba tiez zdoraznit, ze motivacia ludi tvoriacich momentalne vladnucu elitu, v podpore pristahovalectva, nie je vylucne otazkou ekonomickych zaujmov - kapitalistickeho systemu.
Napriklad zidovski politici v UK ako Jack Straw alebo Peter Mandelson (obaja 'byvali' komunisti) neskryvali svojimi vyrokmi a cinmi opovrhovanie povodnym britskym obyvatelstvom. Samozrejme tyka sa to aj mnohych lokajskych nezidovskych politikov.
-
tehla
HDP ma spolocne s touto temou to, ze si obhajoval prilev imigrantov nejakymi ekonomickymi faktormi ...hughito napísal:Ako sa ten môj údaj líši od "reálneho"? Je nereálny? Objasni, dolož. A tiež upresni, čo má HDP Európy spoločné s témou, ktorú sme tu riešili.
Hughito - ak dlh stupa rychlejsie ako HDP, bez ohladu na cisla HDP, ktore neobsahuju pomer k dlhu to znamena ze realne HDP klesa, v niektorych statoch EU sa moze zdat ze HDP rastie - lenze pravda je taka, ze naklady na nezamestnanych a dotacie stupaju, rovnako stupa zadlzenost statov, aby tieto naklady pokryli - HDP rastie len z toho dovodu, ze sa staty zadlzuju.
Inymi slovami - realita s pristahovalcami je taka, ze statne vydavky a dlhy stupaju a socialne nepokoje rastu
Skutočná ekonomika nerastie, dlh však áno
Známy skeptik Peter Schiff (Euro Pacific Capital) sa už dávnejšie vyjadril: „US HDP rastie, ale nie skutočná US ekonomika. HDP rastie preto, že sa US vláda stále zadlžuje. Kedy si to však všetci konečne uvedomíme? “ Toto môžeme však zovšeobecniť a rovnako konštatovať aj na druhej strane Atlantiku vrátane britských ostrovov. Keď viacerí ekonómovia vrátane mňa kričali, že takýto odraz ekonomiky je umelý, nesystémový a krátkodobý, nehľadelo sa na ich hlasy najmä keď sa svetovej ekonomike začalo dariť.
„Biopravda“ o ekonomike
Tí istí ľudia, ktorí sa predtým správali fiškálne zhýralo a tí istí, ktorí tvrdili, že je potrebné pumpovať do ekonomiky "hlava nehlava" (totálne neefektívne) fiškálne stimuly (na čele s MMF či keynesiánskym „umelcom“ Paulom Krugmanom), a teda robiť fiškálne megalomanstvo, si začínajú uvedomovať jednu pre nich hrôzostrašnú vec. Ak sa zabrzdí takáto stimulácia ekonomiky, ekonomika prestane okamžite rásť. Pretože pri živote ju udržiavalo len spomínané "fiškálne šialenstvo." Vyšla by tak na povrch umelými farbami neprifarbená holá pravda- že z krízy sa ekonomika nedostala vďaka vládnym predstaviteľom a ich správnej hospodárskej politike, ale len a len čisto vďaka dodatočnému zadlžovaniu všetkých daňových poplatníkov.
http://zo.trimbroker.com/financne-analy ... ozi-100617
Napr. v takom Grecku tiez stupalo HDP, az kym sa nezistilo, ze verejny dlh je dalej neudrzatelny ...
To je riadne prekrútené, hlavne v tom kontexte, do ktorého to ty vkladáš. Ale tak u teba nič neobvyklé. Ja som tu písal o tomto, a to aj v tom zmysle, že "domáci" by už neboli schopní/ochotní takto pracovať.HDP ma spolocne s touto temou to, ze si obhajoval prilev imigrantov nejakymi ekonomickymi faktormi ...
Ak chceš riešiť "reálny" HDP a zadĺženie Európy, bude na to vhodná iná téma.
-
tehla
Ale toto sa temy tyka. Ked to nejde inak, velmi primitivnym sposobom sa snazis stale odputavat pozornost, reagoval som napr. na tieto veci.:
" Západné krajiny sú doslovne závislé na imigrantoch, ako na tých na biednu robotu, tak aj kvalifikovaných. Je to ekonomická nutnosť, záujem kapitálu, nie nejaké konšpirácie o židoch a snaha o zničení "bielej rasy."
Zapadne krajiny nie su zavisle na imigrantoch - skoro to vyzera tak, ze tvrdis, ze sem vsetci idu, aby pomohli Europanom, co je nezmysel, v dalsich prispevkoch uz vysvetlujes - ako utekaju pred vojnou a ako treba mat empatiu ..
" Ide o zúfalých ľudí, ktorí zažili veci o ktorých sa nám tu ani nesníva a preto si myslím, že ak sa tu my "máme dobre," tak je aj našou povinnosťou pomôcť týmto ľuďom."
.... je male percento imigrantov, ktori usli a su vdacni ze tu mozu byt a pracuju, rovnako ako tych co sa sem prisli ucit a slusne zit atd. ale velke percento z nich je problematickych, to je fakt, pred ktorym si ty zakryvas oci (u teba nic neobvykle) a bud taky laskavy, diskutuj konecne normalne a nepredpisuj mi ake argumenty mam pouzivat - zrazu ked vysvitlo ze taras dve na tri mam prejst do inej temy Co si tu sef fora teraz? (Okrem toho, ze si anarchista hajaci zaujmy kapitalu
, cim si pobavil vsetkych )
" Nebyť nich, tak dnešné vyspelé západné európske ekonomiky nefungujú"
nezmysel, fungovali aj predtym a fungovali by aj potom. Tak teraz sa opytam ja - podloz niecim svoje tezy, ze by ekonomika nefungovala keby sem neprudili imigranti v takych mnozstvach.
" Západné krajiny sú doslovne závislé na imigrantoch, ako na tých na biednu robotu, tak aj kvalifikovaných. Je to ekonomická nutnosť, záujem kapitálu, nie nejaké konšpirácie o židoch a snaha o zničení "bielej rasy."
Zapadne krajiny nie su zavisle na imigrantoch - skoro to vyzera tak, ze tvrdis, ze sem vsetci idu, aby pomohli Europanom, co je nezmysel, v dalsich prispevkoch uz vysvetlujes - ako utekaju pred vojnou a ako treba mat empatiu ..
" Ide o zúfalých ľudí, ktorí zažili veci o ktorých sa nám tu ani nesníva a preto si myslím, že ak sa tu my "máme dobre," tak je aj našou povinnosťou pomôcť týmto ľuďom."
.... je male percento imigrantov, ktori usli a su vdacni ze tu mozu byt a pracuju, rovnako ako tych co sa sem prisli ucit a slusne zit atd. ale velke percento z nich je problematickych, to je fakt, pred ktorym si ty zakryvas oci (u teba nic neobvykle) a bud taky laskavy, diskutuj konecne normalne a nepredpisuj mi ake argumenty mam pouzivat - zrazu ked vysvitlo ze taras dve na tri mam prejst do inej temy Co si tu sef fora teraz? (Okrem toho, ze si anarchista hajaci zaujmy kapitalu
" Nebyť nich, tak dnešné vyspelé západné európske ekonomiky nefungujú"
nezmysel, fungovali aj predtym a fungovali by aj potom. Tak teraz sa opytam ja - podloz niecim svoje tezy, ze by ekonomika nefungovala keby sem neprudili imigranti v takych mnozstvach.
Vies, mna, a asi aj ostatnych, zaujima skor realita, nie nejake marxisticko-antifasisticke teorie o triednom boji - teba zjavne nie .. inak by si nemohol len tak odignorovat mnozstvo negativnych javov priamo zapricinenych imigrantami (prispevok od alik).hughito napísal:When we talk about working class anti-racism, its not a meaningless label that we tag on – it is a fundamental, practical and effective means to win, to respond to the divide and rule of bosses in a way which undermines their ability to play one set of workers off with another. It is a means to recognise the interconnectedness of struggles and how they relate to wider workers struggles. Bosses attempt by any means necessary to prevent any form of collective action, where the media and politicians provide the social and political climate for such divisions to exist even before any struggles emerge. Thats why as militant anti-fascists, we are also committed working class anti-racists, as we believe one without the other means with can be neither.
Nehovoriac o tom absurdnom odboceni k nejakej interpretacii a definicii "multikulturalizmu" - ktoru si mimochodom ani nenapisal - takze ludia nemaju sancu vediet co vlastne kritizujes ..
Neskusim, je to zrejme z ich vyjadreni v clankoch hned pod tym.hughito napísal:Skúsiš aj konkrétne?
Niekoho ineho si sa zas pytal ci "skusi" odcitovat tvoj pozitivny postoj k multikulturalizmu, co uz zacina zachadzat za hranice zdraveho rozumu.. (asi pre kazdeho kto sleduje tuto temu) resp. ide len o cisty trolling.
Preto je treba vyzdvihnut aj tento "klenot", ktorym si "vysvetlil" prinos, najmä kulturne a etnicky odlisnych imigrantov pre Europu - ta by totiz, podla tvojich slov, bola bez nich "sterilna". (??)hughito napísal:A vôbec, s tými rozdielami - čo je na tom zlé? Veď sterilnosť nie je na prospech k ničomu.
DOMACI BY NEBOLI OCHOTNI TAKTO PRACOVAT. To je argument kapitalistu, anarchistu, alebo len zufaly pokus ako "vyzdvihnut" prinos imigracie?hughito napísal:Ja som tu písal o tomto, a to aj v tom zmysle, že "domáci" by už neboli schopní/ochotní takto pracovať.
A co znamena "takto pracovat"? Tazko a podhodnotene?
Prilev lacnej imigrantskej pracovnej sily, ktora je ochotna "takto" pracovat, beries ako pozitivum .. ?
Je udivujuce sledovat ako Europa, ktora (relativne nedavno) prezila dve najnicivejsie svetove vojny v historii a kolaps celych krajin, nie je dnes podla tychto ludi, schopna existovat bez "pomoci" imigrantov z "tretieho sveta".tehla napísal:nezmysel, fungovali aj predtym a fungovali by aj potom.
k tomu Svedsku: mam rodinneho prislusnika ktory sa pristahoval do Svedska niekedy v polovici 70rokov.Zacinal ako taxikar,neskor az do dochodku pracoval ako robotnik v tovarni. Prezil v Stockholme vecsiu cast svojho zivota ako tu na Svk takze vie porovnat spolocensky vyvin v tejto krajine. Ked tam vraj prisiel tak kriminalita bola skoro cudzie slovo,ludia si bezne nechavali odomknute auta,dvere do domov,bytov.. On sam nie je urcite ziaden velky "praviciar" nakolko pochadza z rodiny ktora ma korene vo viacerych narodnostiach a co ho poznam tak inklinuje myslim skor viacej "lavicovo". Ale sam od seba raz priznal ze situacia sa poslednych cca 20 rokov rapidne zhorsila, v prvom rade kvoli vysokemu poctu neprisposobivych imigrantov. Hlavne v Malmo su vraj casti mesta kde povodni Svedi vobec nechodia pre obavy z nasilnosti, dokonca aj poziarnici a zachranky maju policajny doprovod.
Skandinavia bola vzdy idealisticka,lavicova, teraz na to tvrdo doplaca. Je fascinujuce, ze politikov vobec nenapadlo, ake nasledky bude mat ich rozhodnutie vpustit si do krajiny velke mnozstvo imigrantov ktori:
1/ jednak pochadzaju z uplne,uplne ineho kulturneho a nabozenskeho prostredia
2/ nemaju prakticky ziadne vzdelanie ktore by bolo uplatnitelne na europskom trhu prace
3/ ich ochota /alebo schopnost?/ naucit sa jazyk krajiny ktora im poskytla novy domov je vecsinou nizka a to iste plati pre snahu uplatnit sa na trhu prace
Z toho vyplyva ze imigracia z mimoeuropskych krajin by mala byt regulovana na jedincov ktori sa dokazu preukazat vzdelanim uplatnitelnym v ramci EU a snahou o akceptaciu europskych kulturnych zvyklosti.
Vsetky tie organizacie typu UNESCO a "poslite peniaze hladujucim detom do Afriky,adoptujte si ich na dialku atd." su v skutocnosti iba sposob ako uzivit obrovsku masineriu ludi v tychto spolkoch ktori z toho ziju. Toto pisem ako niekto kto o tom nieco malo vie aj z pohladu "zvnutra",nielen vycitane textiky z netu. Je to podvod na ludoch,cynicke brnkanie na citlive struny. Napr. Unesco je giganticka organizacia kde ludia ktori by sa inde mali problem pracovne uplatnit,tak za velke platy vykazuju nezmyselne cinnosti. Keby sa tie iste peniaze a snaha dali do vedeckeho a technologickeho pokroku, tak cely svet je niekde uplne inde.
Skandinavia bola vzdy idealisticka,lavicova, teraz na to tvrdo doplaca. Je fascinujuce, ze politikov vobec nenapadlo, ake nasledky bude mat ich rozhodnutie vpustit si do krajiny velke mnozstvo imigrantov ktori:
1/ jednak pochadzaju z uplne,uplne ineho kulturneho a nabozenskeho prostredia
2/ nemaju prakticky ziadne vzdelanie ktore by bolo uplatnitelne na europskom trhu prace
3/ ich ochota /alebo schopnost?/ naucit sa jazyk krajiny ktora im poskytla novy domov je vecsinou nizka a to iste plati pre snahu uplatnit sa na trhu prace
Z toho vyplyva ze imigracia z mimoeuropskych krajin by mala byt regulovana na jedincov ktori sa dokazu preukazat vzdelanim uplatnitelnym v ramci EU a snahou o akceptaciu europskych kulturnych zvyklosti.
Vsetky tie organizacie typu UNESCO a "poslite peniaze hladujucim detom do Afriky,adoptujte si ich na dialku atd." su v skutocnosti iba sposob ako uzivit obrovsku masineriu ludi v tychto spolkoch ktori z toho ziju. Toto pisem ako niekto kto o tom nieco malo vie aj z pohladu "zvnutra",nielen vycitane textiky z netu. Je to podvod na ludoch,cynicke brnkanie na citlive struny. Napr. Unesco je giganticka organizacia kde ludia ktori by sa inde mali problem pracovne uplatnit,tak za velke platy vykazuju nezmyselne cinnosti. Keby sa tie iste peniaze a snaha dali do vedeckeho a technologickeho pokroku, tak cely svet je niekde uplne inde.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
UNESCO = United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization
Waagbistritz69
Unesco je iba fraška, teple miestecka,realny vedecky prinos nulovy.
Unesco je iba fraška, teple miestecka,realny vedecky prinos nulovy.