To je pozicia... to mozes robit aj normalne. neda sa toto pouzit ako brigada.jackb napísal:shop assistant/kitchen staff/...
PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PREKLADY -
Re: PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
vďaka vám
Ahojte, prosím vás čo znamená slovíčko "salty"? Preloží mi to ako "slaný" ale musí to mať aj nejaký iný význam, ako nejakú narážku na niečo.
Príklad z LoL videa: "NA has no pride which is why they are so salty about our LCS.", alebo "They are so salty".
Príklad z LoL videa: "NA has no pride which is why they are so salty about our LCS.", alebo "They are so salty".
Preto v kombinacii s "part-time"Fabo napísal:
To je pozicia... to mozes robit aj normalne. neda sa toto pouzit ako brigada.
uNfEiL - synonymum od Angry, Annoyed, a pod.
Čiže, byť naštvaný, podráždený, iritovaný, a pod...
"NA has no pride which is why they are so salty about our LCS."
Neviem, čo znamená NA ani LCS, ale "NA nemá žiadnu hrdosť, a preto ho tak se*ie naše LCS".
Čiže, byť naštvaný, podráždený, iritovaný, a pod...
"NA has no pride which is why they are so salty about our LCS."
Neviem, čo znamená NA ani LCS, ale "NA nemá žiadnu hrdosť, a preto ho tak se*ie naše LCS".
NA - North America
LCS - League of Legends Championship Series
Díky moc
LCS - League of Legends Championship Series
Díky moc
Pomohol by mi niekto z prekladom mailu do angličtiny? Mam problém z Cerberusom a chcem ich kontaktovať. Už som im niečo poslal, no veľmi sme sa nerozumeli
Ide o to, že som mal nainštalovaný Cerberus v trial verzií. Keď vypršala tak si som si zaplatil licenciu a nainštaloval do rootu. V prípade krádeže som tam zadal otcove číslo aby som mobil mohol ovládať pomocou SMS príkazov. No na ocove číslo začali chodiť sms-ky, že vypršala trial verzia a mam si ju zakúpiť. Pri tom ju zakupenu mam. Takže potrebujem aby nejak zrušili tie sms-ky.
Bol by niekto ochotný to preložiť do angličtiny? Nemusí to byť doslova ako som to ja napísal, len aby bolo jasne o čo sa jedná.
Ide o to, že som mal nainštalovaný Cerberus v trial verzií. Keď vypršala tak si som si zaplatil licenciu a nainštaloval do rootu. V prípade krádeže som tam zadal otcove číslo aby som mobil mohol ovládať pomocou SMS príkazov. No na ocove číslo začali chodiť sms-ky, že vypršala trial verzia a mam si ju zakúpiť. Pri tom ju zakupenu mam. Takže potrebujem aby nejak zrušili tie sms-ky.
Bol by niekto ochotný to preložiť do angličtiny? Nemusí to byť doslova ako som to ja napísal, len aby bolo jasne o čo sa jedná.
Dear Cerberus team,
I had the trial version of Cerberus installed on my smartphone. When the licence has expired I bought the full version. I set my father's phone number as an alternative phone for the SMS commands in case my phone gets lost or stolen. The problem is, my father keeps getting the warning texts, that my licence has expired and I should buy the app, even though I already bought it. I would be grateful if you could fix this problem.
Thank you
Snáď pochopia.
I had the trial version of Cerberus installed on my smartphone. When the licence has expired I bought the full version. I set my father's phone number as an alternative phone for the SMS commands in case my phone gets lost or stolen. The problem is, my father keeps getting the warning texts, that my licence has expired and I should buy the app, even though I already bought it. I would be grateful if you could fix this problem.
Thank you
Snáď pochopia.
Pekny preklad Hensyn, ale nebolo by viac spravne "even though I've already bought it."?
-
guess.whoo
Redeemer
presne ako pise uNfEiL. Inak obstojny preklad 
Samozrejme, moja chyba. Vďaka.
Ale čakal som , že tam bude viac veľkých chýb na to, že som moc nerozmýšľal, takže som koniec koncov spokojný, ak iba jedna. 
ako je gymnázium po angl? hish school alebo secondary ? čo sa najviac používa?
a ešte diplomovka je jedno či je to len thesis alebo diploma thesis?
a ešte diplomovka je jedno či je to len thesis alebo diploma thesis?
Gymnázium sa povie "Grammar school".
A diplomová práca... myslím že už som sa stretol aj s "diploma paper" alebo "diploma work". Nie som si ale istý.
A diplomová práca... myslím že už som sa stretol aj s "diploma paper" alebo "diploma work". Nie som si ale istý.
-
guess.whoo
Redeemer
diploma thesis je najpouzivanejsi vyraz
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2014, 17:57)
popr. master thesis
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2014, 17:57)
popr. master thesis
grammar school môže byť hocaká stredná škola nie? gymnasium sa nepoužíva?
Nie, stredná škola vo všeobecnosti sa povie "high school". A tak ako sa Obchodná akadémia povie "business academy", sa gymnázium povie "grammar school". Vysoká škola sa povie "university", základná škola sa povie "elementary school" a škôlka "kindergarten". Aspoň tak nás to učili v škole.
Ja som z 8-ročného gympla a tiež nás učili, že sme 8-year grammar school.
Ale hlavne gymnasium nie je gymnázium, ale telocvičňa 
Grammar school je najbližší výraz pre naše gymnázium.
Grammar school je najbližší výraz pre naše gymnázium.
Pilifo - aj aj. Grammar school je podľa wikipédie britský výraz.
Gymnasium - Wikipedia napísal: Gymnasium may refer to:
- Gymnasium (school), type of secondary school that prepares students for higher education
- Gym, place for physical exercise
-
guess.whoo
Redeemer
wiki by som sa v pripade prekladov moc neriadil