Ale obvykle to robia mile usmievave kocky a tak aspon usmev, potesi,
Inac by ste sa divili ale dost si tie baby privirobia
Mal si si ho očistiť ešte hneď na pumpe, slečna by pochopila, prečo nedostala "cukrík".Noobsz DJ napísal:Aké máte inač skúsenosti s brigádničkami na ČS, ktoré sedia pred predajňou a silou mocou sa hrabú umývať čelné okno? Ja som dovolil iba raz aby mi jedná taká brigádnička okno umyla. Keď som prišiel z predajne k autu, tak ma skoro natiahlo. Čelné okno bolo fľakaté a kapota auta otečená od špinavej vody a ešte aj spodok toho špinavého vedra bol otlačený na kapote. Za pumpou som si sám handričkou musel vyčistiť okno a tú otečenú kapotu. Babe som za to nič nedal. Za zašpinenie auta platiť veru nebudem.
Mne osobne je ten úsmev úplne ukradnutý. Dôležitejší je pre mňa úsmev mojej priateľky ako nejakej skoro vyzlečenej brigádničkyHegy napísal: Ale obvykle to robia mile usmievave kocky a tak aspon usmev, potesi
Nechcel som byť na ňu nejaký hnusný, tak som to auto vyčistil potom za pumpou. Ale z môjho pohľadu jej určite bolo viac ako jasné, že čo sa vôbec deje. A tento rok som ich ani ja na ČS ešte nevidel. Po minulé roky som ich vídaval hlavne na ČS Slovnaft, SHELL a občas na OMV. No nemôžem povedať, že by mi na tých ČS chýbalibrm napísal:Mal si si ho očistiť ešte hneď na pumpe, slečna by pochopila, prečo nedostala "cukrík".
Tohto roku akosi slečny umývačky na pumpách v mojom okolí nevidno, ale minulé roky, keď mi trebalo opláchnuť okno, nechal som si.. a dal im niečo kovové.