Battlefield 4
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Re: Battlefield 4
Zdravím,
chcel by som sa opýtať, prečo mám také obrovské dropy FPS v BF4, ale aj v BF3?
Moja zostava je: AMD FX 8320 , GTX 760 2GB, 8GB RAM, ASUS M5A78L/USB3, 650W Fotron..
Hra mi ide pekne, napríklad si nastavím Ultra, ide mi to na tých 70FPS a zrazu to na pár sekúnd klesne na tých 20FPS a potom zasa späť na 70.
Preinštaloval som kvoli tomu Win(mám 8.1), preinštaloval som ovládače na grafiku, mal som betové a teraz som si dal normálne.
Naozaj neviem čo mám robiť, poradte mi prosím
chcel by som sa opýtať, prečo mám také obrovské dropy FPS v BF4, ale aj v BF3?
Moja zostava je: AMD FX 8320 , GTX 760 2GB, 8GB RAM, ASUS M5A78L/USB3, 650W Fotron..
Hra mi ide pekne, napríklad si nastavím Ultra, ide mi to na tých 70FPS a zrazu to na pár sekúnd klesne na tých 20FPS a potom zasa späť na 70.
Preinštaloval som kvoli tomu Win(mám 8.1), preinštaloval som ovládače na grafiku, mal som betové a teraz som si dal normálne.
Naozaj neviem čo mám robiť, poradte mi prosím
si daj nizsie detaily a skus pozriet ci to robi aj tam
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Jáj zabudol som to napísať, áno, robí to aj napríklad na low. Mám tiež pekné FPS, drop na nehratelné a zasa späť.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hdd mas co za typ?
-
Kok
Light Professional
to je teraz taka znama chyba, na ofic. forach je o tom topic na par desiatok stran, proste sa to deje aj na high-end pcs.. ja som zatial nespozoroval nejake extra pady
-
LatteMacchiatoo
Light Star
typek61:
Wester Digital Caviar Black 500GB.
Kok:
Hej hej, to som čítal aj ja že sa to deje, ale je to tak aj na BF3 alebo tam už bude iný problém?
Wester Digital Caviar Black 500GB.
Kok:
Hej hej, to som čítal aj ja že sa to deje, ale je to tak aj na BF3 alebo tam už bude iný problém?
-
rocketter23
Medium Expert
So 780Ti sa ziadne dropy nekonaju 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Mne stále. Včera večer som to hral na Low nastaveniach a skákalo to tak stále
No uvidíme či to DICE opraví, lebo takto je to nehratelné.
Edit:// Tak dnes som zistil, že mi to robí aj na iných hrách. SKúšal som CS:GO a tiež mi klesalo zo 170FPS na tých 25FPS
No uvidíme či to DICE opraví, lebo takto je to nehratelné.
Edit:// Tak dnes som zistil, že mi to robí aj na iných hrách. SKúšal som CS:GO a tiež mi klesalo zo 170FPS na tých 25FPS
Tak si pozri ci sa ti nejak zle nesprava CPU alebo pamate.. CPU-Z alebo podobny soft by mohol problem odhalit
-
rocketter23
Medium Expert
Kukni vytazenie cpu/vga
-
Solo_Kamen
King
Ja by som to tipol na prehriaty procesor.
Teda, konkrétne u mna pri prehriatí CPU nastávali tie FPS dropy, o ktorých je tu reč a pri prehriatí GPU sa začaly vyskytovat na obrazovke rôzne "artefakty" (šumenie, blikanie, občas pomiešanie textúr medzi sebou.)
A preto budem na budúci týžden kupovať počítač s lepším vetraním
Teda, konkrétne u mna pri prehriatí CPU nastávali tie FPS dropy, o ktorých je tu reč a pri prehriatí GPU sa začaly vyskytovat na obrazovke rôzne "artefakty" (šumenie, blikanie, občas pomiešanie textúr medzi sebou.)
A preto budem na budúci týžden kupovať počítač s lepším vetraním
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Je dosť možné že to bude procesorom. Skúšal som si zapnúť Speccy počas hry (skušal som BF3) a procesor mi vyšiel až na 71°, hneď som to vypol. Keď bolo tých 67-68° tak začali dropy. Tie frekvencie som pozeral, všetko vyzerá byť v poriadku. Asi to bude tým prehrievaním. Mohli by ste mi poslať nejaký kvalitný, no nie moc drahý chladič?
.. skrinku mám Zalman Z11 plus takže to by nemal byť problém.
-
Kok
Light Professional
Co vravíte na dragon's teeth? Zbežne som to dnes skúšal a mapy sa mi veľmi pozdavaju, najviac je asi propaganda. Zbrane taktiež vcelku v pohode, nenáročné na unlock a ten deagle je boží
zajtra bude viac času tak to zahrám dôkladnejšie ale zatiaľ sa mi toto dlc pozdáva asi najviac z toto co vyšlo doteraz ..
-
Kok
Light Professional
je to kazdopadne sranda, ale mna viacej zaujimaju Phantom assignmenty, kde cela komunita hlada hints na najdenie hesla ktore potom zadas do phantom konzoly na battlelogu - zaujimave.
Možno že to je prepojené. Teraz sa hľadá heslo na tretí phantom program .. či?
na ktorej mape je možnosť zrútenia toho mrakodrapu? neviem, ako to lepšie opísať
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Siege of ShanghaiSnajper2 napísal:na ktorej mape je možnosť zrútenia toho mrakodrapu? neviem, ako to lepšie opísať
Čaute dnes som si chcel po dlhej dobe zahrať BF 4, tak som aktualizoval Origin, potom samotné BF 4 a prvý problém bol v tom, že mi nešlo vôbec spustiť hru. Zapol som BF 4 cez origin a nič! Tak som dal "Check for updates" kde mi vyšlo že hru mám aktuálnu, potom som skúsil "Repair game" a ani to nepomohlo. Tak som išiel rovno na stránku kde som dal Play the game, stiahol plugin a stále keď zapínam hru, tak mi píše nech si stiahnem plugin, pričom som ho nainštaloval asi 10x. Neviete čo s tým? Niečo iné ako komplet preinštalovať hru?
//edit: Stiahnutie prehliadača Opera pomohlo.
//edit: Stiahnutie prehliadača Opera pomohlo.