Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
Ja som stal este daleko pred mestom ta kolona bola velmi dlha. A zrazu sa pripojil na moju poziciu nejaky blb a ma to mrsklo do pola. Vsetci musia rychlo rychlo doniest zasielku a potom to takto dopadne. Decka sproste za volantom.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ani ja nie som perfektny vodic, napriklad ked davam zasielku do konca potrebujem sa opravit vela krat,ale davam si pozor
ale nemozes zazlievat detom ze su zly, lebo to tak bude vzdy.keby mali vodicak, to je daco ine.vies ze musis davat pravidlo pravej ruky a ten chalanisko mi ledva odbocil na travu a samozrejme, ze som mal ja prednost.alebo nepochopim, valim si po dialnici 150 km/h a zrazu bum niejaky dement zase nabural do mna.oprava 25 000€,donaska poskodena ostalo mi z nej 2 000€ 
stiahol som si MP ale ked ho zapnem a chcem ist do hry tak mi napise ze moj stiahnutelny obsah nieje s dispozicii (mam tam stiahnute nejake kamiony,loga firiem atd..) ale ked zapnem normalne hru tak to ide. Neviete ako na to aby som to mal aj v MP ?
Ja by som vypol vsetky mody a tak skusil. Mody som prestal pouzivat a MP mi fungoval dobre, akurat vcera to nejak padalo, ale v piatok som par hodin pojazdil. Dokonca sa nekonali ani nehody, aj ked jednu som skoro sposobil pri predbiehani na dvojprudovke 
Keď si stiahnem multiplayer budem ešte môcť hrať v pohode aj single ? Pretože ako sa poznám budem mať s toho iba nervy že niekto nepozná pravidlá cestnej premávky
.
Ano, multiplayer sa spusta ako samostatna aplikacia. Ked budes chciet single, tak si hru spustis normalne cez steam.
-
typek61
Darca
ludia, ked jazdite na kamione,zdravite sa aj oproti kamionom oproti trubenim.ci nič? 
Ako kedy .. záleží od toho akú mám náladu 
Mam taku otazku,ked si dam jazdu v MP tak mam dojazd do ciela cez 1000 hodin, aj moji zamestnanci, ale ked chcem zahrat singleplayer tak ja si svoju pracu spravim a dorazim skor ale moji zamestnanci maju stale dojazd napriklad 1200h a tak vlastne do ciela nedojdu nikdy, neviete co s tym ?
vymen si kamion, co trva niekedy aj 4000h (bug). potom sa vsetky ich casy vyresetuju a este ti aj pekne zarobia 
Inak v poslednej dobe som celkom dost hral MP a musim povedat, ze situacia tam vobec nie je taka zla ako tu bolo pred casom opisane. Treba akurat jazdit tak, ze nikdy nemate prednost a da sa dojst bezpecne. Samozrejmostou je save kazdych 400-500 km, lebo obcas sa za zakrutou najde kolona alebo skrizeny kamion a nehode sa uz neda zabranit 
Za poslednych cca 10 hodin hrania som sa stretol iba s jednym crasherom, ktory na dvojprudovke vybocil do mojho pruhu a musel som sa mu vyhybat az do travy, inak pohoda a nehody boli neumyselne, aj ked raz jeden isiel na cervenu
Za poslednych cca 10 hodin hrania som sa stretol iba s jednym crasherom, ktory na dvojprudovke vybocil do mojho pruhu a musel som sa mu vyhybat az do travy, inak pohoda a nehody boli neumyselne, aj ked raz jeden isiel na cervenu
-
typek61
Darca
ja asi by som asi nestihol ubrzdit, lebo ja vacsinou valim aj mimo dedin (nie po dialnici) aj tych 120 km/h .keby si mi nedal prednost tak ta zvalcujem
ale ja osobne ked dorucujem zasielku tak uz na zaciatku a na konci nerespektujem pokyny, lebo minule sa mi stalo, ze ma ludia naschval zlyncovali
a ked uz sa stane nehoda musim dat save a to ma hneva 
Ja tiez jazdim bezne 120-140 podla vahy nakladu
Ale ja jazdim tak ako som zvyknuty zo skutra - predvidat, predvidat a predvidat
Pred krizovatkou treba ubrat, ale vacsinou su cesty pomerne prazdne, je to proste velka mapa.
-
typek61
Darca
tak 140 uz netrufam ist, to uz fakt neda.na dialnici este hej, ale to jazdim po vsetkych 3 pruhoch do zakruty 
Pochopil niekto vyznam oficialnej companies v tej hre?
nevysiel nahodou novy patch?
http://eurotrucksimulator2.com/update/e ... notes.html
http://eurotrucksimulator2.com/update/e ... notes.html
-
Bad.boy
Medium Professional
Ano predvcerom tusim? Upravil mierne hud, zlepsil radia (daju sa pustat priamo z kabiny), pridal dake mesta (Benatky +2 dalsie) a hlavne celkovo upravil spravanie sa kamionov a samotnych navesov. Pred patchom som si kupil Magnuma a oproti mojmu Mannu to bol mrakodrap ktory mal tendenciu sa chciet prevalit v kazdej zakrute nad 110. Po novom patchi drzi aj pri 130 jak prikovany
(+ pridali moznost v menu nastavi ako velmi ma kamion drzat na ceste, toto mam na default v strede).
Novy patch sice vysiel, ale MP este nie je upraveny, takze ostavam pri starsej verzii 
ahojte,
dlhsiu dobu hravam mp a dnes som hral sp a vsimol som si, ze za vodicov mi nepripisuje peniaze a takisto ani z banky nestrhava peniaze za uver. Mody nepouzivam ziadne. cim to moze byt?
dakujem
edit:cital som si hore prispevok, takze staci kupit dalsi kamion a dat sa za vodica toho noveho kamiona?-
dlhsiu dobu hravam mp a dnes som hral sp a vsimol som si, ze za vodicov mi nepripisuje peniaze a takisto ani z banky nestrhava peniaze za uver. Mody nepouzivam ziadne. cim to moze byt?
dakujem
edit:cital som si hore prispevok, takze staci kupit dalsi kamion a dat sa za vodica toho noveho kamiona?-
Ak dobre viem tak v mp tvoji vodici nepracuju pretoze si vzali nutene volno. Cize zarabanie vodicov je vypnute na servery. Opravte ma ak sa mylim.