Euro Truck Simulator 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja som stal este daleko pred mestom ta kolona bola velmi dlha. A zrazu sa pripojil na moju poziciu nejaky blb a ma to mrsklo do pola. Vsetci musia rychlo rychlo doniest zasielku a potom to takto dopadne. Decka sproste za volantom.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ani ja nie som perfektny vodic, napriklad ked davam zasielku do konca potrebujem sa opravit vela krat,ale davam si pozor :) ale nemozes zazlievat detom ze su zly, lebo to tak bude vzdy.keby mali vodicak, to je daco ine.vies ze musis davat pravidlo pravej ruky a ten chalanisko mi ledva odbocil na travu a samozrejme, ze som mal ja prednost.alebo nepochopim, valim si po dialnici 150 km/h a zrazu bum niejaky dement zase nabural do mna.oprava 25 000€,donaska poskodena ostalo mi z nej 2 000€ :?
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

stiahol som si MP ale ked ho zapnem a chcem ist do hry tak mi napise ze moj stiahnutelny obsah nieje s dispozicii (mam tam stiahnute nejake kamiony,loga firiem atd..) ale ked zapnem normalne hru tak to ide. Neviete ako na to aby som to mal aj v MP ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja by som vypol vsetky mody a tak skusil. Mody som prestal pouzivat a MP mi fungoval dobre, akurat vcera to nejak padalo, ale v piatok som par hodin pojazdil. Dokonca sa nekonali ani nehody, aj ked jednu som skoro sposobil pri predbiehani na dvojprudovke :D
mato55002
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mato55002 »

Keď si stiahnem multiplayer budem ešte môcť hrať v pohode aj single ? Pretože ako sa poznám budem mať s toho iba nervy že niekto nepozná pravidlá cestnej premávky :D.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, multiplayer sa spusta ako samostatna aplikacia. Ked budes chciet single, tak si hru spustis normalne cez steam.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ludia, ked jazdite na kamione,zdravite sa aj oproti kamionom oproti trubenim.ci nič? :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ako kedy .. záleží od toho akú mám náladu :D
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

Mam taku otazku,ked si dam jazdu v MP tak mam dojazd do ciela cez 1000 hodin, aj moji zamestnanci, ale ked chcem zahrat singleplayer tak ja si svoju pracu spravim a dorazim skor ale moji zamestnanci maju stale dojazd napriklad 1200h a tak vlastne do ciela nedojdu nikdy, neviete co s tym ?
PsychoS
Professional
Professional

vymen si kamion, co trva niekedy aj 4000h (bug). potom sa vsetky ich casy vyresetuju a este ti aj pekne zarobia :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Inak v poslednej dobe som celkom dost hral MP a musim povedat, ze situacia tam vobec nie je taka zla ako tu bolo pred casom opisane. Treba akurat jazdit tak, ze nikdy nemate prednost a da sa dojst bezpecne. Samozrejmostou je save kazdych 400-500 km, lebo obcas sa za zakrutou najde kolona alebo skrizeny kamion a nehode sa uz neda zabranit :)
Za poslednych cca 10 hodin hrania som sa stretol iba s jednym crasherom, ktory na dvojprudovke vybocil do mojho pruhu a musel som sa mu vyhybat az do travy, inak pohoda a nehody boli neumyselne, aj ked raz jeden isiel na cervenu :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja asi by som asi nestihol ubrzdit, lebo ja vacsinou valim aj mimo dedin (nie po dialnici) aj tych 120 km/h .keby si mi nedal prednost tak ta zvalcujem :D ale ja osobne ked dorucujem zasielku tak uz na zaciatku a na konci nerespektujem pokyny, lebo minule sa mi stalo, ze ma ludia naschval zlyncovali :roll: a ked uz sa stane nehoda musim dat save a to ma hneva :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja tiez jazdim bezne 120-140 podla vahy nakladu :D Ale ja jazdim tak ako som zvyknuty zo skutra - predvidat, predvidat a predvidat :) Pred krizovatkou treba ubrat, ale vacsinou su cesty pomerne prazdne, je to proste velka mapa.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak 140 uz netrufam ist, to uz fakt neda.na dialnici este hej, ale to jazdim po vsetkych 3 pruhoch do zakruty :D
PsychoS
Professional
Professional

Pochopil niekto vyznam oficialnej companies v tej hre?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ano predvcerom tusim? Upravil mierne hud, zlepsil radia (daju sa pustat priamo z kabiny), pridal dake mesta (Benatky +2 dalsie) a hlavne celkovo upravil spravanie sa kamionov a samotnych navesov. Pred patchom som si kupil Magnuma a oproti mojmu Mannu to bol mrakodrap ktory mal tendenciu sa chciet prevalit v kazdej zakrute nad 110. Po novom patchi drzi aj pri 130 jak prikovany :| (+ pridali moznost v menu nastavi ako velmi ma kamion drzat na ceste, toto mam na default v strede).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Novy patch sice vysiel, ale MP este nie je upraveny, takze ostavam pri starsej verzii :)
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

ahojte,

dlhsiu dobu hravam mp a dnes som hral sp a vsimol som si, ze za vodicov mi nepripisuje peniaze a takisto ani z banky nestrhava peniaze za uver. Mody nepouzivam ziadne. cim to moze byt?
dakujem

edit:cital som si hore prispevok, takze staci kupit dalsi kamion a dat sa za vodica toho noveho kamiona?-
PsychoS
Professional
Professional

Ak dobre viem tak v mp tvoji vodici nepracuju pretoze si vzali nutene volno. Cize zarabanie vodicov je vypnute na servery. Opravte ma ak sa mylim.
Napísať odpoveď