Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:miki, no nehovori sa tu o vplyve hudby na vyvoj mladeze :) A Misfits su v porovnani s tym metalom len slaby odvar... By som chcel vidiet ten bordel, keby sme v tych textoch vymenili napr. slovo "krestan", "knaz" za nejake slovo ukryte pod skratkou LGBT... To by sa pekne otocilo... Nenadavalo by sa na kadehakov a krestanov, ktori sa motaju do zivota inym, ale kazdy by bol pobureny, ako si vobec dovolia takuto kapelu pustit na uzemie Slovenska :)
Tato veta od strapateho mi prisla tak, ze to je o vplive hudby na mladez
tu su citacie niektorych textov... toto pocuvaju nase deti ... toto ziju
k vraždeniu detí:
A takej hudby ktora je anti LGBT je urcite dost vela. Nespomeniem si na ziaden priklad. Osobne nemam rad zianu hudbu, ktora podporuje akukolvek nenavist voci inym skupinam ludi. Ale popravde pride mi strasne kratkozrake a zbytocne podpisovat peticie a vyvolavat taketo "skandaly". Ak niekto chce pocuvat takuto hudbu, tak ju proste pocuvat bude, ak niekto nechce tak nech ju nepocuva. Nie je to predsa o tom, ze by starosta nariadil povinne vsetkym ludom tej dediny aby si na ten koncert listok kupili a isili tam aj so svojimi detmi. Naviac tymto spravanim, akurat tito ludia dosiahnu jedinu vec a to ze zdvihnu popularitu kapelam, ktore im tak vadia. Napr. Ja som si klikol na video, od nejakej zo spominanych kapiel, len aby som vedel o com sa teraz bavime. Normalne by som mal celu takuto kapelu uplne na haku - rovnako ako vsetku hudnu ktora sa mi nepaci, ci uz hudobne alebo textami.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

harrison314

..musel to bit strasny zivot... ale nemyslim ze len inkvizicia sa takto spravala ... otazka ... kde jezis kaze aby a jeho cirkev takto spravala... ??? horiaci knot nedohasi nalomenu haluz nedolomi...

ked vznikla cirkev nasledovali masy ucenikov prave preto ze boli dobry ... ked uz bola z cirkvy masa ... zas sa jej ujala cast populacie co tuzila pomoci ... nic nesvedci cirkvi viac ako kriz a to z jednoducheho dovodu ... preoseje veriacich od formalnych veriacich ... netreba chodit daleko ... ja ked som bol maly neexistovalo ze by dieta pobehovalo po kostole(co mu je prirodzne) lebo udajne vyrusovalo(upkna intolerancia).. dnes ked uz nema skoro koho vyrusovat .. a zrazu su aj knazi tolerantnejsi lebo vidia ze to co tu bolo nebolo spravne...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No ja len tvrdim, ze sa necudujem ludom z tej dediny, ze tam taky fest nechcu... Neviem, ci im zvysia popularitu, akurat zvysia povedomie. A ked dosiahnu, ze tam taka kapela vystupovat nebude, o to lepsie.
Anti LGBT hudba urcite existuje, predpokladam, ze nejaki skin headi maju daco v tom style, a takisto ako by mi vadil festival v style metalu vyssie, takisto by som nechcel za humnom takyto styl.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Alebo skupina Mayhem – vypalovali a vykradali kostoly, jeden clen si vystrelil mozog z hlavy a ostatni magori dali fotku na cover albumu a jedli jeho mozog …
"Chaos", "deštrukcia", "úpadok"...tak to je preklad slova "MAYHEM".

Boli povestní nabodnutými prasačími hlavami na pódiu. Dead mal svoje prašivé handry, potácal sa a zmietal sebou po pódiu, s nožom alebo rozbitou fľašou v ruke. S veľkou obľubou si týmito predmetmi sposoboval rozličné rezné či bodné rany

Ak niekto neznesie pohľad na zahnívajúce maso hodené do ich sku**** xichtu...mám pre ňho len jedno...FUCK OFF!!! Neserte sa do black metalu, keď na to nemáte! /a to si myslím aj ja, pozn. autora/ Snažíme sa dostať scénu spať tam, kde žiaden deather nenosil Adidas a nevyzeral normálne a trendovo. Musí to byť poznať na prvý pohľad, že miluješ Smrť...", koniec Deadovým múdrostiam.

Pocas uprav posledneho albumu:

"DE MYSTERIIS DOM SATANAS". 

8.Apríla 1991. DEAD hovoril Hellhammerovi o novom krásnom noži, ktorý si kúpil. Potom niekoľkým priateľom povedal o svojej samovražde a celý štastný sa pobral do domu na Sorumveien st.Krakstad, kde kapela prebývala. Tej noci si prerezal žily na viacerých miestach na oboch rukách, ale ako pomaly unikal život z jeho tela, dostával čoraz vačší strach z pomalej cesty do ríše Mŕtvych. Vzal preto pušku a jediným výstrelom do hlavy si cestu podstatne urýchlil... Tu je možno zaujímavé, že muníciu do zbrane Dead dostal od Christiana Varga Vikernesa /COUNT GRISHNACK/, ktorý ešte v osude kapely zohral doležitú postavu. Tej noci sa Euronymous vrátil neskoro. Klopal na dvere, nedostal však žiadnu odpoveď. Bez kľúčov a bez odpovede na už naliehavé búchanie bol nútený vliezť do domu oknom. Potom čo vošiel do Deadovej izby, zostal doslova skamenelý stáť. Izba plávala v krvi. Na zemi ležalo bezvládne Deadove telo a na rukách bolo vidieť hlboké rezné rany. Jeho lebka bola v dosledku strelnej rany otvorená a polovica jeho mozku ležala na podlahe... Euronymous okamžite dom opustil, no nešiel volať ani záchranku, ani políciu. V najbližšom supermarkete kúpil fotografický film. Chcel odfoťiť Deadovo mŕtve telo a obrázok použiť ako cover-picture na nový album /!!!/ Dead mal na sebe tričko s nápisom: I LOVE TRANSYLVANIA a v ruke zvieral lístok s krátkym odkazom: "Ospravedlnte prosím všetku tú krv". Typické pre jeho "zvláštny" zmysel pre humor.

Ako tak zvyšok kapely pozoroval Deadovo telo, bol to Euronymous, ktorý prišiel s nápadom pozbierať kúsky rozstrieľaného mozku. Z časti z rešpektu, z časti pre zaujímavosť ale hlavne ako poctu veľkej "osobnosti", ktorá si vzala život. Každý z trojice si vzal malý kúsok mozku a zjedol ho. Na to Euronymous a Hellhammer zozbierali všetky kúsky rozlámaných kostí a lebky. Z týchto kúskov následne zhotovili náhrdelníky, ktoré boli rozposlané všetkým elitným postavám škandinávskeho Death/Black metalu. Povodná idea bola rozporcovať celé Deadove telo a postupne ho distribuovať poštou /!!!/. Euronymous o celej veci vyhlásil: "WHEN IT COMES TO DEAD THAN HE WAS A VERY EVIL GOAT." Dead nenávidel všetko živé. Jediné, čo ho chránilo pred samovraždou po celý jeho život bol práve Death/Black metal...

Na scénu sa dostávajú "kur*a-dobré" kapely ako je IMMORTAL, DARKTHRONE, BURZUM a THORNS. Na otázku, čo si myslia o fotografii mŕtveho Deada členovia svorne odpovedali: "Nie sme členmi žiadnych FUCKIN´ HUMANITARIAN JOKEBANDS a tak nám to nevadí. Nie je na tom nič neskutočne strašidelné ani nechutné. Hrajeme Death/Black metal a uctievame Smrť. Ostatní nech idú do Pekla!!!"

Euronymous uskutočňuje svoj dávny sen a otvára metal-shop. Dostáva meno "HELVETE", čo v nórštine znamená "peklo". Dalo sa v ňom kúpiť všetko, čo k správnemu Death/Black metalu patrí. Cez nahrávky, tričká, nášivky až po čati vybavení kostolov, ktoré Euronymous so svojou "partou" s takou radosťou vykrádal... 

GRISHNACK a Euronymous začínajú medzi sebou vyvolávať rozne potyčky. Hádky sú hlavne kvoli peniazom, ktoré Grishnack Euronymovi požičal na rozbeh labelu a obchodu. Vzťahy sa postupne vyhrocujú až nakoniec prišlo to, čo zrejme neodvratne prísť muselo. V noci 10.Augusta 1993, Grishnack a Blackthorn zazvonili u Euronyvových dverí. Ten ich intercomom pustil ďalej. Hneď po otvorení dverí Grishnack zvalil Euronyma na chrbát a začal zápas. Ozvali sa výkriky o pomoc. Len v spodnom prádle a celý od krvi ešte vybehol na chodbu a vrazil priamo do Blackthorna stojaceho na schodoch. Ten sa nezúčastnene prizerá. Grishnack sa znovu vrhá na Euronyma a ten po chvíli ostáva nehybne ležať. Na tele má veľké množstvo bodných rán. zdroje uvádzajú počet /!!!/ Pitva preukázala dve rany v hlave, pať na krku a šesťnásť na chrbte. Grishnack bol na tento čin dobre pripravený a po zuby ozbrojený. Mal pri sebe neho tri nože, v aute sekeru, bajonet a baseballovú pálku... Hneď po vražde Grishnack aj Blackthorn okamžite nasadli do auta a pobrali sa smerom k Bergenu. Po ceste zastavili pri jazere, kde sa umyli od krvi.
http://rebb.webnode.sk/products/mayhem/
Prílohy
mayhem2_euro2.jpg
mayhem2_euro2.jpg (4.61 KiB) 1029 zobrazení
mayhem_deaddead.jpg
mayhem_deaddead.jpg (46.89 KiB) 1029 zobrazení
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

piton napísal:No ja len tvrdim, ze sa necudujem ludom z tej dediny, ze tam taky fest nechcu... Neviem, ci im zvysia popularitu, akurat zvysia povedomie. A ked dosiahnu, ze tam taka kapela vystupovat nebude, o to lepsie.
Anti LGBT hudba urcite existuje, predpokladam, ze nejaki skin headi maju daco v tom style, a takisto ako by mi vadil festival v style metalu vyssie, takisto by som nechcel za humnom takyto styl.
Bez ohladu na obsah a hudobny styl by ma stvala hudba za humnom, ktoru nepocuvam, ked chcem spat. Samozrejme mas pravo na nocny klud, ale uz uplne nemas pravo diktovat ludom, aku hudbu budu pocuvat, pripadne hrat. Je to ich vec.

Tehla : Su to magori ... ale co je teba do toho ? Ked niekto chce pocuvat magorov, nech ich pocuva a ty mu na to nemas pravo povedat ani pol slova. Resp. mozes, ale to by si sa musel sam vyvysovat nad Boha, ktory dal vsetkym ludom slobodnu volu. Teda mozu to byt taky magori a mozu byt ludia ktori ich pocuvaju. Ak sa ti nepacia tak ich nepocuvaj, ak to pocuvaju Tvoje deti, tak im vysvetli, preco to nieje dobre. Ak to pocuvaju susedove deti ... nechaj to tak, do toho nemas pravo zasahovat.

edit: pri takychto situaciach ma stale udivuje ako rychlo niektori nasledovnici Kristovho ucenia dokazu zabudnut na Kristove "Milujte svojich nepriatelov !" .
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

strapaty napísal:harrison314

..musel to bit strasny zivot... ale nemyslim ze len inkvizicia sa takto spravala ... otazka ... kde jezis kaze aby a jeho cirkev takto spravala... ??? horiaci knot nedohasi nalomenu haluz nedolomi...
Keby jezis alebo boh nechcel aby sa cirket takto spravala, preco im nedal znamenie, alebo daco take?
Kde je tak krestnska moralka, kde je papez?
Lebo ta moralka, od boha vyzera rovnako ako keby nam ju nedal a bola vytvorena okolnostami a moralkov spolocnosti.
strapaty napísal: ked vznikla cirkev nasledovali masy ucenikov prave preto ze boli dobry ... ked uz bola z cirkvy masa ... zas sa jej ujala cast populacie co tuzila pomoci ... nic nesvedci cirkvi viac ako kriz a to z jednoducheho dovodu ... preoseje veriacich od formalnych veriacich ... netreba chodit daleko ... ja ked som bol maly neexistovalo ze by dieta pobehovalo po kostole(co mu je prirodzne) lebo udajne vyrusovalo(upkna intolerancia).. dnes ked uz nema skoro koho vyrusovat .. a zrazu su aj knazi tolerantnejsi lebo vidia ze to co tu bolo nebolo spravne...
Toto su fakt len rozpravky.
ERROR 404 Argument not found :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

strapaty napísal:no a vznik tych amino kyselin ... a zakonitosi aby sa vobec prvky spajali .... a vobec aby vznikli ...
to su prirodne zakony, nikto ich nevytvoril umelo, skratka su
neviem, preco by to mala byt zrovna nejaka zmyslajuca entita
zase za tym hladas nejaky inteligentny dizajn
strapaty napísal:no comment .. nic z minulosti sa neda dokazat.. ziadne skutky...
kedze hovorime o Jezisovi, tak je to dost problematicke :)
chces snad argumentovat 30x prepisovanou Bibliou, z ktorej boli odstranene nepohodlne pasaze a ktora si aj tak na 400 miestach odporuje?
pripadne mas nejake nezavisle spisy o Jezisovi a jeho cinoch?
strapaty napísal:tu ti musim zas protirecit ... ked clovek uveri nie je to pre to ze by nevladal niest zivot ... v ziadnom pripade to nie je pre mna barlicka ... a myslim ze pre nikoho....
ale je, ty sa stale zenies za nebom a Bohom, nie ateisti
ty sa stale vyhovaras na boha, ze sposobil ci nesposobil to ci one, nie ateisti
strapaty napísal:tak pokial chapes lasku ako fiziologicky proces urcite by si vedel spravnymi chemikaliami zariadit aby sa ludia do seba zamilovali ... obetovali svoj zivot tomu druhemu ... zili pre neho .. len ako tie tabletky naparujes?? ci potom budu milovat vsetkych ??
urcite za tym nevidim nic ine ako elektrinu a chemiu, nie je dovod, kedze to funguje :)
ak nejaky dovod mas, tak ho dokaz :)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

miki690 napísal:
Tehla : Su to magori ... ale co je teba do toho ? Ked niekto chce pocuvat magorov, nech ich pocuva a ty mu na to nemas pravo povedat ani pol slova. Resp. mozes, ale to by si sa musel sam vyvysovat nad Boha, ktory dal vsetkym ludom slobodnu volu. Teda mozu to byt taky magori a mozu byt ludia ktori ich pocuvaju. Ak sa ti nepacia tak ich nepocuvaj, ak to pocuvaju Tvoje deti, tak im vysvetli, preco to nieje dobre. Ak to pocuvaju susedove deti ... nechaj to tak, do toho nemas pravo zasahovat.

edit: pri takychto situaciach ma stale udivuje ako rychlo niektori nasledovnici Kristovho ucenia dokazu zabudnut na Kristove "Milujte svojich nepriatelov !" .
Mna zas stale udivuje, jak vsetci maju prava, len niektori takmer ziadne prava nemaju. To iste sa mozem spytat ja - co koho do toho, Setha, alebo kto sa tu stazoval, ze obyvatelia dediny podobnych magorov tam nechcu? Tak sa do nich nestarajte a nech ich zenu faklami ... A dobre spravia, naco detom roky vysvetlovat, ked ich mozu od podobnych individui usetrit?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tehla napísal:
Mna zas stale udivuje, jak vsetci maju prava, len niektori takmer ziadne prava nemaju. To iste sa mozem spytat ja - co koho do toho, Setha, alebo kto sa tu stazoval, ze obyvatelia dediny podobnych magorov tam nechcu? Tak sa do nich nestarajte a nech ich zenu faklami ...
Nebyt kritizovanym nie je a dufam, ze nikdy nebude ludske pravo. Predsa nemoze byt ludska ciinost vynata kritike. Je znacny rozdiel, ked niekto povie ze nieko iny robi hluposti, ako ked sa mu v tych hlupostiach aktivne snazi zabranit a robi vsetko preto aby ich nerobil. O to smutnejsie ked dovod na oberanie ludi o slobodu je tvoje osobne pohodlie, ako demonstrujes v nasledujucej vete :
tehla napísal: A dobre spravia, naco detom roky vysvetlovat, ked ich mozu od podobnych individui usetrit?
Alebo povedane inac, aby ludia nekradli, tak preventivne vsetkym ludom odrezat ruky.

Inac Tehla, osobne Ta sice nepoznam ale z toho, co prezentujes tu na fore mam pocit, ze sa velmi snazis pretvorit svoje okolie na "svoj obraz". Preco Ti nestaci zit a nechat zit ostatnych po svojom ? Nechapem preco sa dokazes rozrusovat nad tym, ze niekto spieva v pesnicke rozne zverstva, alebo niekto ma sex s clovekom rovnakeho pohlavia ako je on. Pokial to nezasahuje do tvojej slobody, tak co ta na tom tak stve? Ti ludia na to maju pravo od Boha - maju slobodnu volu. A budem sa opakovat, ale ak sa nepovazujes za vyssieho ako Boh, tak im ju brat nemozes. To co tu prezentujes je nevalidne podla vierovyznania ku ktoremu sa hlasis.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

drzim ti palce v setreni tvojich deti od vsetkych tych "hnusnych" veci :)

to ich zabarikadujes v pivnici aby nahodou na ulici okolo nich nepresiel homosexual ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Vatikán zúri. V Turecku existuje 1500 rokov stará Biblia, ktorá odmieta ukrižovanie Krista
Kniha tiež hovorí, že Ježiš nebol Syn Boží, ale prorok, ktorý hlásal Božie slovo

http://aktualne.atlas.sk/vatikan-zuri-v ... ie/europa/
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

DEVZYO1G napísal:to ich zabarikadujes v pivnici aby nahodou na ulici okolo nich nepresiel homosexual ?
neni to vtipné, ale musel som :?
Joseph-Fritzl-seal.png
Joseph-Fritzl-seal.png (36.57 KiB) 938 zobrazení
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Waagbistritz69 napísal: neni to vtipné, ale musel som :?
Vidíš, to mi teraz napadlo že aj Josef Fritzl bol kresťan. Dokonca tie deti, ktoré nedržal v pivnici, vodil do kostola. :shock:
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

K tomu festivalu, viem ze tie texty nie su bohvieco a prpagacia akejkolvek nenavisti je zla, ale ked to porovname s bibliou
http://novotny.blog.sme.sk/c/361621/hea ... chyta.html
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

harrison314 napísal:K tomu festivalu, viem ze tie texty nie su bohvieco a prpagacia akejkolvek nenavisti je zla, ale ked to porovname s bibliou
http://novotny.blog.sme.sk/c/361621/hea ... chyta.html
tak v demokratickej spolocnosti ludia mozu organizovat festivaly a iny zas mozu organizovat peticie proti nim ... je to uplne normalne... je to to iste ako kedby mal prist na slovensko sv. otec a ludia by zorganizovali peticiu proti jeho prichodu ...

keby ludia v Novej bani boli proti a som organizator, tak to spravim na hociktorominom mieste ... vela miest si rado zarobi ...

ludia ktory protestuju protestuju legalne... nechapem co komu na tom vadi ..
kapely robia to co ich predava... keby ich texty a hudbu nik nepocuval a nezaplatil by vstupenku tak by tam bol teraz koncert ludovej hudby...

dalsia vec koncert nie je na verejnosti... cize pocuvat to budu len ludia ktory si to zaplatia ... takze s principu tiez nechapem co komu na tom vadi (nerobia nic protizakonne...) a organizatory by mali vsetkym aktivnym katolikom podakovat ... lepsiu reklamu by im nestravila ziadna reklamna agentura...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

na proteste nie je nič zlé, ide o tie blbé argumenty ktoré ti protestujúci uvádzajú.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

nehovoriac o tom, keď mali pred pár rokmi hrať na Minikvase Behemoth, tak nejaký KDHácky poslanec (neviem si už spomenúť, ktorý.. utfg) sa išiel po..... aby tam nezahrali, lebo vraj trhali na nejakom vystúpení bibliu, vyhrážal sa tamojšiemu starostovi kuklami, ak ich nezatrhne.. šak tam nakoniec ani nehrali..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

strapaty: Nechce sa mi všetko opakovať a preto ti/si to uľahčím a dám sem iba odkaz na môj príspevok, z ktorého si reagoval iba na to o tom, či máme slobodnú vôľu.

http://www.hojko.com/post2104780.html#p2104780

Poďme ale k tvojej reakcii - "ak je boh vsevediaci ci ma clovek slobodnu volu ?? ano ma to ze nieco vies neznamena ze si to tak urobil alebo urcil" - toto je čo za logický lapsus? Ak je VŠEvediaci, tak vie VŠETKO, teda to, čo robím teraz, to, čo spravím za 20 sekúnd, to, čo spravím zajtra a aj o rok, či dva, či dvadsať. Ak to nevie, tak NIE JE VŠEvediaci a tým pádom je celý starý a nový zákon úplný blud (čo je síce aj tak, ale budiž). A samozrejme, ak JE VŠEvedúci, tak žiadnu slobodnú vôľu nemáme, lebo on je dokonca aj stvoriteľ všetkého a stvoril všetko, aj naše budúce akcie. A preto ich pozná. Oder was?

"ked vidis ze niekto hodi kamen vies ze dopane na zem a si to nezapricinil ... zapricinili to ten kto kamen hadze a zakon o zemskej pritazlivosti..." - nejako z tejto kvázi príhody neviem vydedukovať, ako a čím to má alebo nemá dokazovať to, či je boh vševediaci alebo nie je a či máme alebo nemáme slobodnú vôľu...

On môže poznať všetky alternatívne reality, ALE v konečnom dôsledku musí poznať aj každé naše ďalšie finálne rozhodnutie a teda vie ako všetko skončí, má to rozpísané ako rozprávku, lebo ináč nie je VŠEvediaci. Je to tak ťažké pochopiť?

K tomu metalistickému koncertu - tak v prvom rade, veľmi silne pochybujem, že tie kapely počúvajú deti. V ďalšom prípade - tie texty sú v angličtine, pričom sú doslova zjapané a chrčané, neviem ako ty, moja angličtina je, nebojím sa napísať, na veľmi dobrej úrovni, v anglicku som žil roky a tým textom v drvivej väčšine prípadov nerozumiem. To máme na Slovensku tak anglicky zdatné deti, ktoré počúvajú takýto metal? To sú mi novinky. Ale katolibánci vytiahnu ako "argument" každú absurditu. Podľa mňa by o to ani nik nezakopol, ak by si z toho niekto nespravil agendu - 99 percent tých, ktorí tú petíciu podpísali, by vôbec netušilo, že o čom texty tých kapiel vlastne sú, aj tak im nerozumejú a počas toho festu by mohli nadávať akurát tak na hluk. Ibaže niekto sa snažil a ja neviem, kto to je, kto sa potrebuje zviditeľniť. Pripomína mi to moje bývalé spolužiačky z výšky - furt im na ranných prednáškach vadilo, že je otvorené okno, ale iba vtedy, ak si to niektorá z nich všimla. Ak by si to nevšimli, tak by ich to vôbec netrápilo.

Ďalej (a to platí aj pre pitona a tehlu) - biblia vyzýva k vraždeniu (link nižšie), schvaľuje zabíjanie nevinných detí nejakým bohom iba preto, lebo bol nasraný, dokonca nie v angličtine a ľudia vypatlávajú decká bibliou už od mala - to už kresťanom nevadí? Zasa obrovské a typické farizejstvo z ich strany, tak ako v prípade zákaze práce v nedeľu, keď do toho zákazu z nejakého dôvodu akosi nespadajú farári.

piton: No a čo, že majú výhrady? Koľko ľudí má výhrady proti kresťanom a proti tomu, že musia živiť cirkev zo štátnych peňazí? Koľkým ľuďom vadia kresťanské odpusty, kvôli ktorým kolabuje doprava a kvôli ktorým je bordel?

Vlastne, šup šup, podpisovať http://www.peticie.com/peticia_za_zruen ... _slovensku veď čo, máme na to právo, potvrdil to aj strapaty, v demokratickej spoločnosti môžeme vypisovať petície proti nim. Dúfam, že to nikomu z kresťanov nebude vadiť. Lebo je to legálne.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

seth - hypoteticky - zaujimal by ma tvoj nazor na dany problem, keby v tych textoch vymenili slova knaz, krestan... za LGBT. Skus popisat ako by si na takuto situaciu reagoval.
Napísať odpoveď