Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Diskusie na politické témy...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Protest na Ukrajine

Príspevok od používateľa eMPiko »

Solo_Kamen napísal:Pokial viem, tak dezercia je pre ukrainskú armádu stále velkým problémom... krom toho, všetko sa teraz bude odvíjať od toho, ako dopadne obliehanie Donecku.

Najzaujimavejsie na tom je, ze sa tam vojaci ukrajinskej armady priznali k tomu, ze su to naozaj oni, kto ostreluju oblasti s civilistami a nie rebeli.
Zaujímavý rozhovor. http://www.lidovky.cz/rozhanel-majdan-t ... ranici_ele
Ten rozhovor je aj na smecku, ale tam ho vhodne zostrihali. Nedocitas sa tam napr. o tom, aky ma nazor na Americanov ci sucasnu ukrajinsku vladu. Mam dojem, ze smecko je na tom cim dalej tym horsie...
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Preto už SME 2 roky nečítam a ni neotváram odkazy na ich stránku.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Kto je za revolúciou na Ukrajine a prečo sa všetko hádže na údajne "nacistickú" vládu?
http://necenzurovane.sk/ukrajina/ukrajina14.html
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

skuki napísal:Preto už SME 2 roky nečítam a ni neotváram odkazy na ich stránku.
radsej konspiracne bludy zalozene na nedopisanych bulvatnych clankoch - kradnutie vody a pody na Slovensku, ze?
skuki
Light Professional
Light Professional

S tebou už nediskutujem ;) Kde som ja kedy dal príspevok, ktorý sa zaoberá tým kradnutím pôdy a vody? Odpoveď: nikdy ! Ale pekne, že si mi dal už nálepku lebo mám trošku iný názor ako ty a v pohode ma označíš za rusofila. Si rovnaký ako butthead len z druhého tábora.
butthead
Darca
Darca

skuki, ja nikoho neobvinujem a nenalepkujem, takze si vyprosim ten opacny tabor :)
kazdy nech si pozera, cita co chce, informujem z inych zdrojov ako mainstream a uz je zle :)
jackb
Redeemer
Redeemer

skuki napísal:S tebou už nediskutujem ;) Kde som ja kedy dal príspevok, ktorý sa zaoberá tým kradnutím pôdy a vody? Odpoveď: nikdy ! Ale pekne, že si mi dal už nálepku lebo mám trošku iný názor ako ty a v pohode ma označíš za rusofila. Si rovnaký ako butthead len z druhého tábora.
daj citaciu, kde som napisal, ze si rusofil :wink:

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2014, 10:12)
este spatne ku tomu, ako je Slovensko zavisle od obchodu s RF

http://respekt.ihned.cz/audit-jana-mach ... ni-centrum

skoda, ze mapky maju v tak nizkom rozliseni...
skuki
Light Professional
Light Professional

Rozhovor z druhej strany(dajú sa zapnúť titulky):

butthead: Nemyslel som to tak, že nálepkuješ, ale že zastávaš sa druhej strany konfliktu a informuješ z "nezávislých" médií. Proste si tá druhá strana mince ;) Nebolo to myslené ako žiadna urážka ani nič.
jackb
Redeemer
Redeemer

to video si nepustim len pre jeho nazov.
kdejaka verbez, pouziva na oznacenie kyjevskej vlady slovo "junta" a pritom viem hovno a pol co to junta vobec je!
to je ako ked male dieta, alebo politik, zapocuje pre neho cudzie slovo no nic mu nehovori a pouziva ho hlavne tam, kde nema byt.

pokial viem, tak Ukrajinu este nikto neodstahoval juzne od Texasu, a keby aj, tak vladu netvorili vysoki dostojnici. snad v nej ani ziadni neboli.

preto mam dovodne podozrenie, ze to video je len kopka hnoja
butthead
Darca
Darca

skuki napísal:butthead: Nemyslel som to tak, že nálepkuješ, ale že zastávaš sa druhej strany konfliktu a informuješ z "nezávislých" médií. Proste si tá druhá strana mince ;) Nebolo to myslené ako žiadna urážka ani nič.
no praveze sa druhej strany nezastavam, to ze tu pastupujem linky, alebo sledujem ine nez len mainstream, este neznamena, ze vsetko co je alternativne je pravda a musim suhlasit... jedine to, ze som proti zapadnej politike, to nemusi znamenat, ze som hned rusofil..

//karmickar, na zaklade coho som ? napis sem a neskryvaj sa
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Mna dnes celkom pobavila tato "statistika" co koluje po FB, postnem vam ju teda aj sem...
Prílohy
10553550_881291608565941_886213327003320587_n.jpg
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

dobrá blbosť

//ale pripomenulo mi to básničku:
зима меняется на лето,
спасибо Путину за это!
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Putin je svätec. :D
butthead
Darca
Darca

toto akurat patri do temy, ktoru som dnes zalozil
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

a ty tomu veríš? :lol:

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2014, 16:46)
10397978_10152586680674660_8957694726014226192_n.jpg
CHECK OUT IMPORTANT MESSAGE! PLEASE REPOST. PLEASE, IF YOU WANT TO SIGN IT, WRITE TO [email protected] and we will put you to list!

We – representatives of music bands, antifascist groups and DIY-initiatives* from around the world – believe that it is time to declare our stance on the situation in Ukraine, and its negative influence upon the antifascist scene in CIS** countries.

We have been over many years, and still are, antifascist internationalists. Many of us have more than once faced direct threats to our health, life and freedom due to our views. Based on our beliefs and our perspective of the situation, we would like to make the following statement.

We call for an immediate ceasefire and a resolution of the conflict by means of peaceful, democratic negotiations. Human lives are more important than all national flags and borders put together.

We are convinced that professional contractors and criminals rule both sides of the conflict. They are fighting only for the interests of oligarchs and politicians, but dragging innocent civilians into the slaughter. Both sides have volunteers from infamous Russian ultra-right organisations fighting for them.

We condemn any member of the CIS antifascist scene who in any way supports the so-called “anti-terrorist operation” – the shameless genocide of civilians - in Eastern Ukraine. We do not wish to be associated with those who provide financial, moral or any other support to the armed forces fighting for the anti-people, pro-fascist and pro-oligarch government of Ukraine. The government of Ukraine which initiated the humanitarian and economic disaster. The government of Ukraine which is doing its best to take advantage of the crisis, acting not in the interest of the people of Ukraine, but for its selfish purposes.

We condemn any member of the CIS antifascist scene who supports puppet militarist regimes. The LNR and DNR founded in Eastern Ukraine are also sponsored by pro-russian oligarch sources, and take advantage of the civilian population in their dirty political games. We do not believe that rebel military actions are conducted in the interest of protecting the civilian population of East Ukraine. We do not believe in the open and honest declaration of will while held at gunpoint. And we do not believe in the sudden “antifascism” of armed militants who bring lawlessness to their controlled territory and bring harm upon innocent civilians.

We do not wish to have any association with the vast numbers of people now claiming to be “antifascists” and “anarchists”, who are actually nationalists and chauvinists; with those who glorify war and murder, instigate hate and ethnic conflict, who celebrate the death of others. Either intentionally or through stupidity, these individuals are widening the gap between activists from different countries. Through conspiracies and the spreading of false and unfounded information and propaganda they are destroying the united antifascist scene. We call for zero tolerance for all idiots and provocateurs.

Those who once declared their antifascist views but now form alliances with ultra-right football hooligans; who compromise and openly sympatise with nazi and ultra-right organisations and political parties; who excuse military criminals and those who rewrite history written with the blood of a generation, we consider to be traitors to the ideals of friendship and fraternity. History has demonstrated how Nazis and fascists mercilessly dispose of their allies of convenience. We are sure that this time will be no different.
We should remember how much blood has been spilled over the last ten years for the sake of creating a united, international antifascist movement in our countries. Our friends did not fight and die only for the next generation of antifascists to fall victim to the deceit of state propaganda.

No – to any and all kinds of compromise or union with nazis!
No – to any form of nationalism or imperial chauvinism!
No – to excusing or justifying war crimes and genocide!
No – to the policy of double standards and power of oligarchs!
All our support – to the peaceful population of Ukraine!

When our society is split by provocations and information war, we call upon all sensible people in anti-fascist scene to support our statement.

With anti-fascist salute,

(the list is not complete)

DISTEMPER (RUSSIA)
MOSCOW DEATH BRIGADE (RUSSIA)
STAGE BOTTLES (GERMANY)
WHAT WE FEEL (RUSSIA)
ULTRAS ST. PAULI (GERMANY)
CIOS (UKRAINE)
MISTER X (BELARUS)
BRIGADIR (RUSSIA)
MAD BUTCHER RECORDS (GERMANY)
*DIY = Do it yourself - https://cs.wikipedia.org/wiki/Do_it_yourself
**CIS = Commonwealth of Independent States - https://sk.wikipedia.org/wiki/Spolo%C4% ... t%C3%A1tov
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hento vyhlásenie od WWF je super.
jackb
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Putin je svätec. :D
svaty Vladimir Velky

statistici zabudli napriklad na Litvinenka, na znicenu politicku opoziciu... a ze tabory nie su zname? to znamena ze nie su? pred 500 rokmi teda ani Amerika este nebola, a Sibir tiez velmi nie.

a ruske hasne trubicky zabudaju na jedinu vec: keby sme boli pod Moskvou, ako si to zelaju, tak za reci proti smerovaniu statu (ktore vedu) by sli na stvrtstorocny vylet na Sibir s FSB Reisen :smt006
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

RF zatrhla dovoz niektorých potravín z USA, EÚ, Kanady, Austrálie a Nórska: http://navalny.com/p/3723/

trochu iná reportáž z ukrajinských hraníc: https://avtonom.org/news/kak-voyna-repo ... oy-granicy
butthead
Darca
Darca

ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

US idioti , zložte si už konečne tie svoje ružové okuliare , čo mi poviete na toto ?
http://www.sme.sk/c/7322528/americania- ... odiny.html?
Napísať odpoveď