Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Arkaz
pisu ze DHEA by mala mat vplyv na zvysenie TST, je to vlastne prohormon a myslim ze v EU by sa legalne nemal ani predavat. Inde vo svete je ale volne predajny a okrem ineho by mal zvysovat metabolizmus a podporovat stratu tuku.
pisu ze DHEA by mala mat vplyv na zvysenie TST, je to vlastne prohormon a myslim ze v EU by sa legalne nemal ani predavat. Inde vo svete je ale volne predajny a okrem ineho by mal zvysovat metabolizmus a podporovat stratu tuku.
Ahojte taka otazka mam protak ide o to, ze som ho kupil asi dva roky do zadu kedy som cvicil zjedol som asi polovicu a skoncil s cvicenim, teraz po dvoch rokoch znova zacinam stim, ze som ho nasiel na polici a vyskusal, chutovo mi pride taky isty a strukturov ako pred dvoma rokmi a ani za boha neviem najst datum spotreby na obale. Moze sa protak pokazit? ak uz je pokazeny a ja som ho vypil budem mat dake tazkosti neviem, zaludocne alebo co, skladovany bol v suchu v izbovej teplote a dva roky bolo zakrutene vycko.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som takto jedol 4 rocny gainer
tiez konzistencia bola rovnaka chut dobra a nemal som ziadne zaludocne tazkosti. Skus prinajhorsom sa poseries. ak ti nic nieje kludne ho jedz. je pravda ze ovsahuje susene mliecne vyrobky ale co sa na prasku moze pokazit ked je v uzavretom obale ?
Pred mesiacom som bol na jednej týždňovej dovolenke a pauzoval som s cvičením a o týždeň idem zas...
Nie je to už veľa pauzovania? Hryzie ma svedomie...
Nie je to už veľa pauzovania? Hryzie ma svedomie...
-
Arkaz
Addict
No podla mna je
ja som bol 2 tyzdne na dovolenke bez cvicenia a skoro mi odje*alo dekel 
Mne napríklad občasná týždňová pauza robí dobre. Veľakrát sa mi stalo, že som nevedel prekonať nejakú váhu a po pauze som šiel hneď hore. Oddýchnutý, zregenerovaný, podľa mňa to občas treba.
-
Arkaz
Addict
Samozrejme urcite raz za cas uplne vypnut je prospesne moj prispevok vyssie bol s nadychom ironie
ja tento rok tiez este idem na tyzden do tatier ale maju tam fitko a welness 
Tak ste ma aspoň trochu ukľudnili, ďakujem...
Snáď v Chorvátsku na Makarskej budú mať aspoň hrazdu
Snáď v Chorvátsku na Makarskej budú mať aspoň hrazdu
-
Arkaz
Addict
Na rozvirenie debaty
vyjadrite sa popripade pridajte svoju aktual formu

Čo keby si pridal nejaké údaje ? Výška, váha. .. Koľko cvičíš , koľko si nabral, obvod ruky , hrudniku, pas? .. Ťažko klebetit o takych veciach, keď nevieme ako si od prírody stavaný 
-
Arkaz
Addict
sry nenapadlo ma sem takto podrobne info dat =) Vyska cca 176 vaha momentalne 74kg cvicim pol roka, nabral som 12kg obvod ruky 38 bez napumpovania , pocas pumpy 39, obvod hrudnika som veru este nemeral a ani pasu
par stran dozadu som daval foto zo zaciatkov cvicenia =)
Vyzerá to byť ok.
Ja od septembra pôjdem svoju prvú (a zrejme aj poslednú) kúru v živote, TST Cypionate + Proviron, vzhľadom na výsledky jednej štúdie z jesene minulého roku, alebo tu.
Potom možno ešte budem experimentovať zo SARMs. To nie sú steroidy, ale ich účinok je pomerne silný (aj keď slabý oproti steroidom), pričom negatívne účinky minimálne.
Ja od septembra pôjdem svoju prvú (a zrejme aj poslednú) kúru v živote, TST Cypionate + Proviron, vzhľadom na výsledky jednej štúdie z jesene minulého roku, alebo tu.
Potom možno ešte budem experimentovať zo SARMs. To nie sú steroidy, ale ich účinok je pomerne silný (aj keď slabý oproti steroidom), pričom negatívne účinky minimálne.
-
Arkaz
Addict
Fuh no ja osobne mam ku steroidom negativny vztah ale v ramci vedy ked budes zacinat rob priebezne foto 
No veru, mohol by si to nejak dokumentovat - miery, foto pripadne "blog".
Do toho sa mi nechce ísť, každopádne priebežné info sem môžem dať.
Po konzultáciach s odborníkom pôjdem takto:
Pričom LGD = Ligandrol, to nie je steroid, ale nový liek (v rámci skupiny SARMs). Má silné anabolické účinky (aj keď určite nie také ako AAS), negatívne účinky na zdravie dosť malé.
Môj celkový cieľ nie je sypať už nastálo. Chcem prejsť toutou kúrou a potom sa možno ešte hrať s niektorými inými druhmi SARMs, ale pôvodná motivácia je tá, že existuje viacero štúdií, ktoré implikujú, že steroidy vytvoria v tele isté zmeny, z ktorých sa dá v pozitívnom zmysle čerpať ešte veľmi dlho aj po ich vysadení.
Viď:
Once You’ve Used Steroids, Is It Possible to Ever Compete Clean Again?
Steroid effects can last decades
Momentálne mám cca 94 kg po rysovačke (zo 105). Začnem od 1.9. Celkovo aj spolu s PCT po TST to bude trvať až do Silvestra. Cieľ je cca 110 kg s tým, že teraz naturálne som už cca 108 kg mal, samozrejme, teraz očakávam ten pomer váha/kvalita v úplne inom svetle. Potom samozrejme časť z tej hmoty stratím, zrejme aj dosť veľkú, aj keď na to vplýva veľmi veľa faktorov. Ide mi to, že sa chcem týmto celým procesom posunúť o kúsok ďalej.
Po konzultáciach s odborníkom pôjdem takto:
Kód: Vybrať všetko
Ligandrol na 6 týždňov Salbutamol 1-3 týžden on, 4-5 off, 6-9 týždeň on
Už ked vysadíš LGD budeš uvažovať, či chceš ísť hneď do cyklu, aleb nasadíš PCT, ja by som šiel hneď do cyklu a v podstate od 7 týždňa by som začal TST, ktorý ťahaš ešte so Salbou. TST by si šiel spolu cca 9 týždňov a k nemu Proviron nasadíš od cca 5-tého týždňa až do konca cyklu a potom PCTMôj celkový cieľ nie je sypať už nastálo. Chcem prejsť toutou kúrou a potom sa možno ešte hrať s niektorými inými druhmi SARMs, ale pôvodná motivácia je tá, že existuje viacero štúdií, ktoré implikujú, že steroidy vytvoria v tele isté zmeny, z ktorých sa dá v pozitívnom zmysle čerpať ešte veľmi dlho aj po ich vysadení.
Viď:
Once You’ve Used Steroids, Is It Possible to Ever Compete Clean Again?
Steroid effects can last decades
Momentálne mám cca 94 kg po rysovačke (zo 105). Začnem od 1.9. Celkovo aj spolu s PCT po TST to bude trvať až do Silvestra. Cieľ je cca 110 kg s tým, že teraz naturálne som už cca 108 kg mal, samozrejme, teraz očakávam ten pomer váha/kvalita v úplne inom svetle. Potom samozrejme časť z tej hmoty stratím, zrejme aj dosť veľkú, aj keď na to vplýva veľmi veľa faktorov. Ide mi to, že sa chcem týmto celým procesom posunúť o kúsok ďalej.
-
Artogon
Novice
Nabratie svalovej hmoty
Ahoj ľudia, rád by som nabral nejaké tie svaly. Do posilňovne by som ale chodil nerád, a tak by bolo najlepšie, keby len nejakou domácou formou. Najlepšie by bolo, kebyže poznáte nejaký intenzívny program cvičenia. Na nete som pozeral, ale našiel som len programy do posilňovne, a to nie je nič pre mňa. Ďakujem za každú radu a v prípade, že by mi Vaše rady pomohli, kľudne môžete očakávať nejaké finančné ohodnotenie.
@Artogon: ako je vyssie, trening vazna a podobne su na domace pouzite ok, ale ver tomu, ze doma sa nedokazes tak vyhecovat ako ked si v posilke resp robis to pod odbornym dohladom tj s clovekom ktory ta motivuje, nuti ist dalej, sleduje ci robis technicky spravne atd...
aký máte názor na fullbody tréning ? je to lepšie ako split ?
je možné s fullbody treningom dosiahnúť také výsledky ako napríklad so splitom ?
je možné s fullbody treningom dosiahnúť také výsledky ako napríklad so splitom ?