Pridam sem aj moju skusenost s AAA Kosice
Predaval som auto VW Golf IV 1,4 16V r.v. 2000 najazdene 214 000km
hned som aj chcel kupovat nove auto.
Najprv som si pohladal na nete nejake mne vyhovujuce auto. Oslovilo ma jedno na stranke AAA. tak som si zavolal ci je aktualne a ci sa nachadza na pobocke v KE, bolo mi oznamene ze auto je v ke a dostupne.
Okamzite zistovali ci mam aj nejake auto na predaj, povedal som ze ano VW Golf IV na co prejavili okamzity zaujem a do telefonu mi povedali ze otvaraju nejaku novu pobocku a potrebuju nove auta a ze mi ponuknu 3500eur
ale sak dobre isiel som do AAA
Prve prekvapenie bolo ked som auto ktore som si chcel pozriet videl medzi autami ktore su pripravene na odvoz t.j. idu na inu pobocku kde su objednane ....
Nic to pobehal som si ich parkovisko a vyhliadol som si 2 auta (2x VW Jetta 1,2 TSI) s predajcom sme isli na skusobnu jazdu vsetko ok.
potom prislo na rad moje auto na vyskusanie. Von prisiel mlady typek a zacal auto obzerat a zapisovat si poznamky, potom sme isli na skusobnu jazdu kde auto poriadne vytocil a vyskusal. Vratili sme sa naspat este sa ma popytal ci nechavam autoradio a ci k autu davam aj zimne pneu na diskoch povedal som ano.
isiel prehodnotit cenu (cakal som cca 2 hodiny)
potom aj s predajcom prisli ku mne a povedali ze podme vonku k autu, ktore som si vyhliadol VW Jetta. Tam mi oznamili, ze o moje auto nemaju zaujem o vykup ale len kebyze beriem hned aj druhe. Ponukli mi 400 eur

(vratane autoradia, zimnych pneu na diskoch, letnych 17", ...)
Povedal som si ok

ze sak podme skusit aspon pozriet ako sa bude dat urobit financovanie na nove.
Nejaka mlada caja ma zavolala do kancelarie a zacala pocitat (vsetko mi ukazovala aj cez projektor)
prve zarazenie bolo ze pocitala s cenou 11000 eur (na aute bola uvadzana cena 9000eur pri kupe cez ich financovanie, 10800 eur pri kupe v hotovosti) netusim ako dospela k tejto sume a ani mi to sama nevedela povedat ...
pri prepocitavani stale prihadzovala dalsie sumy a dostali sme sa na hodnotu skoro 14000 eur

bez poistenia.
Ohladom toho VW Jetta 1,2TSI r.v. 2011- vpredu bolo buchnute boli ulomene uchyty naraznika, v kufri bol zvlneny koberec, ...
z auta nechceli ani za svet nic spustit.
Tak som sa pozbieral pozdravil a odisiel ...
A uz teraz viem ze AAA nikdy v zivote.
Odisiel som do autosalonu a kupil auto uplne nove dostal som viacej vyhod a lepsiu cenu