Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Tak co hovorite na nove ajfouny? Ja osobne pouzivam android od verzie 1.6 no s tymto modelom sa mi uz celkom pozdavaju
http://mobilmania.azet.sk/clanok/98495/ ... ivy-prenos
http://mobilmania.azet.sk/clanok/98495/ ... ivy-prenos
Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
nie je vyslovene spatny, uvidime v ruke
Pozdáva sa mi veľkosť, nad iPhonami som ani nerozmýšľal kvôli tomu, že sa mi zdali malé (aj 5 a 5s).
Nové iPhony ma trošku sklamali dizajnom, pretože mi to pripomína skôr prvý iPhone, ten hranatý dizajn sa mi páčil podstatne viac, pri modeloch 5 a 5s.
HW a celkovo som to zatiaľ nesledoval, tak k tomu sa vyjadrovať nejdem, bližšie neviem prakticky nič.
Aj tak ale Android platformu zatiaľ neopustím.
Nové iPhony ma trošku sklamali dizajnom, pretože mi to pripomína skôr prvý iPhone, ten hranatý dizajn sa mi páčil podstatne viac, pri modeloch 5 a 5s.
HW a celkovo som to zatiaľ nesledoval, tak k tomu sa vyjadrovať nejdem, bližšie neviem prakticky nič.
Aj tak ale Android platformu zatiaľ neopustím.
Po vizuálnej stránke vyzerajú celkom pekne, ostávajú verné svojmu dizajnu. Nejak extra ma však nenadchli, ale samozrejme ako druhý mobil miesto svojej starej 4Sky si ho určite viem predstaviť. Ale už sa teším na aktualizáciu na iOS 8, tú si určite hneď stiahnem.

17.7. má vyjsť iOS 8 a bude dostupný pre všetkých. Brm na čo sa osobne tešíš? Lebo pozeral som si nejaké fičurky, o čo to má byť obohatené a nejak extra ma nič nenadchlo...
ja sa tesim na pouzitie s OSX 10.10. to je pre mna najvacsia vyhoda iOS 8
velkost mna sklamala, ale kedze musia dohanat trh s lopatami, je to pochopitelne
Arkaz, preco si nedal svoj post do temy o iDevices? ta je povolena len jedina
velkost mna sklamala, ale kedze musia dohanat trh s lopatami, je to pochopitelne
Arkaz, preco si nedal svoj post do temy o iDevices? ta je povolena len jedina
hd_ teším sa na niečo nové, nový vizuál, nové notifikácie.. a hlavne v kútiku duše dúfam, že konečne pri prichádzajúcom hovore uvidím väčšiu fotku volajúceho a nie iba malilililinkatý krúžok.

-
awtt
Medium Professional
Telefon v pohode (ten mensi
) az na ten vypukly fotak
... to sa mi akoze bude kolisat teraz na stole? wtf
Hej je to divne
-
xH4wK
nuz, ja zostavam pri ip5s.. nejako ma nezaujali tie tehly.. nechcem vacsi telefon proste neviem preco kazdy chce nosit vo vrecku tablety..
bude to prvý krát čo si na iPhone kúpim nejaký obal, ale nepáčil sa mi ani iPhone 4 a ked som ho videl naživo bol som z neho mimo este dlho
-
Kok
Light Professional
nepaci sa mi to zagulatenie stran.. prave pre tie hrany sa mi ich design videl
ale ma len 130 gramov, to je parada
zagulatili ho, aby sa lepsie drzal v ruke, kedze teraz ma vacsie rozmery...
-
WiZard
Star
Tiez sa mi nepaci obly dizajn, ani velkost... uvidime ako to bude "nazivo"... vyzera to ale tak, ze najblizsie pojdem na 5S ...zatial mam 4S a som zvedavy na iOS8+OSX10.10
co konkretne cakate od iOS 8 s OSX yosemite ?
Jukel, vid vyssie moj post. Na kombinaciu pouzitia iOS pocas prace v OSX sa tesim asi najviac. Naopak ma design Yosemite nelaka.
Na 6tku sa samozrejme teším, koncom novembra končí paušál, tak snáď bude dovtedy k dispozícii pre slovenský Orange. Samozrejme idem do 4,7" verzie, pretože všetko nad 4,5" mi príde ako mobil nepoužiteľné. Ale ten foťák čo vystupuje z tela mobilu bude robiť problémy - zase to bude potrebné nosiť v nejakom obale, aby sa to neošúchalo, alebo nerozbilo...
//karmista, aspoň sa podpíš, jedná vec je, že menší ako mojich vysnívaných 4,5 nebudú robiť, obal mi neprekáža. A nie som Apple ovca ani zďaleka, nepoznáš môj dôvod prechodu k Apple výrobkom
//karmista, aspoň sa podpíš, jedná vec je, že menší ako mojich vysnívaných 4,5 nebudú robiť, obal mi neprekáža. A nie som Apple ovca ani zďaleka, nepoznáš môj dôvod prechodu k Apple výrobkom
-
guess.whoo
Redeemer
vystupeny fotak mal napriklad aj HTC EVO 3D a tiez sa vsetci bali, ake to bude doskriabane a nakoniec nebolo. nechapem preco si ten telefon niekto ide kupovat, ked hned rozmysla ake puzdro nan zoberie lebo je skaredy...iba aby bol iPhone a aby som bol coool (okrem jackb - ten sa tesi ako sa budu spolu rozpravat pocas prace)
zato ked sa mi nepáči tak si ho nemožem kupit ? a cítiť sa "cool" zato že mám iphone ako každý tretí okolo mna ? to ešte funguje ? dik za info