Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Myslite si ze Iphone 5s po vydani 6 a 6plus zlacnie ? Lebo chcem si ho kupit a neviem ci pockat alebo mozem hned kupit.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mozno o nieco ano, ale tak skoro to nebude aby sa ti oplatilo cakat
Ok vdaka a nevies o nejakom schopnom obchode kde sa da za slusnu cenu kupit ?
Nový najlacnejšie asi bazoš, respektíve pozri tu http://mobilne-telefony.heureka.sk/appl ... e-5s-16gb/
No neviem ci sa da verit tym ludom ktory predavaju na bazosi som z vychodu a do blavy sa mi cestovat nechce 
Na jar "zludovie" aj 6. 4s zacinal na 800, na jar uz bol za 500... Mozno sa tento trend opakuje
Kupim ho uz teda teraz a neskor pockam na vydanie 6s mozno sa vo vykone trocha viac posunu lebo nejaky prevratny rozdiel medzi vykonom 5s a 6 nevydim
S iWatch podla mna apple slapol uplne vedla, narychlo zbuchane UI co vyzera ako z roku 2000. Smart hodinky ma vobec nezaujali, ale ked uz by som si ich mal kupit, tak by mali info zobrazit jednoducho a nie strasne vela veci natlacit na malinky displej.
-
guess.whoo
Redeemer
tie su podla mna este za prvymi hodinkami od samsungu, ale ta cena
moto 360 vyzeraju ako lacny cajik oproti nim, ale jedine co sa tyka cena. Napriek tomu ich budu predavat ako teple rozky lebo ludia chcu apple hodinky a nezajem, ze na trhu budu ovela lepsie hodinky od LG ci Motoroly
-
vladenko007
VIP
Test odolnosti.
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2014, 16:10)
Teraz som čítal v diskusii o iphone že niektorý češi mali už nový IP6 už 17.9.2014 Vraj tento rok veľa telefónov ušlo cez dodávateľov. Dole diskusia.
http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/09 ... etusovana/
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2014, 16:10)
Teraz som čítal v diskusii o iphone že niektorý češi mali už nový IP6 už 17.9.2014 Vraj tento rok veľa telefónov ušlo cez dodávateľov. Dole diskusia.
http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/09 ... etusovana/
Náklady na výrobu 156€ : http://aktualne.atlas.sk/zmyka-apple-sv ... ampaign=hp
Čo vravíte na problém s ohýbaním? Myslel som, že je to nejaký hoax, že zopár ľudí malo problém, rovnako ako nešťastné náhody s výbuchom baterky, ale dnes už je jasné, že je to fakt problém celej výroby. Je to nevýhoda hliníku no, a na jednom mieste iP6+ je to až tak nespevnené, že to tam je kritické.
Osobne nechcem vyvolať žiaden posmech, ani nič také, ale úprimne, ak by som bol už rozhodnutý pre kúpu iPhonu 6 plus, tak toto by ma na tisíc percent odradilo a v žiadnom prípade by som si ho nekúpil, a to myslím smrteľne vážne, toto je proste problém takých rozmerov, že by ma nepresvedčila ani prípadná dobrá cena. Nejak do hĺbky som to neskúmal, ale tuším som jeden či dva dni dozadu čítal šlánok, že hodnota Apple klesla o skoro 30 miliárd, práve kvôli tomuto. Čiže je to dosť nepríjemný "fail", ako to nazvať, a som fakt zvedavý ako sa to vyrieši, respektíve ako to bude riešiť Apple. Či bude nová séria opravených iPhonov, alebo ako.
Ak sa to tu už riešilo, sorry, a vymažte, ale nenašiel som to.
pripájam aj "bend test" iP6+
...a pre porovnanie aj Note 3 (nekvalitné materiály sú v tomto prípade asi dosť veľké plus
Osobne nechcem vyvolať žiaden posmech, ani nič také, ale úprimne, ak by som bol už rozhodnutý pre kúpu iPhonu 6 plus, tak toto by ma na tisíc percent odradilo a v žiadnom prípade by som si ho nekúpil, a to myslím smrteľne vážne, toto je proste problém takých rozmerov, že by ma nepresvedčila ani prípadná dobrá cena. Nejak do hĺbky som to neskúmal, ale tuším som jeden či dva dni dozadu čítal šlánok, že hodnota Apple klesla o skoro 30 miliárd, práve kvôli tomuto. Čiže je to dosť nepríjemný "fail", ako to nazvať, a som fakt zvedavý ako sa to vyrieši, respektíve ako to bude riešiť Apple. Či bude nová séria opravených iPhonov, alebo ako.
Ak sa to tu už riešilo, sorry, a vymažte, ale nenašiel som to.
pripájam aj "bend test" iP6+
...a pre porovnanie aj Note 3 (nekvalitné materiály sú v tomto prípade asi dosť veľké plus
-
guess.whoo
Redeemer
zatial som nezachytil, ze by to Apple nejak riesil alebo sa k tomu vyjadril. Je to vsak vyborny motiv pre reklamy LG alebo Samsungu 
no je to tensie, oblejsie, hlinik a je to velke - vacsia paka - lahsie to ohnes
ale mna by to neodradilo...mobil vzadu nenosim
to je jak ked si kupis skleneny telefon a potom sa stazujes ze sa to poskriabe vo vrecku s klucmi
ale hej, je to fail..
ale mna by to neodradilo...mobil vzadu nenosim
to je jak ked si kupis skleneny telefon a potom sa stazujes ze sa to poskriabe vo vrecku s klucmi
ale hej, je to fail..
chezter: telefon sa ohol aj ludom, ktory ho nosili v prednom vrecku 
guess.whoo napísal:Je to vsak vyborny motiv pre reklamy LG alebo Samsungu
...a áno, mám SGN3Hensym napísal:Čo vravíte na problém s ohýbaním?
-
guess.whoo
Redeemer
no neviem, nemusi sa to ohnut len v zadnom vrecku. za take peniaze to musi jednoducho vydrzat
-
94jakub
Guru wannabe
Apple sa k tomu vyjadril. Vraj sa mu doteraz ozvalo len 9 ľudí s týmto problémom. Takže nemyslím, že to bude nejaká obrovská konštruktérska chyba a asi to nebude mäkké ako papier.
Akurát, ako býva zvykom pri Apple, sa z toho spravila obrovská bublina a haló.
Akurát, ako býva zvykom pri Apple, sa z toho spravila obrovská bublina a haló.
-
guess.whoo
Redeemer
no len si zober kolko malo ludi ho este ma. pockal by som do vianoc kolko ludi sa ozve