Jaj no pokial viem tak aj tak chodi vacsinou sama. A prislo mi ze ked ju len tak zrazu pozdravim a zacnem s nou kecat tak je to trocha tak napadne hlavne asi vzhladom na to ze vystupuje o zastavku skor ako ja a to uz asi cca 2roky... a ked ju len tak zrazu oslovim po takej dobelukas9206 napísal:Necital som to cele. Ale preco chces hned balit? Ked ich bude viac, staci len pozdravit opytat sa ako sa ma, pripadne ako sa maju, co nove a ides prec. Myslim si ze viac divne by bolo keby si sa jej prihovaral len ked bude sama, a ked bude s nejakou kamaratkou tak jej ani neodzdravis.
Tak mne to prislo ze preco skryvat moj zamer ked bude trocha jasny neni to tak potom lepsie?? Ked uz zacnem rozhovor aj vtipne... Ale mozno mas pravdu ze lepsie zacat tak ze pozdravim opytam sa ako sa ma a potom idem prec. Len v tomto pripade by bol problem ze ju nestretavam tak casto to by som si hned pytal FB ?? ( cislo je asi moc z hurta..)
EDIT Takze si nejsom nejak teraz isty ci ist na to tak trocha priamo alebo tak ako pisal lukas