Ako zistiť či sa jej páčim?? ( Viac v téme :P + oslovenie )

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ako zistiť či sa jej páčim?? ( Viac v téme :P + osloveni

Príspevok od používateľa Lumicko »

lukas9206 napísal:Necital som to cele. Ale preco chces hned balit? Ked ich bude viac, staci len pozdravit opytat sa ako sa ma, pripadne ako sa maju, co nove a ides prec. Myslim si ze viac divne by bolo keby si sa jej prihovaral len ked bude sama, a ked bude s nejakou kamaratkou tak jej ani neodzdravis.
Jaj no pokial viem tak aj tak chodi vacsinou sama. A prislo mi ze ked ju len tak zrazu pozdravim a zacnem s nou kecat tak je to trocha tak napadne hlavne asi vzhladom na to ze vystupuje o zastavku skor ako ja a to uz asi cca 2roky... a ked ju len tak zrazu oslovim po takej dobe :(
Tak mne to prislo ze preco skryvat moj zamer ked bude trocha jasny neni to tak potom lepsie?? Ked uz zacnem rozhovor aj vtipne... Ale mozno mas pravdu ze lepsie zacat tak ze pozdravim opytam sa ako sa ma a potom idem prec. Len v tomto pripade by bol problem ze ju nestretavam tak casto to by som si hned pytal FB ?? ( cislo je asi moc z hurta..)
EDIT Takze si nejsom nejak teraz isty ci ist na to tak trocha priamo alebo tak ako pisal lukas
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Aha. V takych pripadoch je tazko takto radit. Ale ked sa hanbis/mas strach z oslovenia tak si myslim ze neziskas tu po ktorej teraz "tuzis". Prve sa treba toho neduhu zbavit a tak zacat. Samozrejme ked na to mas aj teraz, vyjst to moze.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

lukas9206 napísal:Aha. V takych pripadoch je tazko takto radit. Ale ked sa hanbis/mas strach z oslovenia tak si myslim ze neziskas tu po ktorej teraz "tuzis". Prve sa treba toho neduhu zbavit a tak zacat. Samozrejme ked na to mas aj teraz, vyjst to moze.
Hej asi treba skusit no.. :)
Ale moj strach z oslovenia pochadza zo strachu slabej komunikacie z mojej strany :), predpokladam ze sa tu mnohi teraz na mne smeju :D
A da sa povedat ci mam ist na to "priamo" cize proste davat najavo ze sa mi paci atd.... alebo "nepriamo" tak ako si pisal opytat sa ako sa ma a potom proste odyst resp. vystupit alebo tak... ??
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Podla mna nad tym priliš špekuluješ, proste ked ju najbližšie uvidiš, ci bude sama alebo nie, ci to bude v mhd alebo hoci kde inde, chod za nou a prihovor sa jej, z toho ako s tebou bude komunikovat dokazes skor usudit ci sancu mas alebo nie.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Myslim si ze, ked ju po 2 rokoch prvy krat oslovis a hned povies ze ju chces, nebude to to prave orechove. A ked mas teda ten "strach" a pojdes na to priamo a popri tom sa budes triast a mat neisty hlas, tak ju asi tiez moc neoslnis.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Presne ako piše darknation...špekuluješ, všakovake teorie tu vymyšlaš. Ja by som robil tak, išiel by som opatrne. Ked ju stretnem začnem na nu pozerať a usmejem sa, uvidim, či sa usmeje tiež. Druhykrat ked ju stretnem sa pozdravim jej trebars ahoj a tak, ak si frajer, prihovoriš sa hned a budeš kecať. ked nie si, stretneš ju tretikrat a už zhovaranie sa bude ovela lahšie, pretože už kvazi ako taky kontakt k sebe mate. Najlepšie by bolo kebyže, ju stretavaš často, najlepšie každy den. Nešiel by som na nu, hned zhurta a vysolil na nu všetko, može to skor uškodiť. Tot moj nazor. nelamentuj tu, a už konečne dačo sprav.
Vela štastia, vyjde to ! :)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

easton napísal:Presne ako piše darknation...špekuluješ, všakovake teorie tu vymyšlaš. Ja by som robil tak, išiel by som opatrne. Ked ju stretnem začnem na nu pozerať a usmejem sa, uvidim, či sa usmeje tiež. Druhykrat ked ju stretnem sa pozdravim jej trebars ahoj a tak, ak si frajer, prihovoriš sa hned a budeš kecať. ked nie si, stretneš ju tretikrat a už zhovaranie sa bude ovela lahšie, pretože už kvazi ako taky kontakt k sebe mate. Najlepšie by bolo kebyže, ju stretavaš často, najlepšie každy den. Nešiel by som na nu, hned zhurta a vysolil na nu všetko, može to skor uškodiť. Tot moj nazor. nelamentuj tu, a už konečne dačo sprav.
Vela štastia, vyjde to ! :)
Jop uz tomu chapem, pojdem pomaly samozrejme.
V piatok ani vo stvrtok som ju nevidel takze som nemohol nic podniknut.
Oslovim ju a pokecame a podla toho ako to pojde tak sa jej na konci ( ked uz pojdeme kazdy inde...) spytam ci by nesla von. Sice neviem kam by som ju vzal ale to je asi jedno vklude aj na prechadzku alebo do kina...
Akurat este neviem ci pojdem tak ze ju rovno oslovim rano na zastavke / poobede alebo ze ci sa budem na nu najprv usmievat tak aby si to vsimla a hadam by sa aj ona usmiala a potom by som ju nabuduce oslovil alebo by bolo lepsie ju oslovit hned ako sa usmeje?? A zalezi na tom ci to urobim s tym usmievanim alebo ci ju rovno oslovim? :) Mozno je lepsie najprv sa tak usmievat, nemusim sa asi ponahlat.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Zapamataj si pravidlo 3 sekund. Pokial chces oslovit zenu, do 3 sekund sa musis odhodlat k akcii, inak nad tym zacnes prilis spekulovat, vahat, vymyslat rôzne scenare, zacnes byt nervozny a nakoniec ju aj tak neoslovis.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

DarkNation napísal:Zapamataj si pravidlo 3 sekund. Pokial chces oslovit zenu, do 3 sekund sa musis odhodlat k akcii, inak nad tym zacnes prilis spekulovat, vahat, vymyslat rôzne scenare, zacnes byt nervozny a nakoniec ju aj tak neoslovis.
Dík budem sa tym riadit :)
Zatial nic nove... od pondelka som doma lebo ma boli v krku / nadcha...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Pravidlo 3 sekúnd je overené. Môžeš ho predĺžiť aj na 5 :P Každopádne raz, dva, tri nádych a ideš. Môžu nastať tieto scenáre:
1, pozdravíš, diskusia sa nebude vyvíjať nijako extra, aspoň budeš mať pocit, že si ju oslovil, že si sa prekonal
2, pozdravíš, diskusia sa bude vyvíjať priaznivo, posunieš ju ďalej, budeš mať dobrý pocit, že si ju oslovil, že si sa prekonal
3, pozdravíš, diskusia sa bude vyvíjať priaznivo, neskutočne si sadnete, prežijete šťastný život

Tým, že ju oslovíš nemáš absolútne čo stratiť. Ak to aj pokašleš, nebude na teba pozerať ako na idiota, nebude na teba ukazovať prstom a kamoške šepkať "to je on, ten, čo ma chcel zbaliť". Jediné, čo budeš ľutovať, že si to neurobil skôr. Držím palce.
Napísať odpoveď