Policajna "brutalita"
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Policajna "brutalita"
vsak ja som pisal prakticky to iste. ze nam je tazko sudit, len poniektori tu priliz zovseobecnuju a vsetkych hadzu do vreca obrandovaneho napisom "utlacana mensina" tak som pisal aj o inom pohlade na vec a o ludoch, ktori sa napriek rovnakym podmienkam dokazali niekam pohnut a spravit nieco so zivotom, cim som poukazal na fakt, ze skoro vsetci maju rovnaku sancu na zaciatku a je na nich ako s nou nalozia
S tym ja nesuhlasim, nie kazdy ma rovnaku sancu...vlastne skoro nikto.
-
guess.whoo
Redeemer
zas neber to do uplneho detailu
z xy pripadov si zober len Kubu Blaszczykowskeho. Je to beloch, vyrastal v Polsku, videl na vlastne oci ako jeho otec zastrelil matku. milion ludi neprezili taku traumu a tragediu a aj tak su z nich socky. On sa vzchopil a teraz je top hrac Bundesligy. Podobnych (mozno menej drastickych) pripadov je vela aj z afroamerickeho prostredia tak nech mi nikto nehovori, ze ked v detstve preziva traumy a tyranie tak je z neho automaticky troska.
z xy pripadov si zober len Kubu Blaszczykowskeho. Je to beloch, vyrastal v Polsku, videl na vlastne oci ako jeho otec zastrelil matku. milion ludi neprezili taku traumu a tragediu a aj tak su z nich socky. On sa vzchopil a teraz je top hrac Bundesligy. Podobnych (mozno menej drastickych) pripadov je vela aj z afroamerickeho prostredia tak nech mi nikto nehovori, ze ked v detstve preziva traumy a tyranie tak je z neho automaticky troska.
Nie automaticky ale mas 90% sancu.
-
Grim
Darca
guess...ani mňa by asi nebavilo chodiť do školy, kde by sa mi biele deti smiali za to, že som čierny...za to, že nemám na poriadne pastelky, školskú tašku atp...neviem či na to dostávajú dotácie, ale aj keď možno hej, rodičia to možno prepijú a dieťa aj tak do školy nedostane nič...začať musia rodičia, dieťa sa samé o seba nepostará...
Worth readingguess.whoo napísal:zas neber to do uplneho detailu![]()
Zakladne faktory vyvoja osobnosti:
http://referaty.aktuality.sk/zakladne-f ... ferat-3124
(Po tomto zistis, ze nie kazdy ma podobne sance...niekto ich proste ma a niekto vobec)
-
Waagbistritz69
King
porc en bleu aneb prase v modrém
http://vas.cas.sk/clanok/10537/brutalny ... obeti.html
http://vas.cas.sk/clanok/10537/brutalny ... obeti.html
-
qwerty-xyz
hrozi vyhadzov z policajneho zboru? je toto normalne?
Policajti sa zacnu bat az vtedy ak sa realne bude zasahovat aj proti nim, Lebo on je frajer nenormalny, bodaj by ho v krcme chytili piati chlapi a dobili ho ako psa zeby sa uz na nohy nepostavil.
Podobne ako zasah kuklacov a spol, vsetkych zmlatia a potom zo seba robia este v TV hrdinov, by som ZAKAZAL kukly, nech sa ukazu frajeri, nech vsetci vieme, co za hovada chodia mlatit ludi, a nech im to narod vrati, jak skonci sluzbu a da mundur dole, nech im pekne napravia ciferniky, .... a hned sa ukaze, kto je tu SEF. lebo NAROD TVORI JEHO OBYVATELSTVO nie banda traperov, co sa vyvrsuju na koho mozu, a ich jedinou ulohou je zavadzat, buzerovat, ublizovat, vymyslat si, krivo obvinovat, falsovat, zabijat, mlatit, uplacat vsetkych naookolo, takyto ludia patria do pekla, kde maju horiet na vecne veky, nie do policie. Majstri sveta, v sobotu zmlati zenu s dvoma detmi, v kukle, a v nedelu sa chodi vyrevavat do kostola, anonymne, ta hovno hovno, nech cely kostol vidi, co za svina im tam chodi sa akoze odmodlovat.
Policajti sa zacnu bat az vtedy ak sa realne bude zasahovat aj proti nim, Lebo on je frajer nenormalny, bodaj by ho v krcme chytili piati chlapi a dobili ho ako psa zeby sa uz na nohy nepostavil.
Podobne ako zasah kuklacov a spol, vsetkych zmlatia a potom zo seba robia este v TV hrdinov, by som ZAKAZAL kukly, nech sa ukazu frajeri, nech vsetci vieme, co za hovada chodia mlatit ludi, a nech im to narod vrati, jak skonci sluzbu a da mundur dole, nech im pekne napravia ciferniky, .... a hned sa ukaze, kto je tu SEF. lebo NAROD TVORI JEHO OBYVATELSTVO nie banda traperov, co sa vyvrsuju na koho mozu, a ich jedinou ulohou je zavadzat, buzerovat, ublizovat, vymyslat si, krivo obvinovat, falsovat, zabijat, mlatit, uplacat vsetkych naookolo, takyto ludia patria do pekla, kde maju horiet na vecne veky, nie do policie. Majstri sveta, v sobotu zmlati zenu s dvoma detmi, v kukle, a v nedelu sa chodi vyrevavat do kostola, anonymne, ta hovno hovno, nech cely kostol vidi, co za svina im tam chodi sa akoze odmodlovat.
Trosku mi to pripomina pana Daňa ktory rad vyprovokuje policajtov svojim hnusnym tonom a potom sa divi ze dopadne tak ako dopadne. Toto bol podobny pripad. Keby sa zenska nemetala ako ryba na suchu a nekricala akoby ju na noze brali tak by sa jej nic nestalo. Na videu samozrejme vidime ze je mierene proti policajtom. Urcite by som sa nezastaval policajtov ze je vzdy vsetko OK ale casto krat si zato mozu aj sami ludia svojim provokativnym tonom a inotaciou.
Keby sa tá žena nebránila zatknutiu (pretože odmietla ísť dobrovoľne na policajnú stanicu) a nebránila tým vo výkone činnosti verejného činiteľa, tak by ani policajt nebol oprávnený použiť takúto silu.
-
Waagbistritz69
King
tak to pozor, aby ste nikto neurazili ich jemnocit.. to je niečo ako vyčítať babe, že bola znásilnená, lebo sa obliekla "provokatívne" alebo keď vedľa poľovník postrelil ženskú a polícia vyhlásila, aby preto návštevníci lesa "nosili výrazné oblečení jasných barev, případně reflexní doplňky" (http://www.novinky.cz/krimi/350466-mysl ... richa.html)
že ten článok je hlavne o tom, že s tým fízlom má blbé skúsenosti viacero ľudí, vám asi uniklo tiež. čo som videl, Daňo ich "provokuje" hlavne tým, že ich natáča, aj keď má na to právo.
že ten článok je hlavne o tom, že s tým fízlom má blbé skúsenosti viacero ľudí, vám asi uniklo tiež. čo som videl, Daňo ich "provokuje" hlavne tým, že ich natáča, aj keď má na to právo.
"Myslivec si spletl ženu s divokým prasetem a střelil ji do břicha" Myslim ze toto bolo osobne 
-
guess.whoo
Redeemer
a stalo by sa to keby sla po vyzvani normalne s nimi? no asi sotva. ale to ta blondinecna samozrejme nenatacala
Áno, určite by všetci policajti konali rovnako, lebo ona kládla odpor a on konal v rámci zákona. A to, že práve tento policajt má za sebou už niekoľko disciplinárnych konaní a hrozí mu vylúčenie z PZ je len náhoda. Ešte aj bezpečnostný analytik uznal, že ich konanie bolo neprimerané situácii, tak asi nebude všetko s kostolným poriadkom.
-
guess.whoo
Redeemer
jasne, ze uznal, ze to nebolo primerane ked videl len to video a nie to co sa dialo predtym
Ako ja som videl zatknutie osoby, kvoli dolezitejsiej veci ako STK, bolo to u nas doma zhodou okolnosti, a policajt sa spraval uplne inac, nasadil puta, a este aj poprosil inu osobu, aby preverila ci puta niesu na tesno a teda nesposobia zranenie
Bolo to ale v UK...ale aj tu su zakomplexovanci. Nemyslim si, ze zenu je potreba takto vykrucat aby jej nasadil puta. Mal proste zavolat posilu, a mat viac trpezlivosti ked nechcela spolupracovat. Koniec koncov sama si tym len priklada na zapis...
Ty tu úplne cituješ dnešnú propagandu o individuálnej snahe a úspechu; atomizovaná spoločnosť, kde všetko stojí len a len na jednotlivcovi. To potom dáva vládnucim triedam do rúk argumenty v takýchto debatách: máme tu ghetá a obrovské sociálne problémy, chudobu - na to poukážu - ale však to je ich vina.guess.whoo napísal:zas neber to do uplneho detailu![]()
-
guess.whoo
Redeemer
a kto mu za to moze? spolocnost? nejaky majetok rodiny?
ty zas spochybnujes usilie a snahu jednotlivcov vysporiadat sa so zlou zivotnou situaciou
ty zas spochybnujes usilie a snahu jednotlivcov vysporiadat sa so zlou zivotnou situaciou
Kto za to môže? Veľkú rolu zahráva sociálna situácia, podmienky(a okolie), v ktorom vyrastáš. Nezanedbateľné sú stále žiaľ aj veci typu etnickej príslušnosti a pod., keďže stále existuje rasizmus.guess.whoo napísal:a kto mu za to moze? spolocnost? nejaky majetok rodiny?
Vôbec to nespochybňujem, ale ako ti tu bolo napísané, to sú výnimky - a tie potvrdzujú pravidlá. Darmo tu budeme oslavovať černocha prezidenta, keď je stále x ghiet a každých x hodín zastrelený černoch.ty zas spochybnujes usilie a snahu jednotlivcov vysporiadat sa so zlou zivotnou situaciou
-
guess.whoo
Redeemer
tak dobre teda. je velmi jednoduche otocit cloveka, ktory mal podobne podmienky ako ini a napriek tomu zo sebou nieco spravil na "vynimku potvrdzujucu pravidlo". jednoduchsie sa vyhovara a zlahcuje ako hlada cesta