Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarkNation
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?

Príspevok od používateľa DarkNation »

Mas niekoho s kym si mozes zasexovat napr. co urcite nie je na zahodenie
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Ja som na tom podobne, rozumiem si ženskou, aj cez net, aj v reale, ale proste ma nepriťahuje, ked sa tak stretnem s dajakou, s ktorou som si pisal, tak som sklamany kusok, proste neťaha ma to stretnuť sa s nou zas, dokonca aj pusu jej dať mi robi problem(odpudzuje ma to)...ale rozumieme si. Asi som trafený :smt033
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Preto si treba hľadať aj dobre vyzerajúcich aj "nietakýkáchčomajúvhlavenasraté" partnerov/ky.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ono to pride casom... ja tiez ked som bol mladsi tak som sa obzeral len po "idealnych" zenskych, ale teraz ked vidim "prototyp" vobec ma neoslovuje... prave to ze ma zena vie ovela viac zaujat ak vyzera inac ako typicka "supa" .. ale tlste zeny to zase nie.. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja to daň za to ze stale viacej travia ludia cas vo virtualnom svete internetu. A tam vsade clovek vidi iba same dokonale zeny,pretoze su fotene vzdy z toho lepsie uhlu,upravene,v spravny cas,intenzivne sportujuce,dietujuce atd. Preto niektori muzi podvedome zdvihaju svoje naroky bez toho ze by si realne uvedomovali ze prestreluju mimo svoje moznosti. Kto chce skutocnu kosť ten aj vecsinou musi byt niecim vynimocny-podla preferencie tej ktorej konkretnej zeny. Pekne,vzdelane a inteligentne zeny maju totiz dnes siroke moznosti a nie su odkazane na nejaky uslintany priemer./nemyslim teraz nikoho osobne/ :)
Aporpo na nete sa zoznamuju v drvivej vecsine ludia ktor maju nejaki mensi ci vecsi hendikep,skutočné kočky to robia iba velmi,velmi vynimocne :wink:
Napísať odpoveď