Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?
-
DarkNation
Expert
Re: Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?
Mas niekoho s kym si mozes zasexovat napr. co urcite nie je na zahodenie
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na tom podobne, rozumiem si ženskou, aj cez net, aj v reale, ale proste ma nepriťahuje, ked sa tak stretnem s dajakou, s ktorou som si pisal, tak som sklamany kusok, proste neťaha ma to stretnuť sa s nou zas, dokonca aj pusu jej dať mi robi problem(odpudzuje ma to)...ale rozumieme si. Asi som trafený 
Preto si treba hľadať aj dobre vyzerajúcich aj "nietakýkáchčomajúvhlavenasraté" partnerov/ky.
ono to pride casom... ja tiez ked som bol mladsi tak som sa obzeral len po "idealnych" zenskych, ale teraz ked vidim "prototyp" vobec ma neoslovuje... prave to ze ma zena vie ovela viac zaujat ak vyzera inac ako typicka "supa" .. ale tlste zeny to zase nie.. 
ja to daň za to ze stale viacej travia ludia cas vo virtualnom svete internetu. A tam vsade clovek vidi iba same dokonale zeny,pretoze su fotene vzdy z toho lepsie uhlu,upravene,v spravny cas,intenzivne sportujuce,dietujuce atd. Preto niektori muzi podvedome zdvihaju svoje naroky bez toho ze by si realne uvedomovali ze prestreluju mimo svoje moznosti. Kto chce skutocnu kosť ten aj vecsinou musi byt niecim vynimocny-podla preferencie tej ktorej konkretnej zeny. Pekne,vzdelane a inteligentne zeny maju totiz dnes siroke moznosti a nie su odkazane na nejaky uslintany priemer./nemyslim teraz nikoho osobne/
Aporpo na nete sa zoznamuju v drvivej vecsine ludia ktor maju nejaki mensi ci vecsi hendikep,skutočné kočky to robia iba velmi,velmi vynimocne
Aporpo na nete sa zoznamuju v drvivej vecsine ludia ktor maju nejaki mensi ci vecsi hendikep,skutočné kočky to robia iba velmi,velmi vynimocne