Jozef Koval napísal:A ty stále odpovedáš lebo nič len tak. Ja som sa nad tým zamyslel až až. Táto tvoja otázka je nekonečný kolobeh.
lenze ty nie si ochotny ani len tu myslienku pripustit, v tom je ten rozdiel medzi nami

ja som sa zamyslal nad vznikom vesmiru a veda mi ukazuje, ze je sice mozne, ze Boh ho stvoril, ale ukazuje aj, ze je dost velka sanca, ze vznikol aj bez neho
btw, kto stvoril Boha?
Jozef Koval napísal:To je ako keby si povedal že architekti zavadzajú vo svojich návrhoch. Alebo že programátor zavadzia vo svojom programe.
lenze vsetky deje sa daju vysvetlit aj bez posobenia Boha
preto ho vobec do tych rovnic netreba
budes tvrdit, ze blesk a hrom su bozi hnev?
Jozef Koval napísal:Ale to kvôli zlu kvôli diablovi.
vidis, zase sa len vyhovaras na Boha
Jozef Koval napísal:Fakt a ty si kto že ideš hovoriť čo Boh môže a čo nie?
obycajny clovek pouzivajuci logiku
skus mi vysvetlit ako moze byt aj vsemohuci aj davat ludom slobodnu volu
Jozef Koval napísal:Hej hej vy sa chcete len presviedčať o tom že neexistuje no každý hoci len tuší že existuje.
ja viem, ze existuje, ale iba v krestanskych hlavach ako predstava, bohuzial pre vas ale nie v realite
nie je ho totiz treba, vsetko sa da (resp bude dat) vysvetlit aj bez neho
Jozef Koval napísal:Takže tým si nepriamo priznal že Boh existuje. Normálny človek sa zamyslí že za 5000 rokov bolo toľko ľudí koľkí zasvätili svoje životy Bohu. Prečo by to niekto robil ak by si nebol istý či existuje?
miliardy much zeru hovna, takze musia byt chutne, ze?
robia to preto, lebo ako ty ziju len v predstavach, ktore im do hlavy natlacilo okolie
sam si predsa priznal, ze k birmovke si sa dostal vdaka svojmu okoliu
Jozef Koval napísal:Nie nemyslí si že veriaci založí ruky a povie že všetko vybaví Boh.
to nie, ale ak sa nieco nevydari, tak to zase zvaluju na Boha, ze je to jeho vola, ze nevidime ten vyssi ciel za tym, atd
Jozef Koval napísal:Ale po tomto svete môžu byť spasení alebo aj v tomto svete niekto môže vyštudovať medicínu a postaviť sa na vlastne ja to o šanci.
taku sancu ma jeden z miliona, ostatnych 999 999 zbytocne trpi a tvoj krestansky Boh sa na to s radostou diva a nic proti tomu nespravi
skus mi na to napisat, ze je to jeho vola a vyssi zamer a odkazem ta na moju predchadzajucu odpoved
Jozef Koval napísal:A zase ak by si neveril tak by si tu nebol lebo normálny človek nevyvracia niečo čo podľa neho neexistuje
ja vyvraciam len tebou prinasane bludy bez realneho zakladu, to je velmi velky rozdiel, ktory ocividne nie si schopny pochopit
strapaty napísal:lebo ludia ktory nemaju cas na rodiny tak kvalitne vychovaju aj deti ... a tie deti budu zit s mojimi detmi ... budu rozhodovat o mojom dochodku pripadne eutanazii... rodina je zakladnou bunkou spolocnosti ..ak nemoze normalne rasta a rozvijat sa stava sa z nej bunka rakovinova, ktora pohlti vsetkych ...
zase obmedzujes cudzich ludi
ako vies, ze nechcu pracovat po sviatkoch a vikendoch kvoli zarobeniu viac penazi len kym dieta nevyrastie?
alebo robit len poobedne, pricom rano sa bude venovat dietatu otec a poobede matka?
preco nutis inych ludi zit podla svojich meritok? ved ich nepoznas, co ta po nich? preco musis tebe neznamych ludi obmedzovat?