//autoeditácia príspevku (10 Nov 2014, 10:38)
vcera sa mi podaril vybrat v KE v auparku posledny kus iphone 6 plus gold, nikto ich nema ani orange ani telekom len o2, maju uz iba sestky
Samozrejme, po vyčerpaní balíčku máš možnosť si ten balíček opätovne obnoviť a budeš mať opäť plnú rýchlosť.Pri balíčkoch S – XXL je maximálna prenosová rýchlosť pre bežné aplikácie 14,4 Mbit/s pre prijímanie a 2 Mbit/s pre odosielanie dát.
Pri službe Internet na deň je maximálna prenosová rýchlosť pre bežné aplikácie 8 Mbit/s pre prijímanie a 2 Mbit/s pre odosielanie dát.
Keď miniete predplatené dáta, prenosová rýchlosť sa vám pri internetových balíčkoch aj pri službe Internet na deň zníži na 48 kb/s. Internet teda budete môcť bez ďalšieho spoplatnenia používať aj ďalej, ale spojenie sa spomalí.
A keby len prvy den. Mne uz pretiekol pohar trpezlivosti a uz asi 2 tyzdne som zakaznikom Orangeu. Z O2 mi volali 4x v priebehu 4 dni odkedy som poziadal v Orange o prenos cisla. V O2 mi uz boli schopni dat vyhody 40€ pausalu za 20€ mesacne. Bohuzial, neuspeli, radsej by mali riesit pokrytie a nie blbosti ohladom pausalov.Soviet napísal:Neboj, prvy den ked budes prenasat cislo sa ti o2 ozve a pokusi sa ti poskytnut lepsiu ponuku. V mojom pripade ale neuspesne.