O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lubo188
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Príspevok od používateľa lubo188 »

no skusam aj dnes ale zbytocne :D skusim este cez mobil

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2014, 10:38)
vcera sa mi podaril vybrat v KE v auparku posledny kus iphone 6 plus gold, nikto ich nema ani orange ani telekom len o2, maju uz iba sestky
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Mal si teda šťastie :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Líši sa nejak rýchlosť internetu po prečerpaní dát pri dennom internete za 50 centov, a pri mesačnom za 5, respektíve 6 euro, v O2 (resp. Tesco?).

Niekde som počul, že áno, tak zisťujem, lebo rýchlosť denného po prečerpaní je neskutočná. Správu niekde na FB síce odošlem, ale nejaké stránka s obrázkom to ani poriadne nehrozí.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://www.o2.sk píše:
Pri balíčkoch S – XXL je maximálna prenosová rýchlosť pre bežné aplikácie 14,4 Mbit/s pre prijímanie a 2 Mbit/s pre odosielanie dát.
Pri službe Internet na deň je maximálna prenosová rýchlosť pre bežné aplikácie 8 Mbit/s pre prijímanie a 2 Mbit/s pre odosielanie dát.

Keď miniete predplatené dáta, prenosová rýchlosť sa vám pri internetových balíčkoch aj pri službe Internet na deň zníži na 48 kb/s. Internet teda budete môcť bez ďalšieho spoplatnenia používať aj ďalej, ale spojenie sa spomalí.
Samozrejme, po vyčerpaní balíčku máš možnosť si ten balíček opätovne obnoviť a budeš mať opäť plnú rýchlosť. ;)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Tak, po rokoch to vyzera tak, ze prestupim do telekomu. Ak odratam zlavu za prenos cisla a web zlavu tak ma vyjde pausal xl volania (neobmedzene volania, 500mb net) necelych 21€. O2 by malo zlepsit ponuku pausalov :sly:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Neboj, prvy den ked budes prenasat cislo sa ti o2 ozve a pokusi sa ti poskytnut lepsiu ponuku. V mojom pripade ale neuspesne. :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Zdravím, prenášam číslo do O2 a chcem sa spýtať, či je tu niekto s diamantovým alebo platinovym paušálom a daroval by mi neobmedzené volania, vy ma na oplátku môžte odporučiť pre získanie bonusu...
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Soviet napísal:Neboj, prvy den ked budes prenasat cislo sa ti o2 ozve a pokusi sa ti poskytnut lepsiu ponuku. V mojom pripade ale neuspesne. :)
A keby len prvy den. Mne uz pretiekol pohar trpezlivosti a uz asi 2 tyzdne som zakaznikom Orangeu. Z O2 mi volali 4x v priebehu 4 dni odkedy som poziadal v Orange o prenos cisla. V O2 mi uz boli schopni dat vyhody 40€ pausalu za 20€ mesacne. Bohuzial, neuspeli, radsej by mali riesit pokrytie a nie blbosti ohladom pausalov.

S O2 ako takym som bol spokojny, no nie je mozne aby som v dome mal 1 max. 2 palicky !! 2G !! signalu. To sekanie pri hovoroch bolo nieco neskutocne. A to nebyvam ani nejak blizko hranic, do Madarska to je od nas cez 20km. Dokonca, ked som im tam raz, z tych mnohych telefonatov ohladom pokrytia, volal, mi jedna operatorka povedala, ze si mam prepinat na roaming lebo som uz v Madarsku. Tym ma zaklincovala, nevedel som, ci jej mam vynadat a odporucit, nech si zisti kolko ja byvam od Madarska, alebo ci som sa mal smiat. Tymto si to u mna uz totalne pos*ali. Kto nebyva v nejakom vacsom meste, tomu O2 neodporucam ani nahodou.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vinis inych z toho, ze si si nepozrel mapu dostupnosti sluzieb ked si do o2 siel.
ta mapa je velmi presna, samozrejme to zalezi od viacerych faktorov, ale na orientaciu to sluzi dobre

operator neurobi nic ked mu povies ze tam mas zle pokrytie. maximalne to zapise do logu a to je vsetko. pokial tam nie je riadne vela staznosti od mnohych zakaznikov tak sa s lepsim pokrytim rozluc
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Síce to nesúvisí priamo s O2, ale opýtam sa v tejto téme...

Neviete o žiadnom programe ľubovoľného operátora (českého aj slovenského), nie paušále, ale kredite, resp. platbe na faktúru ako ponúka O2 Fér, ktorý by mi dovoľoval využívať mobilný internet bez obmedzenie v Čechách aj na Slovensku? Viem, že O2 to podporuje, ale len v rámci paušálu, ktorý by som celý určite neprevolal - http://www.o2.sk/pre-vas/volania/prenos ... 0-plus-150

Ide mi o to, že často pendlujem medzi Slovenskom a Českom a mať 2 mobily, resp. Dual SIM telefón (zväčša slabší výkon) mi príliš nevyhovuje.

Díky.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nemusis mat pausal..mozes si spravit iba O2 Fer na fakturu alebo aj na kredit.. ta akcia plati pre vsetky O2 programy
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie, tá akcia už neplatí na všetky programy. Keď k nim kamoš pred rokom prechádzal, tak si to ešte mohol hodiť na O2 Fér s platbou na faktúru, ale dnes to poskytujú už len na paušál.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Cestujete do Českej republiky?

Všetci zákazníci O2 využívajú internet, volania a SMS/MMS v Čechách za rovnaké ceny ako doma na Slovensku. Službu máte aktívnu automaticky a bezplatne. Zistite viac

pisal som na margo vyuzivania internetu a volani ako na svk tak v cze..bonus za prenos tusim mozes ziskat aj ked na to nie je oficialna akcia..staci sa opytat ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Teda mohol by som to spraviť tak, že by som si založil O2 Fér a k tomu by som si dokúpil internet, ktorý by mi platil na Slovensku aj v Čechách, akurát by som nemohol využiť ten bonus za prenos čísla.

Ak máš iné skúsenosti, guess.whoo, kľudne mi to popíš, mne však na live helpdesku, ktorý majú na stránke, povedali, že ten bonus sa dá uplatniť len pri prechode na O2 paušál.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Mám aktivovaný balíček mojim trom, avšak stačil by mi len balík s neobmedzeným volaním na jedno t.č. Zúčtovacie obdobie mám vždy 8. deň v mesiaci. Ako mám postupovať pri zrušení ? 7. mám balíček mojim trom zrušiť a 8. aktivovať ten balíček na jedno t.č. ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak bude najlepšie, mám pocit, že mojim trom môžeš zrušiť aj skôr, aj tak sa ti to zruší až ku koncu fakturačného obdobia. Potom 8. si aktivuj to jedno číslo.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

o2 znizilo vysky bonusov na zariadenia https://www.mojandroid.sk/o2-znizuje-bo ... t-kreditu/
Teraz ked si vezmete nejaky telefon na zlaty pausal (30€), tak zan aj tak zaplatite o +- 100e viac ako na heureke :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Blázni.
Napísať odpoveď