Tesco - skusenosti, rady, akciove ceny ...

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: TESCO Žilina / Solinky - zle nacenený "šampus"

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Lubenečko napísal:Tak opakujem :lol: ! nepoznáte niekto stránku FB/web kde si ľudia píšu takéto objavy ? Ako brutálne výhodné akcie, zle nacenené produkty a pod ?
ak nie je, tak založiť minimálne FB stránku ;) treba niekde začať. tam sa to bude šíriť pekne.. myslím, že je to
ideálnejšie riešenie ako tvoriť na to klasickú webovku.
2201135
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2201135 »

a existuje taka stranka aspon pre anglicko? alebo ine zahraničia?
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Dnes kúpená navigácia TomTom XXL v Tescu v Prešove za 45€ 8)
2201135
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2201135 »

kolko si ušetril? :oops:
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Okolo 55€ keď som pozeral ceny oproti tomu koľko stoji na internete.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Ahojte,

vcera sa mi v Tescu v Trnave stala podobna vec ako tu popisujete, pri tovare bola nahodena ina cenovka, ako bola v skutocnosti na pokladni cena tovaru. Vdaka tejto teme som si pamatal, ze mi to musia dat za cenu, aku uvadzaju na cenovke pod tovarom.

Priatelka nasla nejaky lak na nechty za (podla nej) super cenu 3,76 €. Zobrali sme ho a kedze sme nic ineho nekupovali, tak sme isli hned k samoobsluznej pokladni, kde na nas vyskocila suma 5,99 €. Najprv ho nechcela kupit, ale ja som povedal, ze to poriesime cez informacie. Isli sme si preverit, ze ci je cenovka pod lakmi 3,76 € a naozaj bola. Pre istotu som si to zopar krat odfotil ... zblizka, z dialky, aby nemohli povedat ze ich klamem. Prisli sme na informacie a povedal som pani, ze ten lak je za 3,76 € podla cenovky a ze na pokladniach ukazuje 5,99 €. Pani okamzite zacala niekomu telefonovat, ze je zla cenovka pod lakmi, povedala presne ktory lak a cenu aku uvadzaju a ze nech to "preveria". Povedala mi aby som pockal, ze pride zamestnanec zodpovedny za oddelenie. O par minut prisiel veduci oddelenia, ze co sa deje a vysvetlili sme mu situaciu. Povedal, ze mame mu to ist ukazat, ze kde to je. Prisli sme k lakom a cuduj sa svete, cenovka 3,76 € nikde! :D On zacal hned hovorit, ze ziadnu taku cenu neuvadzaju a ze nehovorime pravdu. Na to som ja vytiahol mobil, a zacal mu ukazovat detailne fotky. Nemohol popriet, ze sa to tam este pred par minutami nenachadzalo. No jeho prva reakcia bola, ze v Tescu je zakazane si robit fotografie. Spytal som sa ho, ze kde je o tom informacia, ze ci sa to nachadza niekde blizko pri vstupe a ze nech mi to ide ukazat. Bohuzial na to odpoved uz nemal... Tak som mu povedal, ze nech teda ideme k pokladni a nech nam to predaju za cenu, aku uvadzali. No na to sa nas snazil oklamat, ze kazda cenovka ma urcite cislo a ciarovy kod a ze to tam zamestnanec musel omylom dat z tych lakov, ktore boli polozene vedla za 3,76 €. Na fotke som mu ukazal, ze sa urcite nikto nepomylil, ze kazde to cislo nad ciarovym kodom ma ine 4-miestne zakoncenie. Dalej sa nam typek snazil nahovorit, ze z hora je na laku cislo a ze podla toho ten lak aj kazdy inak stoji. Tak som sa mu ani nesnazil vysvetlit, ze to je kod farby, ale ze nech zoberieme kazdy druh laku co tam je a ideme k stlpu, kde sa overuje cena. Zobrali sme asi 5 dalsich lakov a isli k zariadeniu, ktore overuje cenu. Zariadenie naozaj ukazalo, ze kazdy lak stoji 5,99 €. Tak som mu povedal, ze nech sa nesnazi oklamat nas, ze je to kod farby a ze ten lak chceme za cenu, aku uvadzali. Na to sa nam snazil nahovorit nieco o tom, ze zamestnanec, ktory vykladal tovar sa musel pomylit a ze lak si mozeme kupit bud za cenu 5,99 alebo vobec. Tak som mu povedal, ze to je ich problem a ze mi to musia predat za 3,76 €. Vytiahol som si mobil a zacal som si odpisovat jeho meno z vysacky. Bohuzial tam bolo len krstne meno a pozicia (Jozef - Veduci oddelenia). Poprosil som ho a slusne som sa spytal na jeho cele meno. Na to mi odpovedal, ze do toho ma nic neni, ze na co mi to je. Zostal som trocha prekvapeny, na to ako arogantne zacal vystupovat a hned som si ziadal stretnut jeho nadriadeneho. Tak povedal, ze ho ide najst. Presli sme dookola cele Tesco, potom niekde zavolal, nieco velmi potichu hovoril a potom zastavil, ze mozeme ist na informacie. Prisli sme na informacie, povedal pracovnicke, ze nam to ma nablokovat za 3,76 €. Pracovnicka to nablokovala, zaplatili sme, obom sme podakovali, pozdravili a isli spokojni prec. :D Nikto z nich sa nam ani neospravedlnil. Nevyzadujem to, ale tak mohli byt aspon trocha slusni.

Islo v podstate o banalnu vec, rozdiel par eur, ale islo o princip. Ludia by sa nemali nechat klamat. Viac krat sa znamym stalo, ze cenovka bola akciova a az doma ked si precitali blocek zistili, ze im to nablokovali za plnu sumu. Takto im to mozno viac krat prejde a uz si na to asi aj celkom zvykli. Radim vam, nedajte sa oklamat, odradit a odfotte si to najprv a az potom sa chodte stazovat na informacie.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Dobre si spravil, toto sa mi páči, že si sa nedal odbiť.

On sa to snažil uhrať, pretože je možné, že by ten rozdiel niekomu zosobnili a možno práve to bola jeho chyba.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Tesco - skusenosti, rady, akciove ceny ...

Príspevok od používateľa Fabo »

jefty kludne si najdi cislo na manazera, Jozef si to urcite za klobuk nestrci ako sa spraval - teda ak to chces este riesit. Ono staci manazerovi povedat ze v najblizsom pripade takehoto jednania pojdes priamo na kompetentne kontrolne organy. Pokuty v rade tisicov ci desattisicov si rozmyslia.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Krasne. Uzasne. Skladam klobuk.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V tychto dnoch by mali mat v tescu tuto mys http://www.hpobchod.sk/productOpt.asp?konfId=H4K65AA za 1,74€. maju to zle nacenene, aj ked cenovka bude ukazovat normalnu cenu, skuste si to pipnut na tom skeneri na kontrolu cien :D.. v 2 tescach to slo.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Som bol v KE vo veľkom Tesco Extra, mali tam len dve myšky HP, obe boli s káblom a skener ukazoval dobré ceny. V menšom Tescu Nad Jazerom pre istotu nemali vôbec žiadne myšky. Škoda, pretože práve takáto za symbolickú cenu by sa mi veru šikla, som myslel, že kúpim hneď tri..

:D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

brm napísal:Som bol v KE vo veľkom Tesco Extra, mali tam len dve myšky HP, obe boli s káblom a skener ukazoval dobré ceny. V menšom Tescu Nad Jazerom pre istotu nemali vôbec žiadne myšky. Škoda, pretože práve takáto za symbolickú cenu by sa mi veru šikla, som myslel, že kúpim hneď tri..

:D
Vidim ze som urobil dobre ze som sa tym vcera vecer nezdrziaval :D
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Tak v tescu v petrzalke aktualne maju 3ks, ale cena je spravna aj na cenovke aj na skeneri... 12,49€ [emoji16]
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

jefty napísal:...
A toto sú slováci, za 2€ by sa s tebou aj do krvi pobil, ako by si to chcel z jeho peňaženky...chudák, maká tam za 400€ a myslí si, že je šéf a veľký Tesco mu zvýši plat o 3% za takéto odrby. Bože!
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Páči sa mi ako sú ľudia schopní sa hádať aj o 50centov kvôli chybe obchodu, poniektorí aj vulgárne zamestnancom vynadať a poslať ich niekam a to všetko verejne, no kvôli podobnej chybe obchodu nepovedia ani slovo a najradšej by ešte zobrali celý kamión takého tovaru. :D V tomto prípade si myslím, že nešlo o zle nastavenú cenu. K situácii vyššie, asi len toľko, že by sa to nemalo stávať.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

musi tycinka (slivkova green-line od tekmaru). Bezna cena 0,52€, akcia 0,13€ (pravdepodobne zle nastavena cena alebo vypredaj). cena je na cenovke a spravne úprechadza aj cez pokladne

http://www.tekmar.sk/sk/Produkty/Green-line.html
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

dovoz potravin domov je uz len za 1€
vyskusali ste? ake s tym mate skusenosti
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Za euro je, ale iba niekedy. Niekedy vozia za dve a niekedy dokonca až za 3€. Chcel som vyskúšať, ale 3€ za dovoz nedám. Zrejme to určujú podľa vyťaženosti.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Štandardná cena rozvozu je od 2,49€ do 3,99€. Cena závisí od zvoleného času doručenia. Za 1€ je len akciová, viem že bola celý december, tak to asi teraz predĺžili. No napr. ak službu využiješ po prvýkrát, máš prvý dovoz zadarmo, alebo ak si zákazníkom tesco mobile, tak máš raz za mesiac dovoz zdarma, taktiež ak vychytáš nejaké kupóny.

Ja som objednával už asi trikrát, naposledy teraz pred Vianocami väčší nákup. Podľa mňa fajn služba, nemal som zatiaľ problém s ničím. Doniesli to čo mali až pred dvere, akurát raz mi urobili korekciu zoznamu, lebo nemali presne vtedy 3l olej tak mi doniesli 5l. No normálne sa opýtali či súhlasím so zámenou, ak by som nesúhlasil, tak by som za neho nemusel zaplatiť. Rovnako ako s ostatným tovarom, ktorý si objednáš, ak sa ti nepáči, tak ho vrátiš a a cena ti je odrátaná z celkovej ceny. Preto je aj výhodnejšie platiť kartou priamo na mieste pri doručení ako online po vytvorení objednávky.

Čo viem od ľudí, ktorý pracujú na rozvoze, tak že si to ľudia pochvaľujú. Navyše sú aj taký, ktorý si nechávajú doviezť nákup dva aj tri krát za týždeň. Najviac rozvážajú do okolia KE.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

myslim si ze podobna tema je tato ,mohlo by sa to zlucit

ake-lidl-tesco-produkty-mate-najradsej-t72205.html
Napísať odpoveď