eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa chlapec10 »

|HoJo| napísal:Čaute, objednával niekto s http://www.aliexpress.com/ ? . Príde mi to do Vianoc?, nejaké tipy načo si mám dávať pozor ? Vopred ďakujem ;)
dealextreme-a-ine-cinske-obchody-t95752.html
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

bral už niekto z vás niečo z ponuky ebayDeals? Sú tam rôzne zľavy na veci, niektoré až do 90%. Zaujali ma najmä hodinky. Napr. Ivnicty v 70 až 90% zľave. Budú to originály? Predajcovia niektorí z číny, niektorí z usa, síce poštovné je tam vyššie, no stále by to bol dobrý deal. Ponuky sú časovo alebo množstevne limitované.
Prikladám link
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

da sa nejako zmenit feedback ktory som napisal ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

predavajuci ti musi poslat navrh na zmenu, inak nie
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

LuksKE napísal:bral už niekto z vás niečo z ponuky ebayDeals? Sú tam rôzne zľavy na veci, niektoré až do 90%. Zaujali ma najmä hodinky. Napr. Ivnicty v 70 až 90% zľave. Budú to originály? Predajcovia niektorí z číny, niektorí z usa, síce poštovné je tam vyššie, no stále by to bol dobrý deal. Ponuky sú časovo alebo množstevne limitované.
Prikladám link
Invicta su povazovane za cinsku znacku nizsej kvality, takze pochybujem niekto ich este bude napodobnovat.... v usa ich dostat od 30 e
Jaro33332
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Ahoj,
mate niekto skusenosti s nakupom z Ebay USA a platbou TAX vopred ?
napriklad "Import charges: $70.07 (amount confirmed at checkout) "
Ako to funguje ? Ked mi prijde balik, tak na colnici to automaticky spracuju bez dane ? Dakujem
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nie, znamena to, ze to cez slovensku colnicu ani nejde... seller to posle spedicnej firme v USA, ona to prenesie cez ocean, vybavi importne papierovacky, a odosle ti to niekde z EU (vacsinou belgicko), tebe to pride ako europska zasielka, takze to ani slovenskych colnikov nevidi....
Osobne si myslim ze to je hlupost, lebo to postovne je dost drahe a automaticky platis DPH+CLO co by si mozno na slovensko ani neplatil...
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravim, myslim ze raz som tu cital ze niekto tu napisal, ze moze objednat pre niekoho nieco z ebay-u s tym ze to potom posle jemu postou. Ja kedze nemam paypal ani to nemam ako zaplatit, tak by som chcel ci by mi niekto nieco neobjednal s tym ze mu poslem peniaze a on tovar samozrejme :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

co by si chcel? ss
pedro70
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pedro70 »

Caute Ebayisti
Nestalo sa niekomu po kupe cez ebay aby mu zmizli kupene polozky v zlozke kupene?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ukazuje iba určite casove obdobie dozadu
pedro70
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pedro70 »

Bezne to mam tam aj pol roka.teraz som nieco kupoval a po 3 tyzdnoch to zmyzlo.moze to predajca vymazat?
igor215
Amateur
Amateur

Re: eBay.com - dopyt na tovar

Príspevok od používateľa igor215 »

Ahojte,
viem si na eBay dat dopyt ? Napríklad, ze kupim display.....
Z ebayu nakupujem bezne, ale nejako som nezistil a zatial ani neziskal odpoved, ci sa tam da zadat aj dopyt.
Nemate niekto skusenost ?
Vdaka za radu.
I.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nie
diamond13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa diamond13 »

Cawte, vie mi niekto poradit ohladom predaja na Ebay ???
Pretoze pred nedavnom som si zalozil ucet na Ebay a hned ma nepotesil fakt ze ako novy uzivatel mam limity na ucte az pokial nenazbieram dobry feedback a cas to stoji atd... Tak ma napaslo zalozit si druhy a vykaslat sa na limity. Lenze neskor som obdrzal spravu ze mam suspendovane ucty. Vie mi prosim s tymto niekto poradit ako si obnovim ucet a vratim k predaju? Za radu sa patricne odvdacim (aj financne). Vopred dakujem a tesim sa na rady,tipy a triky.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

feedback je jedine comu sa na ebayi da verit, ak uz ani tomu nie, tak to prestane mat zmysel, tak ti treba
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

k tomu dopytu na ebayi.. da sa to, ale v pripade, ze sa nachadzas v USA.. ebayclassifieds.com

diamond13: na aky limit narazas? myslis limit, kt. je tusim 1000USD, kde tuto hodnotu pri pridavani veci nemozes prekrocit? tato hodnota sa da zvysit, ak o to poziadas podporu na ebayi. posles im ziadost preco ziadas limit zvysit, co planujes predavat, v akej hodnote tie veci planujes predavat, nejake osobne informacie, sken OP a pod. a oni ten limit zvysia. ak ches predat jednu vec, ktora ma vacsiu hodnotu ako 1000USD, mozes ju predat cez classified ads, v tej sekcii si mozes urcit lubovolnu hodnotu. ak narazas na limit, pri ktorom nemozes nakupovat od vsetkych predajcov, staci mat feedback vacsi ako 2 alebo 3, ak sa dobre pamatam.. to nie je nic hrozne.. kup nejake cacky za par centov, kazdy predajca ta hned ohodnoti.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Jednoduchá otázka chlapi. Ako funguje prihadzovanie (bid) na ebay? Ak prihodím a niekto mi to vyfúkne musím platiť? Nikdy som sa s tým nestretol tak ma nekameňujte :)
Niečo som tu zbežne našiel, ale radšej si to takto overím.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

neplatis za to, ze prihadzujes :) platis len za aukcie, ktore si vyhral.. tak je to vsade samozrejme, aj napr. na tom nasom aukro. aj v pripade, ze vyhras a rozmyslel si si z nejakeho dovodu kupu, da sa vacsinou dohodnut s predajcom. on ti vsak nemusi spravne vyhoviet, kedze prihadzovanie je zavazne. mozes ale dany predmet uz po vyplateni vratit predajcovi postou, on ta nasledne po obdrzani preplati, taky je spravny postup. rovnako sa da zrusit bid este pocas live aukcie, kt. sa neukoncila.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

oplacaju sa vam tie aukcie? ja som uz riadne dlho nic v normalnej cene nevyhral. vzdy minutu pred koncom skoci cena na "nepriaznivu" a hotovo. kupujem uz len buyItNow kvoli tomu.
sarger - nastavit si mozes aj najvyssiu ciastku ktoru si ochotony za danu vec zaplatit a bidnes vzdy len povolene minimum nad aktualny bid (tj. moze sa stat, ze das max bid 50e, ale vydrazis to realne za 40e a zaplatis 40e)
Napísať odpoveď