Hororová komédia, ktorá nie je ani moc vtipná, a ani moc strašidelná. Na prvý dojem určite za dve hviezdy, kvôli sympatickým postavám a pohodovej hlavnej hrdinke ale dávam tri. (sorry za kecy s hviezdami, kopčím z CSFD
Horrible Bosses 2
V podstate úplne to isté ako jednotka, ale už menej originálne a teda aj menej zábavné, čiže vo výsledku o trošku horšie. 70%
I Origins
Tento rok už tretie budgetové (polo) sci-fi, ktoré ma absolútne prekvapilo. Vynikajúci nápad, skvelé prevedenie, obsadenie a hlavne záver. Navyše, scéna po záverečných titulkoch na nezaplatenie. Páči sa mi, že vo filme ani raz nepadli slová ako "reinkarnácia", ani nič podobné. Priestor pre diváka a "skromnosť" tých tvrdení je obrovské plus. 75%
Spoiler
Na nemecké teen komédie asi ešte nie som fyzicky a psychicky pripravený. Zahodený potenciál, ale prevedenie celkom dobré. Zopár svetlých momentov to ale malo, no mohlo by to byť kratšie. 55%
Boyhood
Veľmi, VEĽMI dlhé, v podstate ničím zaujímavé, bez nejakej zápletky, bez nápadu - iba čisto lineárny príbeh dospievania, v ktorom sa veľa chalanov nájde. Spravené je to ale veľmi dobre, a chválim režisérovu trpezlivosť, pracovať 12 rokov na jednom, v podstate nezaujímavom projekte. Možno sa tu nekoná žiadna revolúcia, ale unikát to určite je. Keby to tak bolo podfarbené príbehom, ako napríklad Butterfly Effect, alebo niečo podobné, bolo by to geniálne. 70%