Re: Facebook
Pre mna je tiez purity zbytocnost, iba co to "zavadzia"... Mam proste AD block na facebook a to mi staci
-
mirak2
Hardcore addict
purity vie viac veci ako adblock. ja napr. ocenujem, ze mi da vediet, ked dakto z priatelov zrusi facebook alebo ma vymaze z friendlistu. ale kazdy oceni ine veci 
Mohli by ste mi vysvetlit, ako vam konkretne purity "zavadzia"? 
ked moze vyzerat FB takto (a to nie je vidno este klucove slova, vypnuty autoplay,...)
Pre mňa zbytočnosť. Keby mám takýto dizajn nanútený tak by som si zvykol časom ale nasilu to meniť... Ee
vidis, mohol si mat radenie feedov podla casu ci popularity nastalo. bez barania sa s pisanim...
Akým písaním?
No ale zas by som mal babranie s nastavovaním purty
No ale zas by som mal babranie s nastavovaním purty
tymtodasti555 napísal:https://www.facebook.com/?sk=h_chr prepne na najnovšie
https://www.facebook.com/?sk=h_nor prepne na najlepšie
mne pride rychlejsie raz kliknut na tick box
ale je to podla preferencii
Já to mám v záložkách čiže ak sa mi to náhodou prepne na najlepšie tak si iba kliknem do záložiek a mám to späť. Ale nechajme to tak nikam toto nevedie 
nahral som na fb video a chcel by som zistiť kolko má zhliadnutí... dá sa to nejak? ďakujem
Sorry, but this page didn't load properly. Please try again. na timeline
aj niekomu inemu to pise?
//
uz ide, asi daco robia so servermi, dufam ze zas dajaka zmena!
aj niekomu inemu to pise?
//
uz ide, asi daco robia so servermi, dufam ze zas dajaka zmena!
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sorry za kvalitu ale stále, keď pustím na tomto notebooku facebook nepustí ma ďalej. Čo s tým prosím vás?
Chcem odkázať anonymovi za tu karmu ty musíš byť pekny ko*ot nič viac
Chcem odkázať anonymovi za tu karmu ty musíš byť pekny ko*ot nič viac
-
hojko
Site Admin
Dede: Zly datum a cas na pocitaci.
Chcem vedieť že keď som pridal jednu foto označil tak kamošov a chcem si ju dat na titulnú fotku ale chcem tam mat na tej titulnej aj tie lajky a komentáre ako to mam spraviť? Lebo mi to dáva ako novú fotku keď dám ze zmeniť titulnú
ďakujem veľmi
-
hojko
Site Admin
No vsak ti ju prida ako titulku a zaroven sa ti na casovej osi zobrazi ako nova fotka s oznacenim nova titulna fotka.
Ja som to myslel tak ze tato fotka ma už asi 2 týždňe a lajky a komentáre ale ja ju chcem tak ako je dat na titulnú aj stymi komentármi atď.. Ale stále mi ju da len ako novú fotku
-
Grim
Darca
To, čo chceš sa spraviť nedá. Ak pridáš fotku ako titulnú, tak sa zduplikuje do albumu Titulné fotky, ale BEZ lajkov a komentárov.
-
cORP.
Addict
nastavenie sukrovmia na FB
ludia ,mozno to uz niekto z Vas riesil ,chcem aby na fb nevidel niekto moju aktivitu ,kedy som bol online ,co som lajkol ,co som komentoval ,proste mam priatelku ktora ma ma ako blizku osobu ,vsetko sleduje ,kedy idem spat ,co lajkujem ,co komentujem a neskutocne ma s tym vytaca ,obmedzuje moju slobodu a ziarli na uplne nepodstatne veci ,proste na nejakom webe je nejake video ,napr. na funradio ,pozriem si ho ,je tam aktualne nejaka stripterka ci co ,uplne onicom video z nejakej prednasky ,ona sa urazi ze si pozeram ine zeny ,zalezi mi na nej a nechcem ju poslat do prdele ,pretoze ja toto akceptovat nebudem ,je nejaky elegantny sposob ako zrusit vsetky aktivitu pre daneho cloveka ? naozaj ma to uz zacina stvat ....
-
hojko
Site Admin
Re: nastavenie sukrovmia na FB
Riesenie: Zmazat si priatelku z FB, ina moznost nie je.
-
cORP.
Addict
no toho som sa aj obaval ,inak to naozaj nieje moznost nejakym sposobom zabezpecit profil voci takymto aktivitam ? to kazdy kto si ma prida do blizkych priatelov moze sledovat kedy som ol na nete co som robil atd ? pride mi to chore ....
,no nic ja si ju zmazem ,niesom nejaky zasran co tu bude pocuvat ziarlivostne sceny za uplne blbosti ,mam kopec vacsich problemov ako toto ,bude musiet predychat to ze ju nemam na fb