LeibnitzX napísal:Ehm ... myslim ze osadenstvo dostalo zlu ideu o tom co sa v skutocnosti stalo.
Myslim, ze z toho co si napisal o tom co sa skutocne stalo netusis ani ty.
LeibnitzX napísal:Absolutne nahodne ma oslovila ze ci by som jej nevedel nastavit internet.
Jeden zo zenskych trikov ako dostat pozornost a zaroven dodat chlapovi pocit dolezitosti - poziadat ho o pomoc v tom, v com je doma. Samozrejme vzdy to moze byt aj len ziadost o pomoc. Spolahlive poznavacie znamenie je, ze javi zaujem o konverzaciu aj potom co jej vyriesis problem.
LeibnitzX napísal:Povedal som jej ze o dva dni pre seba varim obed, ak chce tak sa kludne moze pridat. Kedze som vedel ze je to 1:1000 sanca tak som prezieravo obed presunul na siestu vecer.
Ak suhlasila s tymto tak jej bolo s tebou dobre. Takze to nebolo len o nastavovani internetu. Bodka. Aj ked to, ze si planujes obed varit o dva dni sa da podat aj lepsie ako vetou "o dva dni si budem varit, neprides?".
LeibnitzX napísal:Obed sa jej pacil (bodaj by nie ked som sa vrtel v kuchyni asi 4-5 hodin a mal lepsi poriadok na izbe ako ona).
Dat si zalezat nie je zla vec ale bolo by dobre keby o tom nevedela. Proste je lepsie ked akakolvek snaha vyzera, ze to spravis bez namahy. Takze keby nieco tak taky poriadok a tak skvele si varis vzdy.
LeibnitzX napísal:Potom sme kecali, ona odisla pod nejakou cudnou zamienkou (?) ale eventualne sa (s trochou prehovarania) vratila (mohlo byt pol 10, nepamatam sa).
Testovala zaujem a sebavedomie. Nemam dostatok informacii aby som posudil ci si to uhral dobre alebo sa vratila s tym, ze tomu este da sancu.
LeibnitzX napísal:Spomenul som si ze treba "kino" tak som sa jej eventualne velmi neagresivne dotykal.
Eventualne to znizovalo entropiu nasledujucich udalosti ale opat to bolo v markatnej podmienenosti na prevedeni. Pevne verim, ze pred zenami sa takto nevyjadrujes.
LeibnitzX napísal:Eventualne som jej ohmatal klembu na chodidle (nemala ju plochu ako ja) postupne som sa dostal k lytku a kolenu.
Tieto casti zenskeho tela mozes so zaujmom pozitivne okomentovat. Sice som este ziadnej zenskej klenbu na chodidle nechvalil ale niekedy to skusim. Zena sa ma vtedy spravat ako dama (kompliment prijat, podakovat a neriesit). Pokial sa tak nesprava tak ju o nicom nepresviedcaj ani to neries.
LeibnitzX napísal:Kedze som si pripadal ako prvy clovek vo vesmire nevedel som ci je to ok (je jej to prijemne? je to trapne? znasilnujem ju?).
Jednoducha otazka "Paci sa ti to?". Pri masazi je vhodna kedykolvek pri inom type dotykov zalezi od situacie. Ak niekto vie napisat kedy ano a kedy nie tak sem s tym nech to ma vysvetlene polopate.
LeibnitzX napísal:Nejako sme sa zasek dali do reci, ale odsadla si dalej.
Kedze si nebol uvolneny tak sa ani necudujem. Si musel posobit, ze nemas ponatia o tom co robis.
LeibnitzX napísal:Eventualne doslo ze ma pomasiruje, ale bola na to krypel, tak som jej povedal ze jej ukazem na nej ja (myslim ze tie pohotove reakcie boli asi moja jedina deviza). Cez tricko. Potom som jej dal cisty uterak ze nech si da dole tricko a pouzil som nejaky olej. Parkrat som skusal "ist nizsie" ale postupne si napravala hornu hranicu sukne ktoru som sa snazil jemne po troske posuvat masirovanim dole. Eventualne to nejako zakapalo a asi o tretej rano odisla.
Jedno slovo: Balanc. Treba vyvazene slov (pytat sa co sa jej paci), intenzity dotykov (menit miesta, tlaky, uhly, prsty, hanky, dlane - a pritom pozorovat), tvojej uvolenosti a pohybov (zalezi ci sedis na nej alebo vedla nej) a este par malickosti (napr. niekedy jemne dychnut na krk). Je to interaktivny proces takze nejake zarucene pravidla nehladaj.
LeibnitzX napísal:Vo vseobecnosti som sa bal ist do sexualnej roviny takze to cele mozno chapala len nesexualne, potom by to bolo dost trapne.
A coho si sa bal? V najhorsom pripade by sa zbalila a sla prec. Co urobila aj tak.
LeibnitzX napísal:Dalsi den som ranajkoval u nej, ale snaha jej ranajok bola mozno 1/20 mojho obeda a znova sme sa rozpravali o behani. Potom to zakapalo definitivne
Socialna interakcia nie je sutaz. No a ked sa chcela rozpravat o behani tak v tebe chcela vzbudit nadsenie ake ma chlap v sebe ked rozprava o svojej vasni. Alebo ju to behanie vazne bavi. Tak ci tak, mal si sa jej dotykat aj vtedy.
LeibnitzX napísal:Moj dojem z toho celeho bol dost zmiesany - neviem co si mozem dovolit, kedy a ako to precitat. Hlavne neviem aky je rozdiel medzi dobyvanim a odmietnutim. Neobhajujem svoje akcie (sam viem o niektorych veciach ktore mohli byt lepsie) ale ozaj neviem co som mal spravit. Hlavne sa mi nezdalo ze by som ju moc pritahoval a chudinka fakt niekedy na mna pozerala nechapavo ...
Ak sa tu nad tebou zlutuje viac ludi a zacne ti pisat ako ja (namiesto jednoducheho dodrbavania) tak sa tu aj nieco dozvies. Lenze musis ratat s tym, ze su tu ludia a ludia vzdy budu radsej poukazovat na neschopnost inych ako snazit sa uvedomit, ze to co oni vedia podvedome nie je samozrejmostou. Potom snad nabuduce uz nebude zena z tvojich reakcii zmatena, ze o co ti vlastne ide.