kruta realita.
1: nasa profesiaonalna armada je banda posranych chlapov, ktori si vyskakuju vzdy len na tych na ktorych si myslia ze mozu. v sukromi vam aj velitelia povedia ze oni by nezabili ani muchu. Velky predpoklad toho, ze ked nastane vojna, nase profi vojsko sa rozuteka s krikom kade tade. hlavne za svojimi rodinami.
2. je jedna vec bojovat stylom mam vzor 58 a nic sa mi nemoze stat, a druha vec ze nepriatel ma top techniku, lepsiu vybavu ako ja a jedinu motivaciu, zabit ma za kazdu cenu, zabit moju zenu, deti, vypalit mi dom, a zlikvidovat moj stat stoj co stoj. toto si kazdy nas "vojak" uvedomi pri prvom bombardovani, chemickom, biologickom a jadrovom utoku..... kto si mysli ze nasi profesionali budi super chladne vrazedne stroje, tak ked tie stroje uvidia ako im horia rodiny zaziva, ako zomieraju ludia po desattisicoch, ako su vsade ruky nohy, neustale bombarodovanie a vojna ako taka, tak vela z nich pojde v hlave do kytek.
3. tych nasich par profesionalov vystrielaju v prvom utoku, otazka na zamyslenie, potom co ? potom bojuju ludia.
4. NATO a profi armada, uz sa spamatajte, sme tak nevyznamna krajina ze sa na nas vsetci vyseru ako to spravili pri druhej svetovej. zmluvu podpisal kazdy a ked sa na nas valili nemci ani Brit ani francuz nepomohol, az ked im od nemcov zhoreli vlastne domy, vtedy sa posrali. a amerika? tej to bolo tak vsetko jedno, pokial im sikmooky nepodpalil ostrovcek tak zato schytal dvakrat atomofku.
5. kazdy slovak ma viacej spolocne s rusom ako s americanom. Kto si to nemysli, tak na rovinu, dieta narodene v SNINE sa v 10 tich rokoch dohovori aj s ukrajincom, aj s rusom ked treba, aj s poliakom, aj s chorvatom, aj s cechom, .......
ked nema ale povinne anglicky jazyk s americanom sa nedohovori.....
6. do ukrajiny blizsie ako do new yorku, ne ?
7 do moskvy stale blizsie ako do new yorku, ne ?
8. nase zbrane a vybava boli prevazne z ruska, neregistrujem zeby nam americania dali zbrane, nejako som nezaregistroval zeby SR mala darom vrtulniky, stihacky, tanky, BVP cka, dodavky, samohybne dela, samopaly, pistole, granaty, miny, vybusniny, lekarske potreby, a podobne uz KOMPLET TOP Z NATO ..... a to uz v NATO nejaky ten piatok sme, ze ?
9. ked bude vojna medzi ruskom a amerikou, tak pokial sa nebudeme ostrelovat jadrovymi zbranami (ked hej kupujem lehatko z baumaxu, slnecne okuliare, opalovaci krem, cipsy, radio na baterky, nejake disko CD a idem hore na najblizsi kopec pozerat na to kino ) tak tuna bude hlavna mrdanica. neviem co je lepsie, aby nase zeny znasilnovala ruska armada, alebo aby nas chlapov znasilnovala ta americka, kde su buze**** brani v pohode a este sa tam aj medzi sebou beru. Naozaj, vyhra za vsetky drobne, bud mi vomrdaju zenu traja rusi, alebo mne prdel traja americki cernosi .... YES! teda pardon. Hooah !!!