ako to vyzerá v okolí vášho PC?
Re: ako to vyzerá v okolí vášho PC?
na stole nie je kam 
a nemáš možnosť si vyrobiť/kúpiť nejaké malé police pre repro, ktoré by si umiestnil po stranách stola? podľa môjho názoru mať repro pod stolom je to isté ako mať monitory pod stolom 
pod stolom to viac basuje
a okrem iného je to na intráku, kde si poličky jaksi robiť nemôžem...
//beardie: zabil
to by mi tak chýbalo
//beardie: zabil
mas byvat na Purkynaku 
//Curuj: nevies, co je dobre
//Curuj: nevies, co je dobre
U mňa doma takto, a na intráku vojenské podmienky, ktoré nejdem fotiť. 
PS: Áno, ten tablet tam nemá čo robiť, a reálne využitie tam nemá, len som sa cítil byť ukrátený, keď každý pred mnou mal aspoň tri obrazovky a ja iba jednu.
PS2: Tie modré diódy hore naživo nie sú také agresívne, iba mi to nepobral mobilný foťák. Je to neskutočne výborné ako "backlight", pri pozeraní filmu či grafických prácach na nezaplatenie. Niektorí si dávajú lampu za monitor, ja mám toto. Plus, vidím na klávesnicu. Treba vyskúšať, odporúčam. Navyše, je to RGB pás s diaľkovým, čiže akýkoľvek odtieň a intenzita svietenia, intímčo.
PS: Áno, ten tablet tam nemá čo robiť, a reálne využitie tam nemá, len som sa cítil byť ukrátený, keď každý pred mnou mal aspoň tri obrazovky a ja iba jednu.
PS2: Tie modré diódy hore naživo nie sú také agresívne, iba mi to nepobral mobilný foťák. Je to neskutočne výborné ako "backlight", pri pozeraní filmu či grafických prácach na nezaplatenie. Niektorí si dávajú lampu za monitor, ja mám toto. Plus, vidím na klávesnicu. Treba vyskúšať, odporúčam. Navyše, je to RGB pás s diaľkovým, čiže akýkoľvek odtieň a intenzita svietenia, intímčo.
tak konecne poriadny upgrade stolapatro16 napísal:post1758386.html#p1758386
patro16: ten stol je spravený na mieru ? Lebo aj mne by sa nieco take zislo ale v obchodov som videl onicom stoly...
pravdepodobne je namieru (nieje z obchodu), ja som taketo nieco hladal dva roky az prisla spravna ponuka 
-
nejakymarko
Addict
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Čo sú to za reproduktory ?Trymore napísal:Niektorí to máte zariadené fakt super a pekne.
Ja mám svoje pracovné, teda skôr oddychové miesto zariadené jednoducho a musím mať vždy poriadok na stole, inak nemám dušu na pokojiFotené mobilom a s umelým osvetlením, takže kvalita nič moc.
Ked je zle pocasie, tak mam home office
(len sluchatka som si nechal v robote)
K-u-b-i-a-k: Teufel Concept D 500 THX.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Po dlhej dobe som si domov zaobstaral desktop. Chcel som nieco netradicne.
co to za grafika
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa nemylim, mala by to byt HIS ATi Radeon 5770, referencny dizajn.