Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...
Počas strednej som často chodieval za jednou veľmi dobrou kamarátkou na dedinu. Boli sme tam taká partia kamarátov spolu s jej susedmi v našom veku, v lete každý deň grilovačky, chodili sme ku vode, občas niečo popili. Pre mňa ako chalana z mesta bol život na dedine úplne niečo iné, niečo super. Spoznal som tam jednu ich kamarátku raz na opekačke. Už od začiatku chodila stále za mnou a ja som si to akosi neuvedomoval. Ten večer sme opekali na záhrade u jedného kamaráta a ja som mal ísť domov. Prehovorili ma, aby som ostal, tak som volal domov, že ostávam spať u tej mojej dobrej kamáratky. Aj rodičia ju poznali, tak bez problémov. Tá baba, ktorú som spoznal, ma však prehovárala, aby som šiel spať k nej. Tak si vravím, prečo nie. Trochu pripití sme prišli k nej domov, pýtam sa, že kde budem spať a ona že však pri nej v posteli. Mala obrovské letisko, teda tú posteľ myslím. Sme sa povyzliekali, ja do trenírok, ona tiež do spodného prádla, chvíľu sme sa rozprávali a potom som sa otočil a šiel spať. Nemala nikoho doma. Jej rodičia boli kdesi na návšteve, sestra u kamarátky. Ráno som sa hneď zbalil a utekal na prvý autobus. Ešte aj vteda ma prehovárala, aby som nikam nešiel a ja utekal ako blbý. Ideálna príležitosť a mňa vôbec nenapadlo, že ona chcela sex. Ešte teraz mám pred očami jej tetovanie a zarezané tangáče, keď sa v noci prevaľovala v posteli. Potom som sa dozvedel, že má rada sex a všetci sa ma hneď pýtali, že ako bolo, či sme si užili a tak. A ja že nič nebolo. Mal som asi 16 alebo 17 rokov, krásna baba, dokonalá situácia, ktorá sa nenaskytne len tak a ja som nič neurobil. Ako rád by som vrátil čas. Nevyužil som šancu, presne ako tuto autor témy.
Qwerty, teraz ty.
Qwerty, teraz ty.
qwertyho bludy a sny ma nezaujimaju, sorry.
Len pre zaznam, tvoja situacia pinco je uplne ina ako moja takze ma s tebou neporovnavaj - ak sa pred niekym dobrovolne baba v prazdnom byte vyzlecie do tangacov a nic nerobi tak musi byt ozaj pripad. Nevyuzil si nieco ked si vobec nemusel burat bariery. Ja som ich bural ale prichadzali vzdy nove. Ano - mozno to bolo len divadlo ale znasilenie riskovat nepotrebujem. Tolko.
Len pre zaznam, tvoja situacia pinco je uplne ina ako moja takze ma s tebou neporovnavaj - ak sa pred niekym dobrovolne baba v prazdnom byte vyzlecie do tangacov a nic nerobi tak musi byt ozaj pripad. Nevyuzil si nieco ked si vobec nemusel burat bariery. Ja som ich bural ale prichadzali vzdy nove. Ano - mozno to bolo len divadlo ale znasilenie riskovat nepotrebujem. Tolko.
Je to presne to isté. Žiadne bariéry tam nie sú. Zo všetkých tých náznakov, ktoré ti dávala si nedokázal nič vyčítať. Takisto ako ja vtedy. Či už ide o babu, ktorá sa vyzlečie do spodného prádla, alebo, ktorá ti dovolí dotýkať sa jej a masírovať ju. Je to jedno a to isté.
-
qwerty-xyz
LeibnitzX ---skusenosti mam ja osobne bohate, a myslim ze vela ludi tuna ma zazitky aj dobre, aj trapne. par ludi tu uz svoje aj napisalo. to ti chceme zvysit sebavedomie, ze stalo sa to aj nam. ale sme sa otriasli, aucili sme sa co a ako a slo sa dalej.
Lenze to by si musel uznat fakt, ze ja nekecam,a to by si bohuzial aj musel priznat ze si neschopny blbecek, ktory nevie citat naznaky ktore mu zena dava, a nevie si priznat ze mu ludia problematiky znali nechcu zle, prave naopak, snazia sa pomoct, lebo kedysi zazili obdobne situacie, a radami, ponukanou pomocou, mozu ostatni chlapci predist takymto podobnym trapasom, a lepsie vyuzit sance ktore dostali.....
pre teba vedeckeho, logickeho, a statistickeho cloveka to musi byt rana pod pas co ? zistit ze tvoja LOGIKA u zien nefunguje, a naopak funguju osvedcene rady a figle, ktore ked si neosvojis, tak ta logika nezachrani. A U ZIEN BRATM, ta logika nezachrani uz vobec.
ked zena chcela, a ona chcela, bariery si si tam stavial ty sam, pretoze tam ziadne neboli. a netrep zvasty o pravdepodobnosti, statistike, a bla bla bla.
Lenze to by si musel uznat fakt, ze ja nekecam,a to by si bohuzial aj musel priznat ze si neschopny blbecek, ktory nevie citat naznaky ktore mu zena dava, a nevie si priznat ze mu ludia problematiky znali nechcu zle, prave naopak, snazia sa pomoct, lebo kedysi zazili obdobne situacie, a radami, ponukanou pomocou, mozu ostatni chlapci predist takymto podobnym trapasom, a lepsie vyuzit sance ktore dostali.....
pre teba vedeckeho, logickeho, a statistickeho cloveka to musi byt rana pod pas co ? zistit ze tvoja LOGIKA u zien nefunguje, a naopak funguju osvedcene rady a figle, ktore ked si neosvojis, tak ta logika nezachrani. A U ZIEN BRATM, ta logika nezachrani uz vobec.
ked zena chcela, a ona chcela, bariery si si tam stavial ty sam, pretoze tam ziadne neboli. a netrep zvasty o pravdepodobnosti, statistike, a bla bla bla.
Ak mi nas fakt, napr 1+1=2 tak to beriem.
Ak mi nas tvoj nazor - nieco co sa neda overit tak musim vziat do uvahy tvoju reputaciu. Tak isto ako si business nenajme konzultanta ktoreho NAZOR je (to co predava) nie je doveryhodny - ja tebe nedoverujem vobec.
pinco - neni to to iste. Ta baba chcela 100% s tebou sex. U mojej NIKTO nevie povedat takuto urcitost (osobne si myslim ze friendzone je pravdepodobny - preco sa nenechat vymasirovat zadarmo; ja by som sa mozno nechal od neatraktivnej s ktorou by som sex nechcal mat pomasirovat zdarma, ak by to stalo za to). Ano, zda sa ze to tam mohlo byt ale nebolo to take okate a k tomu navyse sa vsemozne branila takze ak to chces porovnavat je to ako porovnavat trabant a BMW - obe veci jazdia, ale ...
Ak mi nas tvoj nazor - nieco co sa neda overit tak musim vziat do uvahy tvoju reputaciu. Tak isto ako si business nenajme konzultanta ktoreho NAZOR je (to co predava) nie je doveryhodny - ja tebe nedoverujem vobec.
pinco - neni to to iste. Ta baba chcela 100% s tebou sex. U mojej NIKTO nevie povedat takuto urcitost (osobne si myslim ze friendzone je pravdepodobny - preco sa nenechat vymasirovat zadarmo; ja by som sa mozno nechal od neatraktivnej s ktorou by som sex nechcal mat pomasirovat zdarma, ak by to stalo za to). Ano, zda sa ze to tam mohlo byt ale nebolo to take okate a k tomu navyse sa vsemozne branila takze ak to chces porovnavat je to ako porovnavat trabant a BMW - obe veci jazdia, ale ...
Karta sa otocila teraz je LeibnitzX zrazu odbornik na cudzie vztahy 
Ked prisla zenska s tebou na byt, a este k tomu prazdny, dala si dole tricko, a chcela masaz, tak sex si mal pod nosom, no nespravil si to, neviem ako Vam, ale mne domov nechodia zeny a nevyzliekaju sa u mna v izbe len tak omfg. Pochop to, za normalnych okolnosti by sa to nestalo. Keby si sa jej nepacil, tak zabudni na to, zeby si dala dole triko, nieto vlastne prist do prazdneho bytu s tebou.
LeibnitzX, už len to, že prišla k tebe domov do prázdneho bytu, a že si dala dolu tričko je znak toho, že sex chcela. Že by chcela len masáž ? Prosím ťa, nebuď taký naivný. Problém bol zrejme v tebe, že si sa nemal k činu, nesprával si sa tak ako chcela, nezvádzal si ju a potom ju možno aj prešla tá chuť na sex, keď videla aký si.
-
qwerty-xyz
Lubos ticho, leibnitzX je expert na zeny. bacha !
leibnitz, porovnavas moju reputaciu na fore s realitou? ludia co mna pozonaju osobne tak vedia, a aj ti co ma ohovaraju na fore tak v reale su posrani hocico spravit, alebo sa len pozdravia a hlava dole, lebo vedia ze pravdu mam ja, ktoru si viem osobne aj obhajit, oni tu svoju nevedia.....
mal si prilezitost a presral a presikal si ju, ako sa len dalo, ako som uz pisal, priznaj si ze si ko*ot, neignoruj moje prispevky o tom ako zbalit zenu, NASTUDUJ SI TO CO SOM TI NAPISAL JA, pripadne aj knihu, .... THE GAME je o sposoboch kontaktaze, a na vela veci co oni robili ty jednoducho nemas, nie preto lebo si nizky, ale preto ze si curak, autor knihy strauss tiez nie je vysoky, praveze je krpaty a skaredy. ty si citaj s POCHOPENIM knihu ako zbalit zenu 1 a ako zbalit zenu 2.0 od Baranka, .... ktoru ked budes naozaj citat s pochopenim tak mozno ti to trocha otvori oci.
v psravny den, v spravny cas a na spravnom mieste, s nastudovanim prislusnej literatury a so zobranim si niektorych rad z tohoto fora k srdcu mas sancu aj na prvykrat zbalit babu 6/10 .... popripade viacero 6tiek. tak nas kur*a vsetkych nepresviedcaj o tom ako sa to neda, ked kazdy ti tu vie napisat ako sa to da, a aj si to dolozit s tym ze sa to da. ci co myslis ze si to vsetci vymyslame? pripadne len ja si vymyslam? ja som na tom bol so zenami dost biedne, ale spamatal som sa, snazil som sa, vycibril som sa a viem ako na to. nie je to nic tazkeho, len niektorym to ide samo, a niektori to musia nastudovat. 
-
javatar
Hardcore addict
LebnitzX len nechape ako funguje pritazlivost zo strany zien. Preto si nekladie otazku "Co povazuju zeny za pritazlive?" ale "Preco nie som pritazlivy pre zeny?". No a hladanie odpovede na druhu otazku mu ide kvalitne...
-
qwerty-xyz
odpoved na prvu je v knihe rozpisana profesionalne. nechapem preco tomu nikto neveri. knihy ako zbalit zenu, jednotka aj dvojka su podla mna fajn. aj podla mnohych dalsich.
toto co robi autor temy je tyranie vlastnej osoby, hladanim sposobov ako sa to nepodari a nie naopak.
toto co robi autor temy je tyranie vlastnej osoby, hladanim sposobov ako sa to nepodari a nie naopak.
LeibnitzX, vysvetlíš mi prečo chceš všetko riešiť tabuľkami, štatistikami a čo ja viem ešte s čím ? Ty nehľadáš riešenie ako sa to dá, ale ako sa to nedá, resp. prečo sa to nedá. Všetko sa dá, len treba chcieť.
Počúvaj ostatných ako Ti radia a zo všetkého si zober nejaké ponaučenie.
Je jasné, že sa na začiatku popáliš a nevíde Ti to, ale jednoducho musíš skúšať aby Ti to vyšlo.
Tu si sa už zopár krát rozpísal, tak prečo nejde do mesta hľadať nejaké baby ? Niečo by si snáď vykoktal keď už nič iné
Alebo sociálne siete na začiatok, keď sa bojíš naviazať hneď osobný kontakt.
Alebo kvôli niečomu inému sa bojíš ? Že by si spoznal babu ktorá by sa s Tebou chcela vyspať ? Tam máš nejaký blok, že sa bojíš čo bude ak zlyháš alebo čo ja viem čo ? To len čisto teoreticky, možno za tým nič takéto nie je.
Počúvaj ostatných ako Ti radia a zo všetkého si zober nejaké ponaučenie.
Je jasné, že sa na začiatku popáliš a nevíde Ti to, ale jednoducho musíš skúšať aby Ti to vyšlo.
Tu si sa už zopár krát rozpísal, tak prečo nejde do mesta hľadať nejaké baby ? Niečo by si snáď vykoktal keď už nič iné
Alebo kvôli niečomu inému sa bojíš ? Že by si spoznal babu ktorá by sa s Tebou chcela vyspať ? Tam máš nejaký blok, že sa bojíš čo bude ak zlyháš alebo čo ja viem čo ? To len čisto teoreticky, možno za tým nič takéto nie je.
-
DarkNation
Expert
Možno je gay, ale odmieta si to priznať.
nechcel by som zensku, ktora so mnou chce vyspat hned ako ma stretne94faroSVK napísal:Že by si spoznal babu ktorá by sa s Tebou chcela vyspať ?
robi to pri kazdom => je to stetka
Samozrejme som nemyslel takú ktorá by to urobila pri každom, ani takú ktorá hneď pri prvom stretnutí. Keď to tak vyznelo tak sorry. Pointa je o jednu vetu ďalej 
no dojebavate ho, ze ju nefikol
nevidim dovod, preco by mal
nevidim dovod, preco by mal
Ja neviem co uz potrebuje počuť,alebo prečítať aby nieco pochopil.
Problem ma v sebe a rieši veci v ktorých problem skutočne nie je.
O ženských nevie skoro nič, takže nech tam presmeruje pozornosť.
PS: nemusel samozrejme..len on plače nad tým, že ho ziadna nechce a pritom jedna by mu aj dala.
A áno niečo mu povedala nato aby jej nechytal stehno a podobne...ale to preto aby nevyznela lacno, ako nejaká štetka.
Ako tu uz spomenuli ludia, tak kebyze tá baba nechce, nejde k nemu na izbu a uz vobec by tam nelezala polonaha.
Problem ma v sebe a rieši veci v ktorých problem skutočne nie je.
O ženských nevie skoro nič, takže nech tam presmeruje pozornosť.
PS: nemusel samozrejme..len on plače nad tým, že ho ziadna nechce a pritom jedna by mu aj dala.
A áno niečo mu povedala nato aby jej nechytal stehno a podobne...ale to preto aby nevyznela lacno, ako nejaká štetka.
Ako tu uz spomenuli ludia, tak kebyze tá baba nechce, nejde k nemu na izbu a uz vobec by tam nelezala polonaha.
Ale veď to doje*** nie je. Nikto mu to nekázal aby to urobil alebo neurobil. Ja som len na to narážal či tam nebude nejaký iní dôvod.
No to nikto, ale on sa stazuje, ze nema sex a chcel by