Arogantni vodici na cestach
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
Predne hmlovky tym ze byvaju fakt nizko nad cestou nie su v kolone taky problem ako zadne. z toho titulu chapem ked sa nedaju zapnut zadne bez prednych, ze niekto svieti prednymi v kolone.
Aj ked som rad ze si to viem na svojom riadit osobitne.
Ale tie zadne... hlavne fakt ked sedim tak, ze hlavu mam 1,30 nad cestou a dodavka ma hmlovku 1,20 nad cestou...
Aj ked som rad ze si to viem na svojom riadit osobitne.
Ale tie zadne... hlavne fakt ked sedim tak, ze hlavu mam 1,30 nad cestou a dodavka ma hmlovku 1,20 nad cestou...
-
tacosi
Moderátor
Ked ide zamnou voz so zapnutymi prednymi hmlovkami mi nevadi absolutne tak,ako aj ked ma zapnute hoci aj dialkove.
Väcsinou ma seru,ked idem ja za nim a ma zapnute zadne a svietia ako svina... ked su to iba tlejivky,tak v poho.
Je sice pravda,ze ich aj tak obehnem ale niekedy sa fakt vyskytne situacia,ked sa to aj 1-2 kilometre neda,aj ked poznam cestu odmalicka,a ja vtedy chytam mindraky.
Väcsinou ma seru,ked idem ja za nim a ma zapnute zadne a svietia ako svina... ked su to iba tlejivky,tak v poho.
Je sice pravda,ze ich aj tak obehnem ale niekedy sa fakt vyskytne situacia,ked sa to aj 1-2 kilometre neda,aj ked poznam cestu odmalicka,a ja vtedy chytam mindraky.
ja si vcera idem predo mnou nemiestne vozidlo ideme v duchu si nadavam ze 20kmh (ok bolo to v sidliskovej ulicke ale ajtak..) zrazu bum brzdy a stojime ..
Zrazu pokracujeme, fasa... Po chvili zase bum brzdy stojime nakoniec z auta vybehol nasraty tipek ze "NEVIDIS ZE CHCEM PARKOVAT???" tak vtedy do mna tisic jedov vyhucal som na neho ze na co ma smerovky a odpoved? "NACO SMEROVKU?! SI VIDEL ZE CHCEM PARKOVAŤ MAL SOM SPIATOČKY!" vtedy uz som nevedel ani co mu mam na to povedat tak ked takyto kookti jazdia po cestach tak sa nedivim ze kazdy treti den som nasraty uz po ceste do prace 
-
Grim
Darca
Keď máš problém vidieť spiatočku, tak to musíš byť totálne slepý, alebo sa nevenuješ dostatočne sledovaniu situácie na ceste. Myslíš, že by si si smerovky všimol, keď si spiatočku nevidel?
Problem je v tom, ze v case, ked on zastavil a hodil spiatocku s neprecitanym umyslom zaparkovat na miesto, kde ja uz som ho logicky blokoval kedze som nemal sancu z jeho chaotickych nekoordinovanych pohybov vycitat co sa chysta 
-
Grim
Darca
...to nevadí, že si ho blokoval...stačí cúvnuť...ale tebe to nedocvaklo, lebo si nevidel spiatočku, keď si sa pozeral nejakej babe na prdelku...keby som tam stál ja, tak stojím na spiatočke, kým ti to nedojde...raz by si cúvol...no ták...priznaj si chybu... 
-
Grim
Darca
...nie ty trdlo...chybu v tom, že si nedával pozor...keby si pozor dával, všimol by si si spiatočku, šak tá svieti viac jak brzdové svetlá...a potom už by stačilo len cúvnuť, aby ten pred tebou mohol zaparkovať...
za mnou stalo auto... samozrejme, ze som sa snazil cuvnut aj ked som nadaval aky je to kon cuvol som 20 centy a ostali sme vseci stat, v klude mohol tuknut do smerovky a cela situacia by sa nestala 
a pozor som daval a to velky, pri tych jeho pohyboch to vypadalo ze chce aby do neho niekto nabural
a pozor som daval a to velky, pri tych jeho pohyboch to vypadalo ze chce aby do neho niekto nabural
Hegy nic v zlom, myslim ze ste sa vcera stretli dvaja rovnaki 
//len toto som precital: "ja si vcera idem predo mnou nemiestne vozidlo ideme v duchu si nadavam ze 20kmh (ok bolo to v sidliskovej ulicke ale ajtak..) zrazu bum brzdy a stojime ..
Zrazu pokracujeme, fasa... Po chvili zase bum brzdy stojime" a uz som vedel, ze chce zaparkovat, ale mozno je to preto, ze stretavam takych casto...
//len toto som precital: "ja si vcera idem predo mnou nemiestne vozidlo ideme v duchu si nadavam ze 20kmh (ok bolo to v sidliskovej ulicke ale ajtak..) zrazu bum brzdy a stojime ..
To je v poho ja o sebe viem ze som aky som.... a just by som ho nepustil aj keby sa dalo, lebo bol kreten. Zial... Ale ze si este hubu otvaral a neodsuchal nohami ma fakt prekvapilo. 
No a potom to tak vyzera kazdy si zastavi kde chce bez akehokolvek naznaku ci predzvesti...
//bobr, prve zastavenie nikde naokolo parkovacie miesto, druhe zastavenie jedno prednim a jedno za nim (kam chcel zrejme ist, lenze kedze som stal uz za nim nemohol), 5 sekund nic, stojime zrazu spiatocka (radim spiatocku aj ja a zistujem ze nemam kam cuvat), rozhorcene zaparkoval o miesto dopredu a zacal pixlovat.
No a potom to tak vyzera kazdy si zastavi kde chce bez akehokolvek naznaku ci predzvesti...
//bobr, prve zastavenie nikde naokolo parkovacie miesto, druhe zastavenie jedno prednim a jedno za nim (kam chcel zrejme ist, lenze kedze som stal uz za nim nemohol), 5 sekund nic, stojime zrazu spiatocka (radim spiatocku aj ja a zistujem ze nemam kam cuvat), rozhorcene zaparkoval o miesto dopredu a zacal pixlovat.
-
Grim
Darca
...ešte ti môžem napísať, že sa nemáš lepiť, ale ja sa lepím a sral by som si do huby, takže radšej budem držať hubu...
co znamena lepit, nebolo to 70 metrov ako na dialnici ale pri rychlosti 20kmh snad nepotrebujem mat pred sebou miesto na 3 auta, jasne, keby idem 3 auta za nim asi tato situacia nevznikne ale viete ako to chodi... sam neuznavam kilometrove rozostupy potom hlavne vo velkych mestach prejdu na zelenu 2 auta ...
No ja sa priklonim k Hegymu, ze jednoznacne mal blikat. Tito primitivi, ktori nemaju pravdu, nie su v prave a este sa budu hadat (!!!) by mali byt zbaveni svojpravnosti.
-
Arkaz
Addict
Ak by zamnou nebolo nic cuvol by som na margo jeho cuvacich svetiel no ak by boli zamnou auta tak to je jeho chyba ze nedal smerovku ako moze clovek predpokladat ze chce parkovat.
-
Grim
Darca
...môže byť...škoda, že to Hegy nenapísal hneď v prvom príspevku, že za ním stálo daľšie auto...
to bol uz ako bonus, nasledok toho ze nedal smerovku, nemyslel som ze budem podrobeny takemu vysluchu a ze ostanu vseci pri pointe 
v konecnom dosledku jak som mal ja spiatocku zaradenu zrejme zacal cuvat aj ten za mnou ale to uz pan sa hneval lebo je kreten a zaparkoval si kusok dalej
v konecnom dosledku jak som mal ja spiatocku zaradenu zrejme zacal cuvat aj ten za mnou ale to uz pan sa hneval lebo je kreten a zaparkoval si kusok dalej
ja som vcera videl policajtov ako sa v aute premavaju po sidlisku asi 35-40km pribrzdovali, potom zase na takych 35km.., co s nimi? obehnut? neobehnut? neviete aky den ma policajt a ci vas nezastavi ked ho fuknete v 50km 
Urcite obehnut.... akurat raz sa mi stalo ked som ich takto v sobotu o 7 rano obehol ze ma zastavili, skontroloval doklady poobzeral auto, technicak, par teplych otazok a pustil ma dalej.
Preco nie? Pokial neprekrocis rychlost a mas auto sposobile, nevidim problem.