takychto situacii sa stane neurekom a Ty nemozes vediet, co napr. aky mal problem vodic na prvom videu, ci na niekoho par sekund necakal alebo nevysadzal, a tak podobne... ci Ty si v zivote na ceste takto nezastavil? ak nie kvoli problemu, tak rovno aj kvoli tomu, ze Ti niekto vystupoval? no jezis, stane sa... presne mi to pripomina fotografie spred obchodnych domov, kde ti buze**** poctivo nafotia kazde jedno auto, ktoremu trci koleso cez ciaru, daju to este aj na internet s pohorsujucim komentarom a pritom sa nikto nepyta, ako auta stali pred dvoma hodinami, ked vodic parkoval... a tuto dokonca ani vodic nic neporusil, zakaz plati od tabule a nikoho nezaujima, ci bol pred nou 2 centimetre, 1 metre alebo kolko...
na druhom videu je co zle? sofer isiel pomaly, siel 70... ak sa to niekomu nepaci, ma ho obehnut... nikto nie je povinny ist na 90tke 90, na 130tke 130 a na 50tke 50... a tie moje 120W dialkove Ti zapnem do spatakov aj ja, ked na mna budes bezdovodne trubit... nejake krizove brzdenie som nezaznamenal, okrem toho pred neho nevidim... hlavne, ze sofer je dolezity ako kilo soli...
na tretom tiez nic zvlastne nevidim... policajti boli akurat vystceni cez pruh kvoli tomu, aby ich bolo vidno v spatnych zrkadlach...
...no a k tym Tvojim komentarom a obhajovaniu sa ani vyjadrovat nejdem... a keby si mal rovno aj vo vsetkom nahodou pravdu, tak takychto videi Ti spravim denne aj pat, je na tom zaujimave akurat to, ze sa nad tym dokaze niekto pozastavovat a este si s tym dat tu namahu posielat to na internet...
// no teraz som pozeral aj par ostatnych videi toho cloveka na
https://www.youtube.com/channel/UC1FI8H ... XYujP_0bfA a vyzera to akurat tak, ze chlapec si kupil kameru do auta a teraz musi kazdy preslap poctivo zverejnovat na internete... a ked nie, tak sa nad tym aspon pohorsuje pred kamaratmi, ked im to pusta na telefone... Ty vole, a este davat tam nahravku, ako ide okolo nejakej nehody... no co na to povedat...