Nečakaj, že ťa budú niekde tri roky učiť programovať. To by si predsa zvládol za semester
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2015, 14:13)
Ten zdroj som veľmi nepochopil. Ja predpokladám, že sa bavíme o FIIT STU a na ňu som počul veľa pozitívneho. Na TUKE zase veľa negatívneho, takže tam nie je o čom.pán, čo sa bojí napísať svoj názor verejne, ale do karmy sa nebojí mi napísal:to, ze ta maju v peachi je fakt... support a ochota zo strany vyucujucich na cvikach je na bode mrazu... naucit samostatnosti je jedna vec, ale aj v praxi pracujes v time a ked daco nevies tak sa opytas a kolega poradi. (zdroj znalosti: TUKE)
Reagujem hlavne na toto
Áno, tak to má byť. Učitelia určite radi pomôžu a poradia v rámci predmetu. Ale ak za učitelom prídeš v treťom ročníku a spýtaš sa "A ako mám inicializovať pole?", tak sa netreba nečudovať, že to odignoruje. Nevravím, že to je konkrétne niekoho prípad, proste študent sa programovať naučí v prvých (typicky)dvoch semestroch a odvtedy sa berie, že to vie.Pascalwb napísal:Na FIIT sa programovanie moc neriesi, prve rocniky su nejake zaklady v C a OOP a potom uz je to len, ze spravte toto a uz je jedno ako to spravis a v com.
Mohol by harrison napísať, on je z FIIT STU a prípadne ma opraviť. Ja som bol vždy v tom, že tá fakulta je dobrá.