Referendum o rodine
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Referendum o rodine
vsak prave..najprv mali prist s nejakym pevnym navrhom ako by to fungovalo a nie s takymto vagnym bludom
-
harrison314
Hardcore addict
leze z referendom nepisla vlada, ani ministerstvo skolstva, ale AzR
-
guess.whoo
Redeemer
no ved to je ten problem..dalsi problem je, preco im odsuhlasili vobec takuto otazku
-
harrison314
Hardcore addict
Ta otazka tam nemala byt, nehovoriac o tom, ze to rovno spojili s eutanaziou.
ja od zaciatku hovorim, ze je to boj voci imaginarnemu nepriatelovi.
ja od zaciatku hovorim, ze je to boj voci imaginarnemu nepriatelovi.
-
Waagbistritz69
King
Referendum „za rodinu“ urobilo z homosexuality tému diskusií s našimi kolegami a kolegyňami, rodičmi, deťmi či známymi. Zväz Priama akcia odmieta postoje, ktoré vedú k nerovnému postaveniu ľudí na základe rasy, pohlavia či sexuálnej orientácie. To však neznamená, že podľa nás predsudky zo dňa na deň zázračne zmiznú. Na každého z nás sa od detstva nalepili prvky homofóbie, sexizmu či rasizmu. Zbaviť sa ich však dá a skúsenosť odborového organizátora zväzu IWW (Industrial Workers of the World) v USA je dobrým príkladom ako na to v praxi. Colt Thundercat opisuje, ako si poradil s nepríjemnou situáciou na pracovisku a navyše posilnil súdržnosť dovtedy homofóbnych kolegov proti šéfom.
„Vedel som, že to nebude ľahké. Priatelia, ktorí mali skúsenosť s prácou v danom sklade, ma varovali. Vraveli mi, akým problémom budem ako gej čeliť v hypermaskulínnom (pozn. prekl.: pojem z psychológie označujúci mužské stereotypy dovedené do úplného extrému), sexistickom a homofóbnom prostredí. So záujmom som si ich vypočul a čo najlepšie sa na to pripravil. 'To dám,' myslel som si, 'veď to nebude prvýkrát. Mám hrošiu kožu. Viem sa brániť. Poradím si s tým. Som pripravený.'“ ... http://www.priamaakcia.sk/-Srat-na-nich ... egami.html
„Vedel som, že to nebude ľahké. Priatelia, ktorí mali skúsenosť s prácou v danom sklade, ma varovali. Vraveli mi, akým problémom budem ako gej čeliť v hypermaskulínnom (pozn. prekl.: pojem z psychológie označujúci mužské stereotypy dovedené do úplného extrému), sexistickom a homofóbnom prostredí. So záujmom som si ich vypočul a čo najlepšie sa na to pripravil. 'To dám,' myslel som si, 'veď to nebude prvýkrát. Mám hrošiu kožu. Viem sa brániť. Poradím si s tým. Som pripravený.'“ ... http://www.priamaakcia.sk/-Srat-na-nich ... egami.html
-
javatar
Hardcore addict
A IMHO by to tak aj malo ostat. V UK tusim boli problemy s tym, ze chceli nazov marriage namiesto civil partnership.beardie napísal:1. otazka je jasna,
Prave preto chcu len pravo dieta z toho vynechat. Mne to pride ako problem osnov, ako pisem vedla "there is no evil knowledge". Ked si to tak vezmem tak ja som mal sexualnu vychovu v zmysle "ako sa rodia deti" od vlastnej mamy a o STD a antikoncepcii samostudium. Povazujem to za lepsie ako skolu ale viem, ze na rodicov v tomto smere spolah nie je. A teda som za to aby skola zahrnula do vyucby aj vychovu k zodpovednemu spravaniu sa v tejto oblasti.beardie napísal:3. teda tiez
pripustam istu polemiku ohladom
A tu troska obavy mam. Totiz carovne slovicko "diskriminacia" moze sposobit isty strach u zodpovednych a nasledne sa dieta prideli aj ludom, kde by sa nemalo. Ludia totiz casto vytvaraju opacny extrem ako riesenie problemu (napr. month of black history v USA - to akoze ma byt co?). Vzhladom na silu LGBTI lobby je to totiz celkom mozne.beardie napísal:2., ale vzhladom na to, ako prebieha adopcny proces, tak ja osobne by som ani s tym nemal problem
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tak uz aj v skole detom sa rozdavaju letaky
http://www.topky.sk/cl/10/1454695/Skand ... gn=feb2015
http://www.topky.sk/cl/10/1454695/Skand ... gn=feb2015
-
harrison314
Hardcore addict
um, ako sa ta ich sila prejavuje prosim ta? lebo paradoxne proti referendu ziadnu silnu lgbti lobby bojovat nevidimVzhladom na silu LGBTI lobby je to totiz celkom mozne.
-
javatar
Hardcore addict
nie lebo napr. za jbm na alianciu za rdn bude isto len proticirkevna iniciativa
o homolobby pisem napr. tu (posledne odstavce prispevku a nasledna diskusia potom) post1993782.html#p1993782
o homolobby pisem napr. tu (posledne odstavce prispevku a nasledna diskusia potom) post1993782.html#p1993782
-
seth82
Darca
Ja už iba dva dni pred tým paškvilom konštatujem, že táto spoločnosť smeruje do ešte väčších sračiek, v akých je teraz a to som neveril, že niečo také ešte možné je. Na Facebooku sa človek od reálnych ľudí dozvie kadečo, napríklad:
- homosexualita vznikla z vakcín http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/ ... osexuality
- v Holandsku je legálna pedofília a toto chceme aj na Slovensku?
- v Holandsku je legálna zoofília a toto chceme aj na Slovensku?
- deti budú mať na slovensku hodiny sexuálnej výchovy a tie do 12 rokov sa budú učiť ohmatávať sa
- vo švajčiarsku vraj prebehlo referendum o zákaze sexuálnej výchovy (čo síce nie je pravda, resp. jedna desatina z pravdy, ale čo už)
- referendum je pre každého povinnosť spolupodieľať sa na demokracii (výzvu desatiny voličov predsa musí ísť podporiť každý, no nie?)
- v Nemecku zatvorili rodičov, čo nesúhlasili so sexuálnou výchovou (X-krát vyvrátený hoax)
- ak referendum neprejde, Slovenskom bude "točiť" zopár mimovládiek a redakcie médií (WAT)
- sex je podľa letáčikov AzR "kompatibilné intímne spojenie"
- vo Washington Times bol článok, v ktorom samotné deti teplých vyhlásili, že ich rodiny sú vo výchove zlé (už som to tu vysvetľoval, že je to demagógia, ale čo už)
- v Nemecku sú učebnice, v ktorých sú deťom do 9 rokov vysvetľované sexuálne polohy (tie učebnice samozrejme nik nikdy nevidel)
- vo Francúzku zatkli človeka, ktorý mal na sebe tričko s "tradičnou rodinou" (WTF)
- v USA sa rodičiek pýtajú, či sú ženami alebo mužmi (WTF)
- keď prejde referendum, deti budú mať právo na otca aj matku (a teraz nemajú?)
- keď referendum neprejde, mimovládky sa budú snažiť o legalizáciu pedofílie
- keď referendum neprejde, budú deti v škole od štyroch rokov učiť masturbovať
- Nórsko odoberá deti "tradičným rodinám", aby ich mohli adoptovať teplí
- keď referendum neprejde, rodičia si nebudú môcť vychovávať deti podľa svojich predstáv (asi narážka na tretiu otázku, že je to nezmysel, rozoberať nebudem)
- keď prejde referendum, tak EÚ nám nebude môcť nič nariaďovať (tak to určite)
- rodina je od slova rodiť (teda neplodní manželia s adoptívnym deckom už rodinou nie je, aké kresťanské a súcitné)
...
Ešte pred pár mesiacmi som stále žil v optimizme, že sa v tejto krajine snáď niečo pohne dopredu, dajme tomu v najbližšej dekáde. Po tom všetkom, čo som sa dozvedel z diskusií na verejných skupinách FB a po tom, čo som zistil, že tí ľudia myslia toto všetko úplne vážne, som optimizmus stratil. Toto je prosím pekne výsledkom toho, keď majú istí jedinci prístup k bludwebom, ktoré fungujú na princípe "čím viac to napastovať, tým viac je to pravda". A potom sa to už šíri ako rakovina, sptostosti-nesprostosti, hádam nebudeme čakať, že si svoje tvrdenia aj overia - šup pľasnúť to do éteru a potom sa za to biť až do krvi, kým sa nenájde niekto, kto im to jednoznačne vyvráti.
Otrasné, čo sa tu deje, je až neuveriteľné, na aké levely koncentrovanej hlúposti a demagógie človek dokáže naraziť. Posledný nech zhasne.
- homosexualita vznikla z vakcín http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/ ... osexuality
- v Holandsku je legálna pedofília a toto chceme aj na Slovensku?
- v Holandsku je legálna zoofília a toto chceme aj na Slovensku?
- deti budú mať na slovensku hodiny sexuálnej výchovy a tie do 12 rokov sa budú učiť ohmatávať sa
- vo švajčiarsku vraj prebehlo referendum o zákaze sexuálnej výchovy (čo síce nie je pravda, resp. jedna desatina z pravdy, ale čo už)
- referendum je pre každého povinnosť spolupodieľať sa na demokracii (výzvu desatiny voličov predsa musí ísť podporiť každý, no nie?)
- v Nemecku zatvorili rodičov, čo nesúhlasili so sexuálnou výchovou (X-krát vyvrátený hoax)
- ak referendum neprejde, Slovenskom bude "točiť" zopár mimovládiek a redakcie médií (WAT)
- sex je podľa letáčikov AzR "kompatibilné intímne spojenie"
- vo Washington Times bol článok, v ktorom samotné deti teplých vyhlásili, že ich rodiny sú vo výchove zlé (už som to tu vysvetľoval, že je to demagógia, ale čo už)
- v Nemecku sú učebnice, v ktorých sú deťom do 9 rokov vysvetľované sexuálne polohy (tie učebnice samozrejme nik nikdy nevidel)
- vo Francúzku zatkli človeka, ktorý mal na sebe tričko s "tradičnou rodinou" (WTF)
- v USA sa rodičiek pýtajú, či sú ženami alebo mužmi (WTF)
- keď prejde referendum, deti budú mať právo na otca aj matku (a teraz nemajú?)
- keď referendum neprejde, mimovládky sa budú snažiť o legalizáciu pedofílie
- keď referendum neprejde, budú deti v škole od štyroch rokov učiť masturbovať
- Nórsko odoberá deti "tradičným rodinám", aby ich mohli adoptovať teplí
- keď referendum neprejde, rodičia si nebudú môcť vychovávať deti podľa svojich predstáv (asi narážka na tretiu otázku, že je to nezmysel, rozoberať nebudem)
- keď prejde referendum, tak EÚ nám nebude môcť nič nariaďovať (tak to určite)
- rodina je od slova rodiť (teda neplodní manželia s adoptívnym deckom už rodinou nie je, aké kresťanské a súcitné)
...
Ešte pred pár mesiacmi som stále žil v optimizme, že sa v tejto krajine snáď niečo pohne dopredu, dajme tomu v najbližšej dekáde. Po tom všetkom, čo som sa dozvedel z diskusií na verejných skupinách FB a po tom, čo som zistil, že tí ľudia myslia toto všetko úplne vážne, som optimizmus stratil. Toto je prosím pekne výsledkom toho, keď majú istí jedinci prístup k bludwebom, ktoré fungujú na princípe "čím viac to napastovať, tým viac je to pravda". A potom sa to už šíri ako rakovina, sptostosti-nesprostosti, hádam nebudeme čakať, že si svoje tvrdenia aj overia - šup pľasnúť to do éteru a potom sa za to biť až do krvi, kým sa nenájde niekto, kto im to jednoznačne vyvráti.
Otrasné, čo sa tu deje, je až neuveriteľné, na aké levely koncentrovanej hlúposti a demagógie človek dokáže naraziť. Posledný nech zhasne.
-
pegasusss
Light Professional
a ? pokial si môžeš robiť fake účty tak prečo to berieš vážne ? ...
-
seth82
Darca
Až na to, že autorov niektorých z tých výrokov poznám osobne.
-
pegasusss
Light Professional
tak to je smutné 
-
guess.whoo
Redeemer
no to veru je, ale takychto tupcov sa najde dost aj v inych krajinach
W. Churchill vraj povedal, ze najvacsou ranou pre demokraciu je 5 minutovy rozhovor s priemernym volicom
ale kludne aj tento vyrok moze byt len hoax... 
-
harrison314
Hardcore addict
Nemslim si, ze by takycto ludi pribudalo, len vdaka netu su hlasnejsi a vedia sa spojit za solocny hoax. Kazdopadne to povazujem za nebezpecne.seth82 napísal:Ešte pred pár mesiacmi som stále žil v optimizme, že sa v tejto krajine snáď niečo pohne dopredu, dajme tomu v najbližšej dekáde. Po tom všetkom, čo som sa dozvedel z diskusií na verejných skupinách FB a po tom, čo som zistil, že tí ľudia myslia toto všetko úplne vážne, som optimizmus stratil. Toto je prosím pekne výsledkom toho, keď majú istí jedinci prístup k bludwebom, ktoré fungujú na princípe "čím viac to napastovať, tým viac je to pravda". A potom sa to už šíri ako rakovina, sptostosti-nesprostosti, hádam nebudeme čakať, že si svoje tvrdenia aj overia - šup pľasnúť to do éteru a potom sa za to biť až do krvi, kým sa nenájde niekto, kto im to jednoznačne vyvráti.
-
Waagbistritz69
King
to bolo skoro pred dvoma rokmi a mal mikinu s logom Manif pour tous (vtedajšie pochody proti rozšíreniu inštitútu manželstva aj na rovnakopohlavné páry, inak to logo je temer rovnaké ako používa AzR), ale neviem, či ho zatkli, zaistili alebo zadržali a jak to skončiloseth82 napísal:vo Francúzku zatkli človeka, ktorý mal na sebe tričko s "tradičnou rodinou" (WTF)
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2015, 22:12)
-
seth82
Darca
https://dennikn.sk/40798/falosny-sused- ... ?ref=topcl
Páčilo sa mi, ako sa z toho vymotkávali a naznačovali, že s tým nemajú nič spoločné. Samozrejme.
Páčilo sa mi, ako sa z toho vymotkávali a naznačovali, že s tým nemajú nič spoločné. Samozrejme.
Yop, slovenske diskusie preventivne nesledujem, len za posledne dni som natrafil asi na 2-3 diskusie a presvedcil sa, ze vacsina populacie je naozaj dementna.seth82 napísal:Ja už iba dva dni pred tým paškvilom konštatujem, že táto spoločnosť smeruje do ešte väčších sračiek, v akých je teraz a to som neveril, že niečo také ešte možné je. Na Facebooku sa človek od reálnych ľudí dozvie kadečo, napríklad:
...