Arogantni vodici na cestach
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
urcite tam nemusia byt pritomni colnici
Pred tyzdnom sa tu pisalo o uzemneni. Tu je ukazka, ktora prave koluje internetom a ukazuje uzemnenie. V tomto pripade ide o pravnika vs. policajtov a davanie neopravnenej pokuty. Stipku dlhsie, ale pozeratelne od sameho zaciatku. Putavy dej, dobre dialogy, aj monology skoda arogancie v zavere a chybajuceho happyendu (alebo bol?).
http://www.videocool.sk/video/vykolenie ... -da-pokutu
http://www.videocool.sk/video/vykolenie ... -da-pokutu
-
Grim
Darca
To je staré aj niekoľko rokov.
Aha, to som nevedel. Tak sa ospravedlnujem v tom pripade, ak to tu uz bolo alebo to ludia videli. Myslel som, ze je to nove, pretoze to na Facebooku zdielalo par kamaratov a boli tam aj cerstve komentare. Ale mas pravdu, ako pozeram na YouTube, tak - Nahrané: 20. 9. 2011 
Jop, je to staršie. Chlap je síce veľký frajer, a ukážkovo sa obhájil, ale druhá vec je, že je fakt arogantný, drzý, neskutočne otravný, premudrelý a už podľa hlasu neprijémný. Ale bol by som rád keby som ho stretol v podobnej situácií a chcel by ma obhajovať. 
Neskutocne drzy chlapik, co si mysli, ze zozral vsetku mudrost sveta. Policia uz nema ziadnu autoritu kvoli takymto frajerikom, co stale vytahuju kamery. Vtedy ked mu povedal chlapce, tak ho mal spacifikovat a bol by pokoj.
Policia nema autoritu z uplne inych dovodov...
Napríklad kvôli tej kamere. Keby ho začal "ukľudňovať", tak by kvôli tomu videozáznamu a internetovej komunite asi prišiel o prácu, a výsledkom je teda iba "Poprosím vás aby ste boli aspoň slušný...".
// teraz mi došlo že som vlastne napísal blbosť, pýtal si sa na iné dôvody, okrem tohto. Sorry.
// teraz mi došlo že som vlastne napísal blbosť, pýtal si sa na iné dôvody, okrem tohto. Sorry.
-
Fabo
Hardcore addict
Napriklad preto, ze miesto toho aby merali na rizikovych usekoch, meraju na ryzovacich usekoch.test napísal:Napr.?
Napriklad preto, ze ked kolabuje doprava, tak miesto toho aby zobrali palicky a sli riadit, tak sedia v aute a pozeraju, ci nahodou niekto neostane stat v krizovatke, lebo sice presiel na zelenu, ale uz sa nemal kam zaradit za semaforom.
Napriklad preto, ze zastavia niekoho ako isiel 90 v obci, ocividne pripity, ale preto, ze ma kontakty tak rychlost vyriesia dohovorom a fukat mu "zabudnu" dat...
seriously?test napísal:Napr.?
-
Solo_Kamen
King
Hned vedľa policajnej stanice v Piešťanoch
ked som išiel okolo prvý raz, tak tam bolo ešte o jedno auto viac ale napadlo ma to až potom.
-
hojko
Site Admin
Toto je krasne video z Facebooku: https://www.facebook.com/video.php?v=803507713069950
Mna by zaujmalo preco ho teda sledovali niekolko kilometrov a nechali ho ohrozovat dopravu, preco ho radsej nezastavili? 
Asi konali v zmysle motta "pomahat a chranit"
Asi konali v zmysle motta "pomahat a chranit"
Však to tam povedali, že čakali na vhodné miesto na zastavenie.
Tomu hadam ani sam neveris co si napisal, chces mi povedat, ze na celom tom videu nieje ziadne vhodne mieste kde ho mohli uz x krat skor zastavit?
chlapec mal velku smolu ze potrebovali nieco natocit do relacie a tak si ho vychutnali dokonca
podla mna by ho zastavili hned a dali mu zarobit za menej
podla mna by ho zastavili hned a dali mu zarobit za menej
-
94jakub
Guru wannabe
Už dávnejšie sme doma mali debatu, trochu sa týka aj toho videa. Nakoľko môžu policajti(aj sanitky, hasiči) porušovať predpisy cestnej premávky, pokiaľ nemajú zapnuté výstražné znamenia? Mne je známe, že bez nich sa musia správať ako akékoľvek iné auto. Môžu za účelom natočenia priestupku porušiť pravidlá aj bez majákov ako v tom videu, keď išli za ním cez plnú?
zial, mozu
-
94jakub
Guru wannabe
A vieš to aj podložiť nejakým zákonom alebo niečím? Lebo to mi práve chýba k potvrdeniu a zatiaľ som nič nenašiel.