Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Kingsman: The Secret Service totalna parodia na Bondovky :D skvele vizualne spravena s este lepsimi hercami...film treba vidiet v kine a hlavne v anglictine inak stratite velke mnozstvo narazok a humoru :D 10/10 nieje o com
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Hunger Games - Mockingjay part I
Pozrel som si az teraz, do kina sa mi nepodarilo ist, tak som cakal az vyjde na DVD. No musim povedat, ze trosku sklamanie. Po Catching fire som mal vysoke ocakavania. Prva polovica bola dost nudna, az ku koncu sa mi to zacinalo ako tak pacit, ale ajtak sklamanie.
6/10
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Nedávno som si pozrel Laggies http://www.imdb.com/title/tt2034031/?ref_=nm_flmg_act_3film s Keirou Knightley, taká príjemná oddychovka so svižným dejom, vrele odporúčam 9/10

edit// radšej nepozerajte trailer, lebo ten v podstate prezradí celý dej filmu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

interstellar - 12/10
ina pecka, pisem uplne s cerstvym dojmom, nechapem, som uneseny, velmi dobra vec
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tato tema casto sluzi aj na check kvality releasov jednotlivych filmov :D

minule som si dal odychovku Home Sweet Hell
http://www.imdb.com/title/tt2802136/
taky slabsi odvar Gone Girl, ale celkom v pohode na vecer 6,5/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Teoria vsetkeho. Ten Oscar je fakt zasluzeny... Posolstvo snimky... asi ma v niecom utvrdilo. 10/10
http://www.imdb.com/title/tt2980516/?ref_=nv_sr_4
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak vcera som si dal Birdmana http://www.imdb.com/title/tt2562232/

Velmi zvlastna snimka so slusnymi hereckymi vykonmi. Dej bol zaujimavy, kamera vyborna..ale na Oscara neviem. Videl som tento rok lepsie filmy 8/10
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

guess.whoo: To myslis vazne??? Pozeras filmy preto, ze tam niekto zahra slusne hlavnu roku a ze je tam roztrasena kamera??? Nuz neviem, ze ci tento nazor nie je skor ovplyvneny tym, ze film bol nominovany na Oscara a tym, ze na CSFD ci kde vychvalili herecke vykony, kameru...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Prečo? Kamera tam bola fakt špičková, a hlavné dve úlohy boli tiež herecké divadlo. Celkovo to bol remeselnícky neskutočne špičkovo natočený film, a svojim spôsobom bol ten film založený práve na atmosfére (ktorej dopomohla aj kamera), a hercoch, takže guessove hodnotenie je úplne v poriadku. Na druhej strane súhlasím s tým, že film je dosť nadhodnotený, a síce som jeho myšlienku (myslím si) pochopil (až na koniec, ktorý si každý môže vyložiť inak), a myšlienka a dej (trošku skrytý) boli veľmi dobré - ale celkovo ten film hodnotím iba ako nadpriemer.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko - ja som samozrejme zaregistroval, ze vyhral Oscara, ale hodnotenia ani recky som predtym necital. pisal som svoje dojmy a nekopiroval som nikoho hodnotenia. tiez som mu nedal plne hodnotenie ak narazas na to, ze som bol ovplyvneny nominaciami a oceneniami.
film bol spraveny vyborne, kamera a herci top..mal vsak hluche miesta, ktore mi celkom vadili (pri nich som mal nutkanie pozriet vysledky futbalu, pozriet mail a pod. a toto sa mi nestava pri fakt kvalitnych snimkach) kvoli ktorym by som ho neradil medzi spicku minuleho roka.
Koniec koncov som chcel dat 7,5 ale 0,5 som pridal kvoli tomu, ze mam slabost na slecnu Stone :)
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Spirited away - 9/10 Vela fantazie, pribeh ma zaujal, odporucam pozerat v originalnom zvuku (japoncine).

http://www.imdb.com/title/tt0245429/?ref_=fn_al_tt_1

Big Hero 6 - 7/10 Zaujimave. Pozrel som cele, bez preklikavania. Pribeh ma zaujal, ale s niektorymi castami som sa nevedel stotoznit.

http://www.imdb.com/title/tt2245084/?ref_=nv_sr_1
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Expendables 3 - 10/10, super film na odreagovanie a pobavenie
Spoiler
Videl som jednotku aj dvojku, cize bolo jasne, ze si chcem pozriet aj trojku. Trosku ma mrzi, ze uz tam nebol Chuck Norris, no aj tak tam boli moji "oblubenci" - Statham, dochodci Stallone a Schwarzenegger a dokonca sa tam vyskytol aj Mel Gibson a mnoho inych. Pribeh filmu ako taky bol typicky ako u napr. Walkera, ze 2-5-10 clenny tim vystriela bezne 100 a viac po zuby ozbrojenych ochrankarov / vojakov a nikomu z "expendablov" sa nic nestane, maximalne skrabance :D. Paci sa mi, ze tieto filmy boli robene s davkou vhodneho a primeraneho humoru, kedy sa da ozaj zasmiat (niekedy mi na zasmiatie stacil len vyraz Stallona :D). Cize s trojkou spokojnost a velky respekt Stallonovi a Arnymu, na taky vek tocit taketo filmy, fakt klobuk dole. Este keby sa tam aspon na par scen ako v dvojke vyskytol Chuck, bola by to ceresnicka na torte :D.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Interstellar - tak isto ako lekoklatik som bol uneseny. Troska moc prehnany sfici citák, hrali tam az moc na city, ale myslienka uzasna i ked nie tak celkom dotiahnuta. 4/5

Hunger games 3, cast prva - To bola neskutocna nuda, polovica filmu bolo o tom ako tocili tie "motivacne" videa ... 1/5
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Interstellar 3/5
Nenaplnilo to moje očakávania. Čakal som, že to bude o cestovaní vo vesmíre a ono to bolo o niečom úplne inom.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Hangover Part III - už dlhšiu dobu som sa chystal pozrieť si tento film, až som sa ku nemu teraz cez víkend dostal. Očakávania boli veľké, keďže pri prvej a druhej časti som sa dobre zabavil. No tretia časť tohto filmu bola pre mňa sklamaním. Preto môžem za mňa tomuto filmu udeliť maximálne 4/10.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Po dlhsej dobe som si pozrel nejaky film. Love, Rosie - celkom dobra romanticka komedia. Bavil som sa, aj zasmiat sa dalo. Postavy/ herci boli super a na Lily Collins sa velmi dobre pozeralo. Jedine, dvaja muzsky herci na zaciatku vyzerali dost podobne, co mi trochu vadilo, ale inac dobre.
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Fast and Furious 7 - bolo to často nereálne, pritiahnuté za vlasy, ale pri takomto filme mi to bolo úplne jedno. Výborný zážitok v kine, super akcia, žiadna nuda. Trošku mi tam síce nesedel Jason Statham, ani neviem prečo. No a záver bol vynikajúci, dojemný. Malé mínus za zbytočné natiahnutie na viac ako 2 hodiny, takźe za mňa 8/10
Spoiler
Tá záverečná scéna, venovaná Paulovi Walkerovi, kde idú autami vedľa seba, rozpráva Vin Diesel a na konci sa rozdelia ich cesty so slovami "You'll always be with me, and you'll always be my brother" - pre mňa top. Škoda, že to vždy doserú v tých kinách a ihneď po záverečnej scéne zapália svetlo a všetci ľudia odchádzajú.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Fast and Furious 7 - odpad, zabité 2 hodiny života. Jeden bod za rozsvietenie svetiel na konci filmu :) Už teraz si trhám vlasy pri predstave, že v stredu v rámci firemného teambuildingu to budem musieť v kine prežiť znova 1/10

f&f pozitív karmista ktorý napísal: "tak načo si ma to isiel do kina sam ked si to este aj tak zopakujes...a"
Kde som napísal že som tam šiel sám? A zo svojej vôle? Táto tvoja karma bola asi tak odveci, ako ficova politika. Treba si vymyslieť príbeh, uveriť mu, a na ňom potom zakladať pri súdení iných :D
hlavohrud
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hlavohrud »

zajtra mam v plane pozriet si Still Alice..videli ste niekto?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja som to videl. Prakticky celý film bol postavený na tom, ako danú hereckú úlohu dokáže zvládnuť Julianne Moore. Keďže za to "schytala" Oscara, tak zrejme to zvládla. Ale celkovo film pekný, trošku smutný a človeka prinúti rozmýšlať aj nad takouto stránkou života. Určite nebudeš lutovať.
Napísať odpoveď