Tie obmedzenia tam z nejakého dôvodu asi boli.. z dôvodu, ktorý možno práve na tom videu nebolo vidno.
Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
bindo011.. ak by tam všetko malo byť v pohode, tak by tam teda nikde na ceste nebola plná čiara a ani žiadna značka zákaz predbiehania.. 
Tie obmedzenia tam z nejakého dôvodu asi boli.. z dôvodu, ktorý možno práve na tom videu nebolo vidno.
No myslel som to skôr tak, či by sa tiež chválili videom ako niekoho 5 minút sledovali ako porušuje predpisy (a porušovali ich úplne rovnako za ním) a nakoniec ho ani nezastavili a mohli mu akurát tak poslať ten pozdrav... asi nie.brm napísal:Keďže už nejaký rok platí objektívna zodpovednosť, tak by mali majiteľovi auta poslať pozdrav domov..
Tak to určite nie, to by predsa nebol exemplárny prípad.. ako tu tento týpek z Hlohovca.. 
Obidve auta jazdili tak ako sa nema, ale policajti su (alebo by mali byt) skoleni a vycviceni ako jazdit v takýchto situáciách. Takze oni urcite menej ohrozovali premavku ako ten druhy vodic.
A to mas odkial? Co ak typek jazdi zavodne rally a schova do vacku oboch "vyskolenych" policajtov? Tym nechcem obhajovat jeho jazdu, ale velmi lahko sa moze stat ze je lepsi vodic ako ti policajti.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
policajne auto je aspon oznacene a ludia si ho skor vsimnu ako nejake cierne auto
tak zrovna ta audina bola obycajne cierne auto.. 
-
94jakub
Guru wannabe
Nepísal som tu o spätnom zrkadle. Ale aj v takom prípade sa je uhnúť nemusíš pokiaľ aj nehúka. Samozrejme sa môžme baviť o morálnej stránke veci a verím, že väčšina sa uhne.Bobr napísal:Ty si uz videl niekedy ako ti sanitka blika v spatnom zrkadle? Ak hej tak si jej urcite uhol aj ked nehukala... Takze urcite to nejaky vyznam ma.
Už som videl ísť blikajúcu sanitku cez plnú ako by sa nič nedialo a policajti tam neboli. Ten zvuk jednoducho má svoj význam, pretože ho počuješ aj keď sanitku nevidíš a spozornieš skôr, nie až keď sa s ňou stretneš plech na plech.brm napísal:Ak jej neuhneš, hneď zahúka a už tú prednosť bude mať a Ty dostaneš pokutu od policajtov, ktorí za tou sanitkou šli..
Kukumberg: Ten vodič mohol mať viac skúseností ako tí policajti dokopy a dobre mohol vedieť, čo si môže dovoliť. Samozrejme z videa a jeho správania sa dá čo to odvodiť. Nevieš povedať, kto ohrozoval viac. Ak tam došlo k ohrozeniu, tak u obidvoch áut.
vsak boli oznaceny...mali "Polícia" vonavy stromcek 
-
guess.whoo
Redeemer
nepisal som samozrejme o tomto konkretnom pripade
-
hojko
Site Admin
Inak som si vsimol, ze ten policajt daval pekne smerovky pri predbiehani auta, v jednom momente je vidiet ako mu na palubovke blika.
-
Fabo
Hardcore addict
Typek ktory jazdi zavodne rally je sice fajn keby jazdil s rally autom niekde po lesnej ceste, ale asi z toho nema skusenosti a schopnosti ktore su pouzitelne v jazde na starsom VW po ceste v hustej premavke.melonSVK napísal:A to mas odkial? Co ak typek jazdi zavodne rally a schova do vacku oboch "vyskolenych" policajtov?
Oproti tomu policajne auto malo
-vodica vyskoleneho na rychlu jazdu v podmienkach premavky
-odhadom 2-3x viac vykonu, lepsi podvozok - rychlejsie predbiehanie, lepsie brzdy, stabilnejsie v rychlosti, ovladatelnost
-moznost v pripade potreby pouzit vystrazne znamenie.
Inak, pri takomto style jazdy by som sa na mieste toho vodica minimalne zamyslel nad tym, ze preco sa za mnou drzi tmave audi s dvoma chlapmi vpredu...
-
tacosi
Moderátor
Nechcel byt za trochara, ze ho obehne taka audina 
tacosi - toto inak aj mna napadlo
sam to vidim na cestach ze majitelia tychto "starsich" aut (vzhladom na mnozstvo) najma golfov a octavii maju diagnozu "nikoho pred seba nepustit"

samozrejme neplatí to plosne na vsetkych vodicov starších aut
samozrejme neplatí to plosne na vsetkych vodicov starších aut
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa napr. paci ked si ide nejaka nova octavia 77kw a mysli si, ze je majster sveta a potom ho da dole 15 rocna cupra na vyjazde na dialnicu. tato obsesia niektorych majitelov novych aut je dost casta
-
tacosi
Moderátor
nj,to poznam.Tiez mam taku ciernu aud a ked som obehoval pomaly iduce konkretne golf4 a oktavku II,tak z tym neboli spokojní a uz museli pridat aj oni ked som bol vedla nich a to este videli,ze zdaleka oproti ide auto. No, akosi sa im to nepodarilo
Len ked sa im to raz podari.....
-
tacosi
Moderátor
Jasne,stat sa moze hocico,zdochnut,alebo stratit vykon,defekt,vytunovany motor obiehanych vozidiel a t.d,ale clovek na to musi byt stale pripraveny a vcas primerane reagovat.
-
RATZINGER666
Darca
tychto zavodnikov na oktaviach mam najradsej, pisem to uz niekolkykrat... jasne, ze to nie je vysada oktavii, su to predsalen u nas jedny z najrozsirenejsich aut, ale prisambohu, vzdy, ked sa na mna niekto lepi, vybrzduje alebo pridava, ked obieham, vzdy je na oktavii, a je jedno, ci je to mk1 v tdicku alebo mk2 fl RS... minule som siel PB-PU-PB, co je dokopy ledva 40km a stretol som troch... to nie je normalne...
...a ti, co pridavaju, ked su obiehani, su kategoria sami o sebe, to je najvyssi vrchol demencie... roky rozmyslam nad tym, ze si zozeniem nejaky stary oramovany grand cherokee a budem do nich zboku vrazat...
...a ti, co pridavaju, ked su obiehani, su kategoria sami o sebe, to je najvyssi vrchol demencie... roky rozmyslam nad tym, ze si zozeniem nejaky stary oramovany grand cherokee a budem do nich zboku vrazat...
Keď ste už načali tému pridávania pri predbiehaní, tak mne raz tak pridávala autoškola.
Vnútri sedel len jeden človek, takže s veľkou pravdepodobnosťou inštruktor. Ak v takom duchu vychováva aj svojich žiakov, tak aspoň viem jednu z príčin, prečo to vyzerá na Slovensku tak, ako to vyzerá.