Ale ja tam mám len dopravné informácie a places.
Sygic,tom tom, alebo navigon
Re: Sygic,tom tom, alebo navigon
Kúpili ste si niekto už do Sygicu ten "head up" ? Neviem to nikde v mojej ponuke nájsť. Podľa ich návodu v hlavnom menu mám ísť na "môj Sygic" a v ponukovej časti Personalize by to malo byť.
Hej. Mam ho par dni. Je to celkom sranda. Musim si kupit tu lepivu podlozku, lebo pod sklom nemam nic, co by mobil zastavilo, takze lieta...
Inak, nachadza sa to priamo v sekcii My Sygic, navrchu su vypisane vlastnene licencie, pod tym "kup teraz", potom sekcia Personalize, konkretne medzi Premium Speed Cameras a Celebrity Voices, tak medzi nimi
Inak, nachadza sa to priamo v sekcii My Sygic, navrchu su vypisane vlastnene licencie, pod tym "kup teraz", potom sekcia Personalize, konkretne medzi Premium Speed Cameras a Celebrity Voices, tak medzi nimi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A je to vidiet dobre??? Lebo kamarat vravel, ze v noci to je uplna parada (ma iPhone5 a auto Toyota Rav4 ci co to je).
aaa....
ja som nemal aktualizovaný Sygic, už to tam vidím
Aj keď 4,50€ za takú srandu mi príde dosť 
Doteraz som používal free appky, ale to neboli navi ale len tachometre. Bolo to vidno pekne. Som zvedavý na tú navi
Zlé to určite nebude
Doteraz som používal free appky, ale to neboli navi ale len tachometre. Bolo to vidno pekne. Som zvedavý na tú navi
Skusal som vela navigacii ale Sygic je Top a zvlast s mapami od navtequ..Skusal som aj Navigon,ale nepochopil som ho.Planovanie trasy..iba po dialnici,simulacia trasy? Iba akesi demo ktore hodi start 3 km od ciela aj to vtedy ak nie je k dispozicii GPS.Samotny vzhlad o nicom.A samotne navigovanie? Cele zle.Je neprehladne.Zbezny pohlad na navigaciu nenaznacuje kde treba odbocit ako pri sygicu.Skusal som to do prace na zahorie.Prva cesta so sygicom trafil som a to som nepoznal cestu. S navigonom by som sa otocil v Malackach a zapol Sygic.
-
kukiak
Addict
Mne sa ten novy vzhlad sygicu absolutne nepaci, pri prvom pouziti som asi 10min hladal ako vobec zadat adresu
.. HUD je fajn, ale ak mate na aute "dvojsklo" tak vam to robi duchov a obraz je jemne dvojmo.
Ani mne to nove rozhranie vobec nesedi. Ja pouzivam tie klasicke mapy, tusim su od Teleatlasu.
sygic som používal pár rokov no odkedy vydali (Nokia) Here aj pre ďalšie platformy používam túto navigáciu, navyše zatiaľ zadarmo s offline mapami 
nepochopil si ho.raiback napísal:Skusal som vela navigacii ale Sygic je Top a zvlast s mapami od navtequ..Skusal som aj Navigon,ale nepochopil som ho.Planovanie trasy..iba po dialnici,simulacia trasy? Iba akesi demo ktore hodi start 3 km od ciela aj to vtedy ak nie je k dispozicii GPS.Samotny vzhlad o nicom.A samotne navigovanie? Cele zle.Je neprehladne.Zbezny pohlad na navigaciu nenaznacuje kde treba odbocit ako pri sygicu.Skusal som to do prace na zahorie.Prva cesta so sygicom trafil som a to som nepoznal cestu. S navigonom by som sa otocil v Malackach a zapol Sygic.
proste porkytie map pre Sygic je na milu kedveš. uz som to raz pisal s prikladmi na Balkane.
v lete som sa podla Navigonu vozil po Skotsku na bicykli. pozna polne cesty uprostred farmlandu, vie kedy a kde odbocit, vyrata optimalnu trasu dokonca aj podla prevyseni... toto asi neurobi navka, ktorej mapy v hlavnych turistickych centrach pozostavaju z jedinej hrubej ciary
-
hojko
Site Admin
Mapove podklady treba vyberat podla krajiny. Niekde ma lepsie pokrytie Navigon, niekde TeleAtlas. Neda sa povedat, ze co je lepsie, vsetko zalezi od konkretnej krajiny.
Sygic ma teraz velky jarny vypredaj s najlepsimi cenami map za posledne mesiace: http://eshop.sygic.com/en/android:buy-now
Cely svet za 40 €, EU+RUS 20 €
Cely svet za 40 €, EU+RUS 20 €
No asi preto , ze každá nová verzia 1 problem opraví, ale dalsie 2 vytvorí...
-
hojko
Site Admin
Co s tym ma spolocne verzia, kedze v cene mas tie aktualizacie a nikto ta nenuti, aby si si instaloval aktualizacie, hmm????
Po funkčnej stránke boli na tom najlepšie verzie 13.xxx žiaľ tam už nove mapy nie su podporované, verzie 15.xxx sú výsmech, sami to dobre vedia, tak dali takýto sale...
-
masterdead
SysAdmin
Zaujimalo by ma, preco je EU+RU lacnejsia ako len EU...
-
Arkaz
Addict
Asi putin dotuje 
a) maju v Sygic majoritu ruski oligarchovia a traktoristi sa musia podla niecoho dostat do Berlina a Pariza
b) maju v Sygic majoritu zidobankari a vojska NATO sa podla nieco musia dostat minimalne po Ural
b) maju v Sygic majoritu zidobankari a vojska NATO sa podla nieco musia dostat minimalne po Ural
Nemam skusenost so Sygicom vobec, preto sa mozno hlupo opytam. Priatelka ma Sony M. Ja momentalne nemam smartphone. (cakam asi za zenfone 2). Momentalne maju tu zlavu na Europu s Ruskom, tak som rozmyslal ci to nekupim na Sony M a potom si to neprehodim na novy telefon. Da sa to? Pripadne ako to funguje, staci proste narabat so serial-key alebo ako? Prestane to ist na jednom mobile po tom co to aktivujem na iny?
Sygic myslím môžeš využívať na 3 mobiloch súčasne.. čiže môžeš nechať aj priateľke aj sebe..