Tuning
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
k tomu zazraku od paparatziho musim ocitovat hlasku
"...jedna ta jednotka znizuje spotrebu o 2 litre (nezavisle na spotrebe), ked si ich kupim 3 do 1,9 TDi, ktore bere 5 l / 100 km pri 150kmh kopec-nekopec, tak mi to bude vyrabat naftu a este dostanem pri kupe aj mnozstevnu zlavu "
taky dobry ze je to snad na PS/2 port
...
"...jedna ta jednotka znizuje spotrebu o 2 litre (nezavisle na spotrebe), ked si ich kupim 3 do 1,9 TDi, ktore bere 5 l / 100 km pri 150kmh kopec-nekopec, tak mi to bude vyrabat naftu a este dostanem pri kupe aj mnozstevnu zlavu "
taky dobry ze je to snad na PS/2 port
-
RATZINGER666
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
za cenu navijaku a rocneho servisu na podvozok ktory na takych kolach dostava pekne na prdel mohol mat na hory Nivu
...
// CRXa ide dobre, nepaci sa mi a este som nevidel jedinu pekne spravenu - CRX je auto ktore strasne pritahuje sedlackych tuzerov - plasty, kridlo, lesenarska trubka miesto koncovky, angel eyes, "karbonova" kapota a su spoko
...
// CRXa ide dobre, nepaci sa mi a este som nevidel jedinu pekne spravenu - CRX je auto ktore strasne pritahuje sedlackych tuzerov - plasty, kridlo, lesenarska trubka miesto koncovky, angel eyes, "karbonova" kapota a su spoko
-
RATZINGER666
Darca
Re: Tuning
par obrazkov pre pobavenie, dnesna tema: vychodny tuning
prajem prijemnu zabavu 
http://www.autofun.cz/rusko-tuneri-4854/
http://www.autofun.cz/rusko-tuneri-4854/
-
Scorpion90
King
Na slovensku su problem financie a nedostatok vkusu. Ked sa tieto 2 veci sklbia dokopy, vysledok je doslova priserny
. Vid niektore kary na cestach ci zrazoch
Osobne sa mi pacia upravene auta v nemecky hovoriacich krajinach - odpada tam problem s financiami, tak ostava obcas len nevkus, vid foto
ale aj tak sa mi osobne nemecky tuning (neviem ci som to spravne nazval, proste auta upravene v Nemecku) paci najviac
Osobne sa mi pacia upravene auta v nemecky hovoriacich krajinach - odpada tam problem s financiami, tak ostava obcas len nevkus, vid foto
ale aj tak sa mi osobne nemecky tuning (neviem ci som to spravne nazval, proste auta upravene v Nemecku) paci najviac
-
erik_tt
Medium Professional
Viem ze to je troska off-topic ale pre pobavenie to bude dobre tu mate jedno videjko jak sa blaznia chlapci na bmw v TT upozornujem bolo tak 5hodin poobede a plna prevadzka na frekventovanej ceste
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
asi mame kazdy trochu iny nazor na to co znamena frekventovana cesta, ale urcite si to mohli nechat na parkovisko / letisko / nieco bez aut, ked uz potrebovali rychlo zahriat gumy pred dalsou strelbou

-
erik_tt
Medium Professional
noo je pravda ze v tom okamziku su tam neni auta priznavamnordkapp_pb napísal:asi mame kazdy trochu iny nazor na to co znamena frekventovana cesta, ale urcite si to mohli nechat na parkovisko / letisko / nieco bez aut, ked uz potrebovali rychlo zahriat gumy pred dalsou strelbou![]()
Tomuto pánovi hovor niečo o inštalácii dielov
Inak, https://www.facebook.com/pages/K/141456282590150 (nie je to moja stránka ani nikomu nerobím cielene reklamu)
Inak, https://www.facebook.com/pages/K/141456282590150 (nie je to moja stránka ani nikomu nerobím cielene reklamu)
Trosku ozivim staru temu. Co poviete na tento grc? Ja ked som to videl, skoro som spadol zo stolicky.. Takto sprznit auto, to sa len tak nevidi. A este ked si pozriete ine fotky a hlavne tie obdivne komentare... WTF? V tom linku je vela fotiek, ja prikladam pre istotu par do prilohy 
-
tacosi
Moderátor
neda mi nepridat tu este jedno foto a hlavne autorov komentar k nemu
5km dymu smradu a uz je dobre teraz
-
hrban
Addict
s pneu je to ako s brzdami, keď sú nové, treba ich nechať trochu ''zahryznúť'' do blatníkov a potom idú ako majú. Btw on tam nemá snáď ani pružiny ? či ich len ''profesionálne'' spiľoval o pár závinov.
Druhá vec, načo sú mi široké gumy, keď pri tom sklone má kontakt s vozoukou len hrana ?
Majiteľovi auta treba kebab do ruky, nie auto
Keď si ešte niekto zníži podvozok, nech je, je to jeho vec, ale hento auto nemá na ceste čo robiť po technickej stránke.
Ináč si viem živo predstaviť konvezráciu jeho a spolusediaceho
A kur*a retardér, otoč to, tadiaľto neprejdeme
Druhá vec, načo sú mi široké gumy, keď pri tom sklone má kontakt s vozoukou len hrana ?
Majiteľovi auta treba kebab do ruky, nie auto
Keď si ešte niekto zníži podvozok, nech je, je to jeho vec, ale hento auto nemá na ceste čo robiť po technickej stránke.
Ináč si viem živo predstaviť konvezráciu jeho a spolusediaceho
A kur*a retardér, otoč to, tadiaľto neprejdeme