Kúpa auta z AAA Auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa auta z AAA Auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...to kvoli tomu, ze si sa nedostal k samotnemu predaju...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lord_3D napísal:Na moje prekvapenie zamestnanec ihneď s cenou súhlasil, že môžeme hneď vypísať papiere. Že 5000€ mi dá na ruku hneď, zvyšok ešte hneď na účeť. Dokonca bol ochotný ísť so mnou do banky :D
A teraz Ti to preložím z reči AAA do slovenčiny:

Predavač Ti povie, že počkajte 5min, že ide po nejaké papiere. Až sa o hodinu vráti, vypíše tie papiere, pozrie sa na auto, jeho stav a opäť si odbehne na 5min. Keď sa vráti o hodinu, pôjdete na skúšobnú jazdu, potom si opäť odbehne na 5min do kancelárie. Až príde o ďalšiu hodinu, povie Ti, že OK, že Ti dá 12.000€, ale za podmienky, že si v tejto sume u nich kúpiš auto, na ktoré podpíšeš ich výhodné financovanie, za ktoré v skutočnosti zaplatíš okolo 19.000€. Ak by si s tým nesúhlasil, odbehol by na 5min a keď by sa po ďalšej hodine vrátil, ponúkol by Ti za to auto 5000€, Tebe by sa to nepáčilo, povieš mu, že nech sa na to ešte raz pozrie, že nech je normálny, povie že ok, pôjde opäť na 5min do kancelárie a po hodine sa vráti, že volal s Prahou, tak mu odsúhlasili maximálnu možnú cenu 10.000€.

:)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

To akoze uz na konecnej zmluve by bolo menej nez mu hned slubil? To akoze na to niekto naleti, resp podlahne? Zlodeji.

RATZINGER666 - na tie bodky tu ma Grim patent, neviem ci sa mu to bude pacit :D
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Ja som cca 9 rokov do zadu predaval 2 rocnu fabiu, prerobenu na lpg, v 100% stave a okrem toho, ze som stravil pol dna tam a vecer okolo 23hodiny ma viezli k notarovi, som bol spokojny, peniaze hned a nebola to o moc nizsia cena...dolezite pre mna bolo ze som s tym nemal ziadne starosti. Teraz sa chystam tiez predavat a urcite sa tam pojdem spytat na cenu. Ale mam aj negativnu skusenost ked mi slubili auto na pobocke a trepal som sa 130km tam a nebolo tam. Sranda ked som bol na ceste domov mi volali ze ho tam maju, ze mi daju lepsiu cenu ale vykaslal som sa na to..
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Oni sú schopný povedať že tam auto je aj keď bude parkovať v Pakistane, len aby ťa tam dotiahli.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Ja som kedysi davno zhruba pred 4-5 rokmi kupil tiez svoje prve auto v AAA.
Bol to Golf IV 99 rocnik, na stranke mali cenu 2500 eur, ked som im zavolal ze by som mal zaujem hned mi nasukali ze za 2000 ho mozem mat hned.

Tak som tam teda dosiel s priatelkou, o autach sme nevedeli absolutne nic, ale tak auto vyzeralo v pohode ale nas zaujimali skor skrabance ako nejaky technicky stav :D
Tak vravim ze za tych 2000 ho teda vezmem ako mi ta pani vravela do telefonu, no a potom to zacalo :) Ze to sa neda bla bla este je tu len tyzden bla bla, tie auta si drzia cenu bla bla...
Najprv mi nukali navigaciu, potom nejake dve gumy az nakoniec som ich nejak ukecal na 2100. Potom samozrejme pri podpisovani mi tam prihodili tu ich prirazku nejakych 150e ci tak niejako, ale po celkom dni som uz nato tak nemal nervi ze som nato kaslal :)

Zaujimave bolo ze kym som ho kupoval tak ma obskakovali v kuse, ale hned potom ked som mal nejaku otazku uz zrazu nikto nejavil ani najmensi zaujem.
Perlicka na zaver : V inzerate pisalo ze ma servisnu knizku, no oni tym mysleli prazdnu :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

No ale malo tu knizku? Malo. Takze... :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Neviem ci to tu bolo, ale tu je starsi clanok o tom ako AAA profituje z uverov. To su tie, kde miesto ceny 15 tisic co stoji auto mate zrazu cenu 14 tisic, ale musite to vziat cez ich uver. A zrazu zistite, ze keby ste to vzali cez leasingovku, tak je to o dost lacnejsie. Clanok je tu - http://www.etrend.sk/financie/aaa-auto- ... verov.html

Pridam este aktualne statistiky zisku, zaplatenej dane a inych financnych ukazovatelov. Ako je vidiet, zisk AAA v roku 2012 bol 7,37 miliona eur, zisk v 2013 bol 6,75 miliona eur a za rok 2014 tam udaje nie su, ale ocakaval by som kludne nieco podobne. Link - http://finstat.sk/35858699 Ked si teraz zacnem prepocitavat informaciu o zisku, to je vlastne zisk v ktorom je uz vsetko odpocitane, teda stavba autosalonov, ludia+mzdy, odvody, pravnici, reklama a takyto zisk?
pal.mal
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa pal.mal »

miky265 napísal:rozhodol som sa kupit auta do 3000€ presnejšie seat ibizu 1.4 (trojkova rada 2002-2007)
pôvodne som ho chcel kupit v aaaauto ale teras ako čitam komenty a to nie len tu tak neviem neviem :D rozmyšlam či nebude lepšie kupit auto od sukromnej osoby

čo by ste poradili :D
Radim uz asi neskoro, ale pridam moju skusenost...Ja som kupoval zene seat leon, r.v.2004, 1,9tdi v AAAauto a som spokojny s kupou.Jazdi na nom doteraz a nejake velke investicie som do toho auta netlacil. Vsimol som si vela negativnych nazorov, ale ja som tam bol s kamosom, ktory je automechanik, pozreli sme na auto, previezli sa a az potom kupovali. 8)

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2015, 20:52)
miky265 napísal:a vieš čo tam onich bolo ??? :D
totiš niekde som čital že že jeden nespokojný zákazník povie o svojej skúsenosti ďalším 16 ľuďom. A naopak, jeden spokojný zákazník povie o svojej skúsenosti 5-6 ľuďom

a neberte to osobne ale preto ma nazory počul som alebo kamoš mi vravel že .... a pod. Až tak moc neberiem ( ale stale ich zvažujem :P )

inak našiel som pekny članok aj ked ešte som ho nečital cely
http://www.mesec.cz/clanky/jak-jsem-kup ... zkusenost/
V tom mas pravdu, lebo vzdy po forach a diskusiach budu pisat nespokojni zakaznici npr. ako o aaa auto a spokojni velmi malo...a mozem tvrdit, ze ti nespokojni doplacaju aj na svoju hlupost, pretoze za minimalnu cenu maju vysoke ocakavania na auto. Maju pocit, ze 10rocne auto pojde ako 3rocne, kupia ho za lacno a uz nebudu do neho vrazat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A to preto si sa registroval na hojko.com, aby si nam napisal, ze si bol ako jeden z mala spokojny?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

V tom mas pravdu, lebo vzdy po forach a diskusiach budu pisat nespokojni zakaznici npr. ako o aaa auto a spokojni velmi malo...a mozem tvrdit, ze ti nespokojni doplacaju aj na svoju hlupost, pretoze za minimalnu cenu maju vysoke ocakavania na auto. Maju pocit, ze 10rocne auto pojde ako 3rocne, kupia ho za lacno a uz nebudu do neho vrazat.
ale čo to táraš, hádam vie každý zhodnotiť cenu a stav. Buď si tie názory vôbec nečítal alebo ti unikla pointa. Nikto nehovorí že sú predražený. Ich ceny sú pod cenu, ale samorejme ti to dajú na drahý úver a si tam kde by si bol v inom bazáre. Cena nie je problém pri AAAaute, problém sú ich praktiky. To že ti predajú stočené, búrané auto, so skrytými vadami. Že kým čakáš na obhladku tvojho auta pri záujme predať, oni ho pozerajú v zavretej dielni kde nemáš prístup a zatiaľ ti poberú z neho súčiastky a vymenia za staršie. To že ti neuznajú reklamácie a podobne. Cena je to posledné na čo sa ľudia sťažujú.
pal.mal
Zablokovaný
Zablokovaný

heker napísal:A to preto si sa registroval na hojko.com, aby si nam napisal, ze si bol ako jeden z mala spokojny?
nie, len momentalne premyslam nad predajom a pozeral som si skusenosti ludi.S kupou mam dobru skusenost, ale s predajom ziadnu, tak s cim akoze mas problem?

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2015, 21:11)
audiotrack napísal: ale čo to táraš, hádam vie každý zhodnotiť cenu a stav. Buď si tie názory vôbec nečítal alebo ti unikla pointa. Nikto nehovorí že sú predražený. Ich ceny sú pod cenu, ale samorejme ti to dajú na drahý úver a si tam kde by si bol v inom bazáre. Cena nie je problém pri AAAaute, problém sú ich praktiky. To že ti predajú stočené, búrané auto, so skrytými vadami. Že kým čakáš na obhladku tvojho auta pri záujme predať, oni ho pozerajú v zavretej dielni kde nemáš prístup a zatiaľ ti poberú z neho súčiastky a vymenia za staršie. To že ti neuznajú reklamácie a podobne. Cena je to posledné na čo sa ľudia sťažujú.
stocene, burane auto so skrytymi chybami kupis aj pri osobnom predaji, kde chlapci dovezu auto z nemeckeho bazaru, naoko ho opravia a predavaju na slovensku...takze tocky su vsade a s reklamaciou u nich tiez neuspejes...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pal.mal: ...tak samozrejme, ze musia predavat aj slusne auta, nemozu byt vsetky stocenky... ide o to vysoke percento vrakov a ich praktiky, na co sa ludia stazuju...

...to, ze Ti tu niekto neveri, zariadis lahko... posli foto toho seata s spz a papierikom so svojim nickom, potom sa mozeme bavit dalej :)
pal.mal
Zablokovaný
Zablokovaný

RATZINGER666 napísal:pal.mal: ...tak samozrejme, ze musia predavat aj slusne auta, nemozu byt vsetky stocenky... ide o to vysoke percento vrakov a ich praktiky, na co sa ludia stazuju...

...to, ze Ti tu niekto neveri, zariadis lahko... posli foto toho seata s spz a papierikom so svojim nickom, potom sa mozeme bavit dalej :)
a rodne cislo k tomu nechces? :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nie, staci vyssieuvedene :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nikto nepovedal že všetky autá v aaa sú zlé, aj známi si tam kúpili octáviu a tá je fakt ako nová. Podľa mňa ju kúpili predražene, ale je v dobrom stave. Ale ako bolo vyššie spomenuté, ide o percento a praktiky. Sem tam sa nájde aj dobrý kus, ale to musíš mať sakra šťastie a natrafiť na nováčika že ťa nevie okrkať
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

ale veď čo tu riešite AAA Auto, veď už celá republika aj susedia dávno vedia, že AAA Auto je už dávno odhalené, ako drzo tam klamú ľudí s autami pomaly dobre, že nekradnutými, AAA Auto už aspoň u mňa dávno skončilo, koho tam predsa zaujíma dajaké čakacie doby poplatky, hlúpe výhovorky a čo ešte iné, keď už kupujete ojazdenky, tak kupujte najlepšie od súkromných predajcov, kde auto beriete do minúty bez čakania, poprípade ešte tak od dajakých autorizovaných predajcov, ak by ste zháňali dajakú najdostupnejšiu značku ako čechov, tak to zháňajte najlepšie dakde ako Autoprofit - ŠKODA Servis, či dajaké VW
pal.mal
Zablokovaný
Zablokovaný

audiotrack napísal:nikto nepovedal že všetky autá v aaa sú zlé, aj známi si tam kúpili octáviu a tá je fakt ako nová. Podľa mňa ju kúpili predražene, ale je v dobrom stave. Ale ako bolo vyššie spomenuté, ide o percento a praktiky. Sem tam sa nájde aj dobrý kus, ale to musíš mať sakra šťastie a natrafiť na nováčika že ťa nevie okrkať
Pokial si nekupis fungel nove auto, tak ta okrkaju vsetci... vsetci tu pindaju na aaa auto a ake praktiky ma npr. darex?
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

ale jasné, že sem tam sa nájdu aj nejaké výnimky ako trebárs toto: http://www.aaaauto.sk/sk/car.html?autob ... n=karta-sk

minulé som videl presne také len za 3500€ so 42 000 km!!
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...podobne :) ale toto je tema o AAA :)
Napísať odpoveď