Tak osobny predaj tiez nie je bohvieco...vacsinou sukromaci nakupia auta v nemeckych bazaroch a si na tom istom a ked mas stastie, tak nekupis stocenkuancikrista napísal:ale veď čo tu riešite AAA Auto, veď už celá republika aj susedia dávno vedia, že AAA Auto je už dávno odhalené, ako drzo tam klamú ľudí s autami pomaly dobre, že nekradnutými, AAA Auto už aspoň u mňa dávno skončilo, koho tam predsa zaujíma dajaké čakacie doby poplatky, hlúpe výhovorky a čo ešte iné, keď už kupujete ojazdenky, tak kupujte najlepšie od súkromných predajcov, kde auto beriete do minúty bez čakania, poprípade ešte tak od dajakých autorizovaných predajcov, ak by ste zháňali dajakú najdostupnejšiu značku ako čechov, tak to zháňajte najlepšie dakde ako Autoprofit - ŠKODA Servis, či dajaké VW
Kúpa auta z AAA Auto
Re: Kúpa auta z AAA Auto
-
ancikrista
Light Star
tak pravda, lebo väčšinou tie česko nemecké značky sú bežne aj zahraničným pôvodom, to u takých starých 10 a viac ročným čomu sa diviť, najlepšie kúpiť dačo novšie a je tam vyššia šanca, že to bude po 1. serióznejšom majiteľovi, ak je to kupované u nás, lebo väčšinou ti starší si kupujú tie novšie autá, nie ako tí mladí, že chcú mať tú klasiku tak si kupujú staré šunky pomaly dobré, že nie z praveku
najhorsie je, ze dost ludi si robi z toho velky biznis...dovezu na slovensko kludne aj havarovane, ako tak ho daju dokopy, stocia km a predavaju ako nehavarovane...a viem, ze toto robia aj s novsimi autami...aj od sukromnika je riziko nieco kupitancikrista napísal:tak pravda, lebo väčšinou tie česko nemecké značky sú bežne aj zahraničným pôvodom, to u takých starých 10 a viac ročným čomu sa diviť, najlepšie kúpiť dačo novšie a je tam vyššia šanca, že to bude po 1. serióznejšom majiteľovi, ak je to kupované u nás, lebo väčšinou ti starší si kupujú tie novšie autá, nie ako tí mladí, že chcú mať tú klasiku tak si kupujú staré šunky pomaly dobré, že nie z praveku
-
ancikrista
Light Star
veď tomu sa nevyhneš, tak ako je až prehnane veľká konkurencia na Slovensku v bankovníctve, poisťovníctve, tak je aj možno ešte väčšia konkurencia v autičkárstve, bazároch, ostáva ti už len zháňať to v najlepšom stave za najlepšiu cenu z hocikadiaľ odkiaľ len chceš, no najlepšie je to niečo v tvojom okolí, aby si nepremárnil veľa nákladov na zbytočné cestovné, priemerne najvýhodnejšie, čo sa týka ceny a stavu idú na Slovenskú Dacia a Peugeot, lebo tieto značky nie sú až tak obľúbené ako tie česko - nemecké
ja som predal sestrine suzuki ignis cez aaa a nic nebolo stocene, to mas tak ze na co natrafis..aj ked v poslednej dobe po vsetkych aferach si myslim ze by neriskovali zle meno kvoli tomu ze niekto najde stocenku....jedine co mi vadilo ze som tam cakal s tym som ratal a predal som za cenu aku som chcel..kupovat som tam nekupoval
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A vies povedat aj daco ine nez ze sukromnici nakupia auta v nemeckych bazaroch?pal.mal napísal: Tak osobny predaj tiez nie je bohvieco...vacsinou sukromaci nakupia auta v nemeckych bazaroch a si na tom istom a ked mas stastie, tak nekupis stocenku
A vobec, zaviedli vam v AAA nocne a sa nudis? ci tocis nadcasy na propagande?
Fakt neviem co tymto blabolom chces dosiahnut. Overit si ci auto bolo dotiahnute s cudziny na biznis je otazka 10 minut max.
Ja ked som kupoval auto napriklad tak som bol pozriet aj v AAA, total vrak, ale "to tak ma byt". No a nakoniec som uplne bez problemu kupil od sukromnika, prvy majitel, vsetko pekne povedal, historiu auta, kde kupil, kedy za kolko, kam chodil na servis.. a jazdim na nom, parada bez problemu.
-
hojko
Site Admin
Fabo: To iste ti moze povedat aj AAA, ze to auto ma od prveho majitela, chodil s tym len do toho a toho servisu, kupili ho pred 3 mesiacmi, nahodili si na tom 400 eur... Vies, su to len prazdne slova.
suhlasim s hojkom..jedina vyhoda oproti sukromnikovi je ze tam mas aspon aku taku garanciu v pripade, ze najdes na aute chybu..ked som v 2012 kupoval cez bazos auto od "prveho" majitela ktory vyzeral doveryhodne a o dva tyzdne odislo turbo tak uz som sa vies komu mohol stazovat
A v AAA by ta odkazali na zmluvne podmienky, kde su zo zaruky vylucene vsetky mozne poruchy 
neviem..tym by som si nebol az taky isty..akoze urcite tam maju v zmluve podmienky kedy auto mozes vratit a kedy nie ale nemyslim ze by riskovali meno tym ze by si auto nemohol vratit ked objavis vadu ved sa tam tusim aj pripoistuje ale nie som si isty lebo ja som tam auto iba predaval
-
vladenko007
VIP
Skutočne si myslíš že AAA má zmluve podmienky také že po poruche auta ti všetko opravia alebo vymenia?
Dokonca aj dávnejšie vydávané certifikáty že sú kilometre stopercentne nestočené tak s takým papierom si môžeš tak akurát vytrieť.
Presne ako napísal GothaR. Málo kto tie podmienky prečíta celé či vôbec ich niekto číta.
Dokonca aj dávnejšie vydávané certifikáty že sú kilometre stopercentne nestočené tak s takým papierom si môžeš tak akurát vytrieť.
Presne ako napísal GothaR. Málo kto tie podmienky prečíta celé či vôbec ich niekto číta.
-
Fabo
Hardcore addict
Hej, ale je rozdiel ked ti nieco povedia v AAA a ked ti nieco povie normalny solidny clovek, da ti k tomu autu vsetky doklady co treba, protokoly z TK EK, technicak sediaci s datumom prveho zapisu a pod. proste nemal som dovod neverit (na rozdiel napr. od inych aut ktore som bol pozriet).hojko napísal:Fabo: To iste ti moze povedat aj AAA, ze to auto ma od prveho majitela, chodil s tym len do toho a toho servisu, kupili ho pred 3 mesiacmi, nahodili si na tom 400 eur... Vies, su to len prazdne slova.
Ono sa mi to potom aj potvrdilo, bol som v autorizaku vymenit volant za sportovy a prijmaci technik mi potvrdil ze auto poznaju a vytiahol zaznamy ktore sedeli so serviskou...
Myslim, ze diskusia je na to, aby si kazdy povedal svoj nazor...ja ho nikomu nenutim, ale snad nebudem pindat, ked mam dobru skusenost s aaa auto, nemyslis? Ako tu tvrdis ty, ze mas skvelu osobnu skusenost s osobnym predajom, tak ja mam zlu....ale na zaklade toho ta neurazamFabo napísal:
A vies povedat aj daco ine nez ze sukromnici nakupia auta v nemeckych bazaroch?
A vobec, zaviedli vam v AAA nocne a sa nudis? ci tocis nadcasy na propagande?![]()
Fakt neviem co tymto blabolom chces dosiahnut. Overit si ci auto bolo dotiahnute s cudziny na biznis je otazka 10 minut max.
Ja ked som kupoval auto napriklad tak som bol pozriet aj v AAA, total vrak, ale "to tak ma byt". No a nakoniec som uplne bez problemu kupil od sukromnika, prvy majitel, vsetko pekne povedal, historiu auta, kde kupil, kedy za kolko, kam chodil na servis.. a jazdim na nom, parada bez problemu.
Mam známeho, ktorý tam robí a rovno mi povedal ze si mam vybrať auto a povie mu ako to s nim je.. Najlepšie kúsky si berú zamestnanci bud pre seba alebo na kseft.. Takže si tie reci môžeš strčiť vieš kam...
Vacsina ludi si podmienky necita a to je uz ich chyba, lebo su lenivi a v konecnom dosledku kvoli lenivosti na to doplacaju... (hovorim o zmluvach vseobecne, aby sa tu zase niekto do mna nenavazal)vladenko007 napísal:Skutočne si myslíš že AAA má zmluve podmienky také že po poruche auta ti všetko opravia alebo vymenia?
Kamarat ked kupoval auto v AAA, tak zle nedobre. Ked sa mu po par mesiacoch nieco pokazilo, tak s tym bol v servise. A tam zistili veci z ktorych mu bolo na plac. Na karoserii auta boli zubky, z toho usudili, ze auto bolo na stolici, pretoze bolo celne burane a predok bol tahany. Potom mu ukazali naraznik, baltniky, vobec to nesedelo, vsetko krive. Mal aj posunutu stenu, chladic krivo a namahal hadice. Klima nesla, pretoze sa udajne na aute nejdazdilo a tak vyfucala. Ked chcel dat klimu naplnit, tak unikala cez kompresor, asi sa poskodil pri nehode. Takto vyzeralo auto po prvom majitelovi a a nikdy neburane podla popisu, realita bola uplne opacna.
Uz vidim, ako si ich s kludom mozu brat zamestnanci na kseftJCM01 napísal:Mam známeho, ktorý tam robí a rovno mi povedal ze si mam vybrať auto a povie mu ako to s nim je.. Najlepšie kúsky si berú zamestnanci bud pre seba alebo na kseft.. Takže si tie reci môžeš strčiť vieš kam...
?? No nie neberú, kupujú za zvýhodnenú cenu a posúvajú ďalej alebo si ho nechajú... 
prepac, ale ked kupujem auto, tak ja dost dobre nechapem, ako si niekto nemoze vsimnut, ze nesedia blatniky alebo svetlaheker napísal:Kamarat ked kupoval auto v AAA, tak zle nedobre. Ked sa mu po par mesiacoch nieco pokazilo, tak s tym bol v servise. A tam zistili veci z ktorych mu bolo na plac. Na karoserii auta boli zubky, z toho usudili, ze auto bolo na stolici, pretoze bolo celne burane a predok bol tahany. Potom mu ukazali naraznik, baltniky, vobec to nesedelo, vsetko krive. Mal aj posunutu stenu, chladic krivo a namahal hadice. Klima nesla, pretoze sa udajne na aute nejdazdilo a tak vyfucala. Ked chcel dat klimu naplnit, tak unikala cez kompresor, asi sa poskodil pri nehode. Takto vyzeralo auto po prvom majitelovi a a nikdy neburane podla popisu, realita bola uplne opacna.
Co sa tyka zaruky - nekupoval som sice auto v aaa,ale inde. Samozrejme rocna zaruka... Lenze blizsie sa clovek docita ze podla toho,kolko km ma auto nabehane... Ak ma auto nad 60000km,platim si 100% ceny dielu (pri 10000km povedzme "len" 85%
) samozrejme s tym som ratal,ze ta zaruka akoby ani zarukou nie je. Len som chcel napisat ako napriklad taka "zaruka" moze vyzerat...sposoby su rozne.